Deputaţii copy-paste - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Deputaţii copy-paste

Deputaţii copy-paste

Interviu fără menajamente cu Matei Nădrag

Matei NădragNădrag: Eu nu am nevoie să fiu plimbat de mână prin oraş de dl. Manţog precum ”târgujianul din Turcineşti” sau de către domnul primar Cârciumaru ca ”gorjeanul din Bucureşti”.

Mihai Popescu
mihai.popescu @scandaldegorj.ro

Reporter: Ce părere aveţi despre contra candidaţii de pe Colegiul 6?

Matei Nădrag: Toţi suntem tineri, cu mai multă sau mai puţină experienţă de viaţă. Din punct de vedere uman, cei mai importanţi contracandidaţi sunt oameni de calitate. Din punct de vedere politic, ca reprezentanţi ai municipiului Tg Jiu în Camera Deputaţilor, cred că în acest caz 1 plus 1 egal zero pentru târgujieni. Ei nu au făcut absolut nimic pentru Tg Jiu.

Rep.: Contracandidaţii dumneavoastră spun altceva…

Matei Nădrag: E adevărat că ei vorbesc de investiţii , dar acestea nu se văd în Tg Jiu. ”Gorjeanul din Bucureşti” Victor Ponta se tot laudă cu investiţia de la Sadu dar eu vă spun că la Sadu numărul locurilor de muncă este cam acelaşi ca şi în urmă cu câteva luni, nu a crescut deloc. Singura investiţie făcută în Gorj de către Victor Ponta este casa de la Baia de Fier. Celălalt contracandidat, ”târgujianul din Turcineşti” zice că a asfaltat câteva uliţe în satul său natal, asfaltări care nici măcar pe locuitorii din Turcineşti nu i-au impresionat din moment ce primarul Gogălniceanu a fost reales! Asta spune multe!

Rep: Cât de dură este lupta politică la început de campanie ?

Matei Nădrag: Contracandidaţii mei se află într-o vădită lipsă de inspiraţie dacă nici măcar nu au fost în stare să-şi creeze nişte mesaje electorale proprii 100%. ”gorjeanul din Bucureşti ” imită un slogan al PD-L în timp ce ”târgujianul din Turcineşti” sau consilierii săi, s-au inspirat din nu mai puţin de două sloganuri ale Partidului Naţional Liberal. Ori Marcel Romanescu este coleg de partid cu dl. Manţog, nu candidează din partea PNL. Este vorba despre imitarea sloganului PNL de la alegerile locale şi a unui slogan pe care eu personal l-am anunţat în urmă cu trei săptămâni într-un ziar ce a fost publicat în 3.000 de exemplare. Cred că pentru dumnealui cel mai nimerit ar fi ”târgujianul din Turcineşti”.

Rep: Ce avantaje are Matei Nădrag faţă de contracandidaţi pentru a putea fi votat?

Matei Nădrag: Am avantajul că sunt târgujian get-beget, sunt legat sufleteşte de acest loc. Sunt aici de când mă ştiu am crescut odată cu oraşul meu, am văzut cu ochii mei toate schimbările petrecute în ultimii 39 de ani.

Eu nu am nevoie să fiu plimbat de mână prin oraş de dl. Manţog precum ”târgujianul din Turcineşti” sau de către domnul primar Cârciumaru precum ”gorjeanul din Bucureşti”.

Sunt foarte mândru că sunt târgujian şi nu am de gând să mă mut din oraşul meu, aici am familia, prietenii, colegii! Dar am obligaţia morală să contribui la dezvoltarea municipiului nostru. Ca deputat voi face ce nu au făcut cei 2 contracandidaţi care sunt deputaţi de 4 ani de zile!

Reporter: Închei cu o întrebare pentru candidatul Nădrag. Ce le -ar recomanda Matei Nădrag contracandidaţilor săi?

Matei Nădrag: Să ne scutească de ”binele” ce vor să îl facă târgujienilor şi să îşi îndrepte paşii spre locurile natale de care sunt legaţi cu adevărat sufleteşte şi să lase municipiul Târgu Jiu târgujienilor!Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  03.11.2008. 10:32

Comentarii

Alex
05.11.2008. 23:31

Singurul in care am o sperantza .Restu sunt niste papagali.

dan
04.11.2008. 08:38

PAPAGAL VOPSIT

in sfarsit
03.11.2008. 21:32

in sfarsit..unul de-al locului..acum cred ca o sa ies la vot...ca am pe cine pune stampila...

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: