Deţinutul narcoman, trimis în judecată - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Deţinutul narcoman, trimis în judecată

Deţinutul narcoman, trimis în judecată


Deţinuţii de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Târgu Jiu, asupra cărora au fost găsite doze de droguri, despre care ziarul nostru a scris, în urmă cu o lună, au ajuns pe mâna judecătorilor. Alături cei doi deţinuţi narcomani mai sunt judecate două tinere, care mijloceau pătrunderea în puşcărie a substanţelor interzise.


Dara Pumneanu
dara.pumneanu@scandaldegorj.ro


Doi deţinuţi de la Penitenciarul din Târgu Jiu au fost anchetaţi de procurorii gorjeni, pentru consum şi trafic de droguri. Unul dintre aceştia riscă să se aleagă cu ani buni în plus, la pedeapsa pe care deja o are de executat, el fiind capul afacerii. Fane Rupa era cunoscut ca un consumator mai vechi de droguri. Ambii deţinuţi erau condamnaţi pentru infracţiuni de tâlhărie şi furt şi au fost încarceraţi în Penitenciarul Giurgiu. Nu cu mult timp în urmă, cei doi fuseseră transferaţi la Penitenciarul din Târgu Jiu. Aici, tinerii au fost vizitaţi de “prietenele” lor, două bucureştence pe care le-au cunoscut în perioada în care se aflau în spatele gratiilor. Fetele serveau drept mijloc de transport al substanţelor halucinogene. Ele aduceau marfa de la “sursă”, de unde o luau cu bani cash.

Doze de heroină, în ceapă

Tinerele urmau instrucţiunile lui Fane Rupa, care le făcuse legătura cu un “dealer” din Bucureşti, pe care deţinuţii îl cunoşteau de mai multă vreme. Cunoscut sub numele de cod “Piticu’”, acesta le vindea tinerelor intermediare diferite doze de substanţe, în funcţie de “comanda” pe care o primea prin telefon, de la deţinuţi. Fetele mergeau apoi în vizită la prietenii lor de la Penitenciarul din Târgu Jiu, cărora le duceau heroina, pe care o ascundeau în mâncare. Dozele învelite în staniol, erau introduse în ceapă şi treceau neobservate de agenţii de pază. Asupra lui Fane Rupa au fost găsite trei grame de heroină, în 12 doze. Pentru cele 12 doze, dealerul bucureştean a primit 720 de lei. Acesta este şi el cercetat de procurorii bucureşteni, după ce cauza a fost disjunsă din dosarul deţinuţilor de la Târgu Jiu.

Cu seringa pe mânecă

Asupra uneia dintre tinere, organele de anchetă au găsit o seringă, pe care încerca să o paseze deţinutului pe care îl vizita. Fata avea ascunsă seringa pe mânecă şi urma să o dea prietenului ei, în timp ce se îmbrăţişau. Tinerele I-au ajutat pe cei doi deţinuţi să ţină legătura cu persoane din exteriorul unităţii, cu ajutorul mobile, ele aducându-le cartele telefonice.

Deşi au existat numeroase alte semnale, acesta este primul caz de consum şi trafic de droguri, din Penitenciarul Târgu Jiu, în care autorii au ajuns pe mâna justiţiei.

Directorul Penitenciarului Târgu Jiu, Eugen Simescu, spune că cei doi deţinuţi sunt strict supravegheaţi, în prezent: “Măsurile s-au înăsprit faţă de ei, nu mai au dreptul la anumite vizite. Noi nu avem aparatură, ca să depistăm droguri, dar când găsim substanţe care ni se par suspecte, sesizăm organele competente”, a afirmat şeful penitenciarului.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  13.01.2008. 23:14

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: