Condescu îl reclamă pe Bogdan Olteanu pentru abuz în serviciu - Ancheta - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Ancheta · Condescu îl reclamă pe Bogdan Olteanu pentru abuz în serviciu

Condescu îl reclamă pe Bogdan Olteanu pentru abuz în serviciu

Silviu Păşoiu
silviu.pasoiu@scandaldegorj.ro

Condescu îl reclamă pe Bogdan Olteanu pentru abuz în serviciuPreşedintele Federaţiei Naţionale de Mine şi Energie (FNME), Marin Condescu a făcut un apel public, în special preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu de a introduce pe ordinea de zi pentru dezbatere a ordonanţei prin care cele trei Complexuri Energetice, Turceni, Rovinari şi Craiova au fost trecute din subordinea Ministerului Economiei şi Finanţelor în subordinea AVAS. Condescu spune că blocarea ordonanţei a dus la blocarea bugetelor din sistemul minier şi energetic existând riscul ca minerii să nu-şi mai poată lua salariile pentru că nu există buget.

„Atunci când CSAT a blocat la AVAS privatizarea Complexelor Energetice acestea trebuiau să revină la MEF care are competenţa legală şi corespunzătoare pentru a le administra. Trecerea acestora la AVAS fără o strategie naţională şi o motivaţie economică şi refuzul lui Bogdan Olteanu de a pune în dezbaterea Camerei Deputaţilor această măsură luată prin ordonanţă de urgenţă duce la dependenţa energetică a României faţă de importuri, închiderea termocentralelor pe lignit prin întârzierea proceselor de modernizare, creşterea nejustificată a preţului energiei electrice, etc.” a spus Marin Condescu. Acesta a mărturisit că nu poate să facă mai mult de a întocmi o plângere penală împotriva lui Bogdan Olteanu pentru abuz în servicu.

„Noi nu putem să luăm niciun fel de măsură, nu uitaţi că Bogdean Olteanu este preşedintele Camerei Deputaţilor, altă putere de a sesiza organele competente din România împotriva acestui abuz care este nemai înâlnit în tot exerciţiul democratic, niciun partid nu şi-a permis să facă ce face Bogdan Olteanu. Eu cred că toată această incertitudine care este în sistemul energetic naţional nu este decât să facă anumiţi oameni să beneficieze de fonduri care în condiţii de normalitate ar trebui să ajungă la Ministerul Economiei şi Finanţelor. Dacă nu vom face nimic în domeniul energetic în 2009 se vor închide primele grupuri energetice la Rovinari, urmează în 2010 Complexul Craiova şi în 2011 Turceni. Faţa ascunsă a acestor lucruri este să vină cineva să cumpere termocentralele, să le închidă, cum s-a întâmplat în domeniul cimentului şi să plece din România cu cota de piaţă aferentă fiecărui complex. Este cel mai mare pericol care ne paşte şi este drumul care ne duce acolo din 2009 când nu vom mai putea să funcţionăm în conţiţiile actuale. Această situaţie din 2001 nu s-a mai repetat niciodată, noi nu avem acum un proiect de buget clar în niciuna dintre aceste entităţi economice şi nu vom putea da nici măcar slariile ”, a mai adăugat Marin Condescu.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  15.03.2008. 21:08

Comentarii

ion
15.03.2008. 23:16

pe el cand o sa se autodenunte?cel mai mare hot din minerit!!!

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: