Cârciumaru are orbul găinilor. Țeparul Nădrag, viceprimar la Târgu Jiu - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Cârciumaru are orbul găinilor. Țeparul Nădrag, viceprimar la Târgu Jiu

Cârciumaru are orbul găinilor

Țeparul Nădrag, viceprimar la Târgu Jiu

De luna viitoare, unul dintre cele două posturi de viceprimar la Târgu Jiu va fi ocupat de Matei Nădrag, un afacerist extrem de dubios, dovedit de presa centrală că a înșelat mii de români, vânzându-le așa-zisele “economizoare de curent”, niște porcării fără nicio utilitate, cumpărate din China, la 2-3 dolari bucata și vândute în țară cu câte 2 milioane lei vechi.

Din palmaresul deloc de invidiat al lui Matei Nădrag, sare în ochi statutul de asociat al altui afacerist de extraordinar de mare succes, Dumitru Huidu, acum fugar, alături de care a dat țepe mai multor societăți comerciale, care s-au îndreptat împotriva lor în instanțele judecătorești. De altfel, Nădrag figurează - negru pe alb – în baza de date ANTIȚEPARI.ro, cu firma S.C. ECOLOGIC PRODUCT S.R.L., pe care a transferat-o în administrarea soției, Nădrag Carmen Elena, în 2007.


Dian Popescu, tunuri de miliarde. Valetul de la mun’cipiu, țepe mărunte și dese


Dacă președintele PNL Gorj, Dian Popescu, este expert în a încasa miliarde lei vechi în contul unor investiții publice pe care uită, firește, să le mai execute, președintele PNL Târgu Jiu, Matei Nădrag, valetul întâiului liberal al județului, este profilat pe țepe mărunte și multe. Împreună cu un întreprinzător de etnie romă, Burlan Dănuț – Ion, Matei Nădrag a realizat mai multe site-uri, intens promovate prin tabloide ca “Libertatea”, pentru a comercializa așa-zisele economizoare de curent, cumpărate din China, cu 2-3 dolari și vândute românilor cu până la două milioane lei vechi bucata.

Cârciumaru nu citește (nici) presa centrală…


Dacă ar fi citit ziarul Financiarul.ro, la sfârșitul anului trecut, primarul Florin Cârciumaru n-ar mai fi acceptat atât de ușor un asemenea individ în scaunul de viceprimar. Colegii din presa centrală relatau așa, în 19 decembrie 2011:
< - Domeniile menţionate au fost înregistrate de Dănuţ Ion Burlan din Târgu Jiu; pe unul se prezintă cu numele Daniel Dafinescu, iar pe celălalt invocă „Ecologic Product” SRL.
- Societatea „Ecologic Product” se află în procedură de insolvenţă de doi ani şi îl are ca asociat pe Matei Nădrag, individ care este partener de afaceri cu Burlan, în alte două firme: „Media-Plazza” şi „Profit Sigur”.
- Comercializat prin intermediul celor două site-uri la preţul „promoţional” de 147 lei (44 dolari), economizorul poate fi importat din China, la preţul de 2-3 dolari.
- Specialiştii susţin că acest aparat nu are nicio influenţă asupra facturii la energie electrică>>.


Viceprimarul Târgu Jiului, fruntaș în baza de date ANTIȚEPARI.ro

De altfel, firma S.C. ECOLOGIC PRODUCT S.R.L. , prin care Nădrag comercializează „economizoarele de curent”, figurează pe un loc fruntaș în BAZA DE DATE ANTIȚEPARI, disponibilă pe site-ul ANTIȚEPARI.ro. Este evident că fondatorii acesteia vor fi foarte impresionați să afle că unul dintre țeparii aflați în vizorul lor a ajuns nici mai mult, nici mai puțin, decât … viceprimar la Târgu Jiu!

Împreună cu “fugarul” Dumitru Huidu a țepuit multe firme

Pentru că oamenii de afaceri de mare succes se adună, Matei Nădrag s-a asociat cu Dumitru Huidu în cadrul H&M IMPORT EXPORT SRL., firmă împotriva căreia s-au deschis numeroase acțiuni în instanță, pentru neonorarea datoriilor înregistrate la diverși furnizori. Dacă Huidu a fugit în … țările calde, Nădrag se baricadează în Primăria Târgu Jiu, ca mână dreaptă a primarului Cârciumaru. Ptiu, draaaceee!

Nădrag, dealer de pastile de slăbit contrafăcute și CD-uri de înșelat jocurile de noroc

Din palmaresul de bussiness-man al lui Nădrag mai rețin atenția comercializarea așa-ziselor pastile de slăbit Acai Cleanse, retrase între timp de pe piață de autorități, și a unui CD cu “instrucțiuni” în vederea câștigării la jocurile de noroc.

S-a imaginat proprietar de ziar cu tiraj de 40.000

La plecarea din PRM Gorj, foștii camarazi Dumitru Dascălu și Gheorghe Bucălăete au dezvăluit că Matei Nădrag băgase mâinile până la cot în buzunarele primăriilor din Gorj, cu promisiunea de a fonda o rețea de ziare cu apariție în fiecare localitate. În replică, Nădrag dezvăluia public, atunci, că și-a “gândit” afacerea în așa fel încât să ajungă la un tiraj de 40.000 de exemplare.

Dacă Ponta recunoaște când nominalizează greșit un ministru, Cârciumaru se poate lepăda de viceprimarul țepar?

Pe semne că nu. Nu ne rămâne decât să stăm cu ochii pe el și “ingineriile” lui și să vi le povestim aici, în “Scandal de Gorj”. Cât despre Cârciumaru, pășește în al patrulea mandat, cu o bilă neagră și urât mirositoare: Matei Nădrag.

Ilie VIAȘURecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  08.05.2012. 00:38

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: