Cadou de la Hanu pentru Fluerătoru - un miliard pentru un sens giratoriu, în Motru - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Cadou de la Hanu pentru Fluerătoru - un miliard pentru un sens giratoriu, în Motru

În plină criză,

Cadou de la Hanu pentru Fluerătoru - un miliard pentru un sens giratoriu, în Motru

Cristea Flueratoru s-a proţăpit de ani de zile în sistemul sindical minier din zona Motru, atras de posibilităţile infinite de îmbogăţire personală pe care acest domeniu le oferă pentru toţi cei care ocupă o poziţie influentă.

Deşi au curs râuri de cerneală scriindu-se despre ilegalităţile pe care acest „apărător al intereselor sindicale” le-a comis cu ostentaţie, nimeni şi nimic nu l-a putut clinti de pe poziţie atâta timp cât s-a bucurat şi se bucură se suţinerea politică a celor care la alegeri se bazează pe banii şi puterea de convingere a acestuia asupra gloatei de mineri. Pe lângă protecţie în faţa legii, Fluerătoru primeşte, ca semn de recunoştiinţă din partea partidului, contracte cu instituţiile publice, pentru lucrări care să presupună munca puţină şi bani pe săturate.

3,7 miliarde de lei vechi pentru Fluerătoru de la prietenul Hanu

După ce a condus firmele sindicatelor miniere din Motru direct spre faliment, Cristea Fluerătoru n-a renunţat la afaceri, ci îşi conduce spre îndestulare propriile firme ajutat fiind de către SNLO şi Primăria Motru, care îi oferă pe tavă toate lucrările din zonă.

În 2008, Primăria municipiului Motru a început investiţiile inutile şi costisitoare.Un exemplu este construcţia în centrul oraşului a unei fântâni arteziene care a costat 2,7 miliarde de lei vechi. Lucrarea a fost executată de altă societate, însă n-a durat mult şi de astfel de lucrări a avut parte şi una din firmele sindicalistului Fluerătoru. 

Deşi pentru cei care privesc din afară serviciile lui Fluerătoru par destul de scumpe, primăria n-a avut o problemă cu preţurile acestuia, aşa că i-a dat în sarcină realizarea unei reţele tehnico-edilitare şi l-a recompensat pentru realizarea ei cu 1,8 miliarde de lei vechi chiar în cursul acestui an, un an în care criza economică a făcut prăpăd în toate instituţiile publice. 

Şi cum mult nu înseamnă niciodată destul, Fluerătoru s-a ocupat şi de reparaţii la aleile din parcuri. Prima lucrare efectuată s-a ridicat la valoarea de 280 de milioane de lei vechi, iar cea de-a doua la 600 de milioane, asta ca şi când Motru e vreo mare metropolă cu parcuri întinse pe hectare întregi de teren. 

„Investiţia anului” la Motru - sens giratoriu de un miliard

Aceeaşi „metropolă” a avut însă nevoie şi de un sens giratoriu pentru ca traficul anemic ce se desfăşoară zilnic în oraş să nu blocheze, Doamne fereşte, circulaţia.

Proiectul e proaspăt, lucrarea fiind atribuită la sfârşitul lunii noiembrie a.c., bineînţeles, lui Tiseco Construct SRL, la o valoare de 997 de milioane de lei vechi. Cu toate că poate părea mult ca un sens giratoriu să coste aproape un miliard de lei vechi, Primăria Motru a considerat că oferta lui Fluerătoru este cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, aşa că i-a oferit lucrarea acestuia fără să mai stea pe gânduri. 

SNL Oltenia are şi ea o relaţie specială cu sindicalistul de la Motru având grijă să-i alimenteze acestuia conturile mereu din banii publici. Modernizarea celor şapte kilometri de drum ce leagă comuna Slivileşti de municipiu minier a căzut în sarcina unei firme patronată de către nimeni altul decât Cristea Fluerătoru. Deşi contravaloarea lucrărilor efectuate s-a ridicat la 40 de miliarde de lei vechi şoseaua arată mai rău decât înainte de modernizare fiind aproape impracticabilă asfaltul lipsind de pe porţiuni bune, iar gropile găsindu-se din abundenţă. 

Anul trecut acest drum a iscat chiar şi un mic scandal Consiliul Judeţean Gorj refuzând să preia drumul pretextând că lucrările nu au fost executate corespunzător. Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivileşti declara atunci că este convins că din cei 40 de miliarde de lei măcar jumătate au fost furaţi, iar în spatele întregii afaceri stă Cristea Fluerătoru. S-a deschis chiar şi un dosar penal la DNA Târgu-Jiu, dosar în care Bucurescu a dat declaraţii, însă despre existenţa acestuia nu s-a mai auzit nimic de atunci. O situaţie tipică pentru Fluerătoru, obişnuit deja cu acuzaţiile care nu se concretizează niciodată în pedeapsă.

Neli Matei Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  11.12.2010. 13:59

Comentarii

chio nea
11.01.2011. 20:52

Primaria a oferit putini bani, chioru, a facut giratorul "cu bani de la el". S-a bagat in "rahat", asa ,ca giratoriul este in fata Casei Sindicatelor si a iesit in "pieredere" cu vreo 500 miloane vechi.Cred ca mai interesat este ceasul, care costa cam un miliard si jumate. Oare Dobrica stie cine a luat banii din ceas?

mari
06.01.2011. 12:26

CE VA MAI MIRA?S-AU JUCAT CU VIETILE NOASTRE SI NIMENI NU A LUAT NICI O MASURA AU SUPRAVIETUIT DOAR CARE AU AVUT CEVA DE OFERIT.EU SUNT UNA CARE BLESTEAMA SI ZIUA SI NOAPTEA SINDICATELE DIN MOTRU CARE SI-AU BATUT JOC DE FEMEI IN 2002.NISTE HOTI ORDINARI CARE AU UCIS FEMEILE CARE MUNCEAU CINSTIT SA LE ADUCA LOR VENITURI GRASE.DACA NU ARATAI BINE SAU NU ERAI PILA CUIVA TREBUIA SA PLECI CAPUL SI SA TE MULTUMESTI CU CE VROIAU EI SA ITI ARUNCE.MAFIOTI NENOROCITIIIIIIIIII

penetratorul
02.01.2011. 18:32

Lasati-l frate sa incaseze, sa mai ofere si la amanta ca m-am saturat sa trag in ea gratis. Ce bine era inainte, el cu banul, eu cu bulanul.Fluierica mai arunca frate niste banuti la fata ca are restante la plati. Mi-a facut leziuni pe carici si nu a platit reparatia. Fraierica o bate si ea dupa vine la mine sa o belesc sa-i alin suferinta.

gigi
13.12.2010. 15:32

Ce va mirati .Un miliard e o suma ...mica pt.Flueratoru!Mina Motru este in somaj si in prag de a se inchide complet datorita costurilor iar "INITIATIVA" lui Fluieratoru da cu matura in fiecare zi!Ia vedeti cite miliarde suge lunar firma respectiva pe servicii inutile sau inexistente!

de hanu
13.12.2010. 09:16

Mai HANULE,vezi ca pina in 2012 se inchide subteranul si nu mai ai de unde sa iesi la pensie. Continua sa lucrezi cu hotul de Fluieratoru, ca nu vei mai primi un nou mandat in 2012.I-ti faci sperante degeaba ca vei ajunge parlamentar in 2012,nu stiu cine te v-a vota, poate Fluieratoru cu gasca sa de hoti, ca motreni nu cred.Daca tot ai dat bani pe porcaria aia dr sens giratoriu ,puteai sa-i dai lucrarea prostului de MOREGA, CA SA-SI POATA PLATI amaritii lui de angajati.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: