Daniel Băloi, candidatul intereselor obscure - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Daniel Băloi, candidatul intereselor obscure

Daniel Băloi, candidatul intereselor obscure

La finele acestei săptămâni vor avea loc alegeri pentru şefia Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Gorj. Scandalul mediatic creat în jurul demiterii lui Mihai Prunariu din fruntea Clubului Sportiv Pandurii se află acum în a doua repriză, pentru postul unui Mircea Sandu local. Decapitarea lui Prunariu, dar mai ales speculaţiile de până acum pe această temă, cum că artizanul acesteia este Marin Condescu, s-au confirmat odată cu depunerea candidaturii lui Daniel Băloi, secretarul general al Clubului de Fotbal Pandurii, pentru singura funcţie pe care o mai deţine acum Prunariu, acea de preşedinte al AJF.

Cine e Daniel Băloi?
Ajuns secretar al AJF direct din simigeria din centrul oraşului, acolo unde avea şi cartea de muncă, funcţie fără care n-ar fi putut intra în graţiile lui Condescu şi uns secretar general al Clubului de Fotbal Pandurii Tg-Jiu, Daniel Băloi uită că în urmă cu câţiva ani era un tip modest, care putea trăi fără Ford la scară şi fără vilă pe malul Jiului. E adevărat că salariul de ziarist „pe sport” de la un saptămânal şi un radio local abia îi ajungea de covrigi şi bere, însă şi modestia şi moralitatea pot avea un preţ. Performanţele sale în perioada acestor ani se remarcă doar prin supradimensionarea evidentă a sa şi mai puţin în plan managerial, că doar e mai greu cu „formarea şi coeziunea grupului sportiv” decât cu „ceafă dă porc la grătar”.
Secretarul intereselor
Daniel Băloi a făcut parte din echipa lui Prunariu din 2002 până în urmă cu şase luni când a renunţat la postul de secretar al AJF pentru un proiect privat. „Mi-aş dori să schimb mentalitatea oamenilor de la AJF”! Cam aşa sună declaraţiile lui Băloi din ziua anunţării candidaturii. Mulţi se întreabă dacă s-a referit cumva la mentalitatea de aţi băga fratele în corpul de observatori, iar mai apoi să-l angajezi în domeniul privat, tocmai acolo unde eşuase proiectul girat de el. Şi mai apoi timp de şapte ani cine l-a împiedicat să schimbe mentalităţile la AJF? Dar să fi început cu a sa.

Despre mentalităţi
Că tot veni vorba despre mentalităţi, în urmă cu doi ani, mai exact la începutul lui 2007, pe când Pandurii era tocată de presa sportivă centrală că a rămas în primul eşalon fotbalist în dauna Sportului Studenţesc, spun unele surse că, Băloi ar fi fost negociatorul păcii cu cotidianul ProSport, în schimbul unui contract de abonamente. Două luni de zile, februarie şi martie, se obligase clubul de fotbal să fie abonat la ProSport, numai că, în aceeaşi zi în care, cu factura, au venit primele şi singurele o mie de ziare, clubul a achitat contravaloarea acestora, 320 de milioane de lei vechi, adică 320 de mii de lei vechi pe un singur exemplar. Valoros ziar, spun cunoscătorii!
Şefia AJF, în afară de pohta lui Condescu de a-l spulbera pe Prunariu din toate funcţiile, are şi ea valoarea ei. Vreo 1,2 miliarde de lei vechi şi vreo 10.000 de euro se află în visteria asociaţiei. Banii sunt pentru sediul AJF, proiect demarat de Prunariu şi blocat de acelaşi Condescu. Bani buni pe vreme de criză, spun aceeaşi cunoscători.
Doar atât se poate spune despre mentalitatea lui Băloi.

Şi noi vrem respect
„Vreau să aduc respectul pentru fotbalul din judeţ”, e o altă declaraţie a candidatului Băloi, concepută de echipa sa de campanie, probabil, în laboratoarele de la etajul 1 al unui club din buricul târgului. Băloi vorbeşte de respect în casa spânzuratului pentru că din echipa de susţinători ai săi fac parte nişte fotbalişti „pensionari”, scoşi cu şuturi în cur din fotbalul judeţean de comisiile de disciplină ale AJF- ului, lipsit de respect pentru fotbal, pe când aceştia îi trăgeau flegme în freză sportului cu balonul rotund.
Cât priveşte candidaţii pentru funcţia de vicepreşedinte ar trebui ca participanţii la vot, de vineri, chiar să ceară respect din partea acestora şi să-i ceară lui Enea să-şi amintească, dacă poate, de câte ori a fost sancţionat drastic de comisia de disciplină al cărui preşedinte se vrea acum. Pe Tutunaru îl ştiţi din recentul scandal în urma căruia a fost destituit temporar şi, mai ales, dintr-un articol recent despre delegarea cu cântec a „prietenei” noastre sexy Mihaela la un meci al echipei sponsorizate de către şeful său de serviciu. Despre ăştia ultimii pomeniţi, vorba lui Mircea Badea, „Sper să dea dovadă de tărie că am înţeles că o preferă în cantităţi mari”. Şi ultima întrebare: De ce are Neluţu nasu’ roşu pe la amiază?

Claudiu Matei
claudiu.matei@scandaldegorj.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  26.10.2009. 05:33

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: