Am vrut să mă sinucid! - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Am vrut să mă sinucid!

Am vrut să mă sinucid!

În ultimele numere am relatat doar câteva aspecte care au condus la reţinerea mea, în urmă cu opt ani, în urma unei delaţiuni ordinare a candidatului PSD la deputăţie, Mugurel Surupăceanu. Povestea continuă cu episodul prelungirii mandatului de arestare şi a calvarului în Spitalul Penitenciar Jilava...

După primele cinci zile de arest eram epuizat fizic, pentru că nu mâncam nimic, dar mai ales psihic. În primele zile de infern am fost chiar optimist. Îmi venea să râd de eforturile disperate ele şefilor poliţiştilor şi procurorilor de a mă înfunda. După prima zi, dar mai ales după ce procurorul Moţa m-a executat cu primele cinci zile de arest, mi-am dat seama că Mafia, despre care scrisesem de atâtea ori în ziar, găsise în Surupăceanu delatorul potrivit, cu care concepuse un plan perfect pentru anihilarea mea ca om şi ca ziarist.

Episodul în care şeful poliţiei mi-a cerut să-i torn pe cei care ne ofereau informaţii în schimbul libertăţii mele mi-a întărit convingerea că, până la judecată, nu mai era cale de scăpare.

Celula arestului îmi dădea o stare cu care nu mă mai confruntasem niciodată până atunci: voiam să mă sinucid!

Aveam 25 de ani şi nu am avut curajul, am fost un laş! Asta m-a costat a doua zi încă 25 de zile de arest. Procurorul Moţa mi-a dat să semnez mandatul într-unul din birourile poliţiei, neavând curajul să mă mai cheme la parchet pentru a evita, un nou protest al ziariştilor legaţi cu lanţuri. În tot acest timp, ascultam la radio acţiunile colegilor solidarizaţi cu mine. Episodul în care aceştia au mărşăluit cu lumânări aprinse, pe străzile oraşului, de la poliţie până la parchet, m-a impresionat profund.

De ziua mea am fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava

Al treilea şoc în doar şase zile a fost prea mult pentru boala incurabilă de care sufăr. Reţinerea, primul mandat de arestare, pentru 5 zile şi prelungirea acestuia cu încă 25 au făcut ca psoriazisul să devină extrem de agresiv, să-mi afecteze până şi mobilitatea. Evoluând foarte repede, am ajuns ca într-o săptămână, aproape să nu mă mai pot mişca. Mă dureau toate articulaţiile iar nopţile deveniseră coşmar chiar şi pentru colegii de celulă care nu puteau dormi din cauza gemetelor mele de durere. Situaţia a fost observată destul de rapid de medicii arestului care au luat hotărârea de a mă trimite la spital la Jilava-Bucureşti.

M-au anunţat că voi fi dus cu salvarea chiar de ziua mea: împlineam 25 de ani. Cei din familia mea, care veniseră să mă viziteze au aflat cu stupoare că starea sănătăţii mele s-a înrăutăţit şi deja sunt în drum spre Bucureşti.

O salvare veche, Dacia Break, a făcut ca drumul, care a durat şase ore, să fie un adevărat coşmar.

În spitalul-puşcărie n-am rezistat decât cinci zile. Cu toate că starea mea era mai rău ca la sosire, i-am implorat pe medici să mă trimită la Tg-Jiu, oricum nu aveau niciun medicament care mi-ar fi putut fi de folos. În cele câteva nopţi petrecute în spital, deşi cei de acolo îmi dăduseră vreo trei pături, am răcit foarte rău. Deja mersul până la toaletă şi înapoi mă epuiza. Nu mă mai suportam!

Nu mai suportam depărtarea de familie. Nu mai puteam să-i văd pe amărâţii bolnavi care abia se târau până la uşă pentru a-şi primi tratamentul. Procedeul, mi se pare acum de neconceput: asistentele făceau „meseria” printre gratiile de la uşă, bolnavii le aşteptau în picioare, cu pantalonii un pic lăsaţi, doar cât să poată primi injecţia.

Aşteptarea zilei până când urma să fiu transferat, din nou, la Tg-Jiu îmi măcina ultimele rămăşiţe de viaţă...

Va urma

Claudiu MateiRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  09.11.2008. 21:29

Comentarii

NINI
13.11.2008. 12:00

Stimate domnule CLAUDIU MATEI urmaresc cu atentie tragedia prin care ati trecut si stiu ca nu exagerati cu nimic din cele relatate pentru ca am trecut printr-o situatie aproape similara care si-a pus amprenta asupra vietii mele in mod ireversibil de mai bine de un deceniu. Va asigur ca in scurt timp am sa va contactez pentru a fi alaturi de dumneavoastra si a va ajuta cu toata fiinta mea in a arata lumii adevarata fata a asazisilor oameni politici si acolitii acestora aflati in diverse functii ale administratiei publice doar pentru un singur scop comun - imbogatirea fara limita, trecand peste cadavre la propriu si la figurat, prin toate mijloacele posibile.Sunteti singurul ziarist si ziar zonal care intr-adevar relateaza cu multa exactitate mizeria uriasa care patroneaza societatea romaneasca de la revolutie incoace si care cu sustinerea necesara ar putea demasca pe adevaratii corupti, adevaratii banditi care au furat si fura in continuare sudoarea gorjenilor si care stau in scaune caldute bine merci de multi ani.Mult succes si DOAMNE AJUTA.

JUSTITIARUL
10.11.2008. 21:41

CRED CA TI-AI MERITAT IN TOTALITATE PEDEAPSA.AI FOST , ESTI SI VEI RAMANE UN SANTAJIST.AI AVUT SANSA SA RAMAI LIBER. AI LA FEL SANSA SA TE INTORCI IN PUSCARIE. NU STI DECAT SA VERSI VENIN ATUNCI CAND SANTAJATII NU TE PLATESC.NU UITA, ZABRELELE SUNT TOT MAI APROAPE...

un om
10.11.2008. 15:56

Sincer urmaresc episoadele crunte prin care ai trecut si cand mi-e greu, ma gandesc la ,, Golgota' parcursa de tine. Vor plati odata si odata, bine ca esti sanatos si ai avut totusi posibilitatea sa ne povestesti, esti tare curajos, serios.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: