După cazul Gorbunov, Directorul Bălă a trimis în permisie un deţinut bolnav psihic - Investigatii - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Investigatii · După cazul Gorbunov, Directorul Bălă a trimis în permisie un deţinut bolnav psihic

După cazul Gorbunov, Directorul Bălă a trimis în permisie un deţinut bolnav psihic


În aşteptarea unui drept la replică promis de directorii Penitenciarului Tg-Jiu, Constantin Bălă şi Dorinel Boitor, referitor la chefurile din apartamentul de protocol al instituţiei, deconspirate în numărul trecut al Scandal de Gorj, alte informaţii despre „realizările” capilor puşcăriei vin să confirme faptul că după gardurile de sârmă ghimpată de pe V.Alecsandri lucrurile au cam luat-o razna.

Sindicatul, sponsorul petrecăreţilor


Unul din cele trei sindicate din cadrul Penitenciarului Tg-Jiu a contribuit din greu la buna dispoziţie a găştii formate în jurul „generalului” Constantin Bălă şi a adjunctului acestuia Dorinel Boitor. Surse din cadrul penitenciarului au declarat că la schimbarea din funcţie a fostului lider de la Sindicatul „Solidaritatea”, acesta avea în cont aproape 90 de mii de lei vechi, bani proveniţi din cotizaţiile membrilor. Odată cu venirea noii conduceri la Penitenciarul Tg-Jiu şi cu cooptarea noului sindicalist şef în gaşca de petrecăreţi, acesta a devenit şi principalul sponsor al chermezelor care au loc la un restaurant din zona de sud a municipiului. Mare parte din banii sindicatului s-au dovedit a fi o investiţie bună. Influenţa pe care o are acum sindicalistul şef asupra celor doi directori îi conferă dreptul acestuia de a dicta, chiar la cârciumă, cine să aibă şi cine nu parte de sporuri consistente.

De altfel, susţin sursele, consiliul de conducere al penitenciarului a fost pus, nu de puţine ori, în situaţia de a aproba decizii aberante luate de grupul de cheflii în timpul petrecerilor, atunci când alcoolul luase locul raţiunii.
Culegătorii de scame de pe umărul directorilor Bălă şi Boitor, cei care frecventează apartamentul de protocol din B-dul Republicii, au considerat că nu e suficient confortul de care beneficiază cei doi capi ai puşcăriei aşa că le-au adus acestora maşina de spălat de la popota instituţiei, iar la bucătăria locuinţei a fost detaşată, în afara programului, doctoriţa penitenciarului. Cea care le răsfaţă papilele gustative chefliilor din gaşca Bălă&Boitor este şi ea beneficiara unor sporuri de 50%.

Bălă implicat şi în cazul Roman


În urmă cu doi ani de zile, Constantin Roman, deţinut în cadrul PRMS Tg-Jiu, a fost arestat în direct de la o emisiune tv după ce a plecat în permisie şi n-a mai vrut să se întoarcă la locul de detenţie. Circul oferit de Constantin Roman ar fi putut să se încheie tragic, deţinutul intenţionând să se sinucidă în faţa a zeci de mii de telespectatori. La vremea respectivă, la conducerea PRMS Târgu Jiu se afla Constantin Bălă, acesta fiind şi preşedintele comisiei care nu a ţinut cont de problemele psihice ale deţinutului, confirmate prin acte medicale, şi i-a permis părăsirea penitenciarului.
Cine este Roman? În timpul „cazării” în PRMS Târgu-Jiu a fost sancţionat de două ori , o dată cu 10 zile de izolare severă pentru că nu a vrut să se supună percheziţiei corporale, iar a doua oară cu mustrare pentru atitudine necuviincioasă în faţa instanţei de judecată.
I.P.J Buzău, Compartimentul Arest, a notat în dosarul de penitenciar al lui Roman că: „ deţinutul are intenţii de evadare, nu suportă să stea închis într-o celulă şi a căutat în mai multe rânduri să ajungă la procuror sau să fie dus la spital”.
Spitalul Penitenciar Bucureşti l-a inclus pe acelaşi individ în categoria deţinuţilor cu grad sporit de periculozitate pe considerentul că: „nu suportă să stea închis şi are intenţii de evadare”. Aceeaşi instituţie l-a diagnosticat cu tulburare de personalitate de tip polimorf.
Din cauza comportamentului său oscilant, Constantin Roman a avut şi perioade bune datorită cărora a fost scos de câteva ori din categoria deţinuţilor periculoşi, dar a fost repede reintrodus după câte o faptă necugetată.
Spitalul Penitenciar Colibaşi îl caracteriza ca un deţinut „cu intenţii de suicid şi de evadare”, iar Spitalul Penitenciar Bucureşti l-a clasificat din nou „ca fiind cu grad sporit de periculozitate pentru intenţii de sinucidere şi intenţii de evadare”. Cu toate acestea, cu câteva luni înainte de a intra în comisia de eliberări, Constantin Roman a ajuns în faţa unei alte comisii care stabilea dacă poate fi lăsat în libertate vreme de trei luni „pentru apropierea de familie”. Comisia, condusă de directorul de atunci al PRMS Tg-Jiu, Constantin Bălă, a decis în favoarea sa, ignorând problemele psihice semnalate în repetate rânduri de diverse spitale penitenciare din ţară, hotărând declasificarea lui Roman din categoria deţinuţilor periculoşi, lucru care a decis eliberarea temporară a acestuia.

Bălă implicat adânc în cazul Gorbunov

La scurt timp după apariţia cazului Gorbunov, directorul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Ioan Băla, a declarat, într-o conferinţă de presă, că există suspiciunea că angajaţii Penitenciarului Craiova demişi, printre care şi Constantin Bălă, au fost stimulaţi să fie neglijenţi în ceea ce îl priveşte pe Gorbunov.
Şeful ANP a spus că avocatul care l-a reprezentat în instanţă pe Serghei Gorbunov este fiul Marilenei Cone, agentul-şef angajat al Serviciului de evidenţă a Penitenciarelor Craiova şi care era responsabilă cu situaţia deţinutului. Şeful ANP preciza, la vremea respectivă, că agentul Marilena Cone trebuia, conform fişei postului, să verifice situaţia deţinutului Gorbunov, acesta intrând în atribuţiile sale în urma împărţirii deţinuţilor în ordinea alfabetică a iniţialei numelui.
Pentru „profesionalismul” acesteia, şeful de atunci al PMS Craiova, Constantin Bălă, a recompensat-o cu un spor de 100%.

Claudiu MateiRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  03.06.2010. 13:11

Comentarii

ochiul din umbra
01.06.2012. 21:31

DOMNILOR, MIHAI GROZA, PROT CAPELAN AL P .., ARE DREPTATE NU POTI SA PORTI ARMAMENT SI MUNITIE, PRINTRE PPL NU E LEGAL, EL SLUJESTE OASTEA DOMNULUI IAR P....SUNT USI INCHISE CATRE RAI, S-A DORIT IMPLICAREA lUI N PRROIECTUL RESPECTIV PENTRU A SE SCAPa DE ANUMITE PES. 2 Nu -au facut cursuri pentru asemenea proiecte
3 bravo, Mihai sus capul, nu mor caii cand vor cainii nici cainii cand vor stapanii, pe premisa invocarii lipsei de cadre se dubleaza atrib.din fisa postului, pe motiv e forta majora si pe principiul disp sefilor ierarhici
5 obiectele donate prin proict earu pt uzul ppl, Mihai nu iesit cu acte sau ob din unitate
3.mancarea ,oasele pe care el, le ia acas sunt pt cateii din fata blocului
4. decesul ppl din noaptea de pasti aresemne de antrebare ffm
5.6 din cadrele de la reed, sunt in c, sunteti jalnici ... nu va mai ajung oasele

eu
10.06.2010. 22:51

esti in eroare.COMPORTAMENTUL nedem in societate in timpul liber face obiectul COMISIEI DE DISCIPLINA din ANP in acest caz

fara
09.06.2010. 16:44

Pacat de acesti oameni care accepta prostiile scrise an aceasta revista de scandal domnule cludiu, niciodata sa nu zici niciodata, pretioasa libertate e atat cat nu ranesc oamenii vorbele,dragilor, nu tot ce se antampla an p tg-jiu e vina lui George, sa lucrezi pe functia lui e sa lucrezi antre ciocan si nicovala, sunt oameni si vorbe care dor, sunt caini si catei care latra depinde daca latratul este un job, daca nu cautati pe best jobs, ne stricati imaginea unitatii cu astfel de article, infectand si opinia publica, sefii nostri sunt oameni profesionisti, daca nu erau asa nu ar mai fi aclo unde sunt azi ,si nu ar mai fi apreciati de a.n.p,nu mai faceti comentarii proaste la adresa institutiei, cum, va mai spuneam oamenii saunt dincolo de portile unitatii pertsoane civile, fac ce vor an timpul liber, e viata lor persaonala in unitate sunt persoane publice, dincolo, civili,fiecare face ce doreste an timpul liber, atata timp cat faptele nu sunt desfasurate an timpul serviciului nu au legatura cu serviciu si nu lezeaza imaginea institutiei

anonim
09.06.2010. 15:50

doamne ce oameni!!!dak se pot numi asa!!!

eu
07.06.2010. 22:54

se vorbeste ca ANP va trimite o comisie de ancheta la penitenciarul TG.JIU,se va lasa cu ...

Tano
07.06.2010. 19:44

bravo,vali!
Ai starnit o furtuna intr-un pahar cu apa.
M-ai lasa-ne cu Toc,locul lui este la pensie.
SOMN USOR,vali,dar... nu in foisor!

do.
07.06.2010. 16:55

Mie rusine ca am lucrat la penitenciar si ii stiu pe toti v-ati facut de ris ma intrebat copilu meu cum am trait acolo cu voi si iam spus ca nici hotii nu se purtau asa pe timpul meu aveam mult de lucru si satm si simbata si duminica nu filis a stricat colectivu el e mai nou si lau simtit ca e mai cu cap nu a venit de la santier il urau si cind era educator ca nu era ca ei nu mergea la circiuma baiatu meu a invatat carte de la unchi lui sunt o familie cumsecade va spune un om cu paru alb vai de voi de ce nu ziceti de ala care a furat telefonu colegului si de altii care au facut prosti mie rusine sa mai vin si la balta sa va vad filis na avut de lucru sa se bage pe munca aia de acolo va iesi terminat ca lumea nu e serioasa si sint multi care sint rude si nui spargi si ei trebuie sa ia tot si prosti nimic vati facut de...............sper sa va bucurati si voi de o pensie linistita si sa va impacati cu lumea

Claudiu Matei
07.06.2010. 10:42

Precizare
Dl Cirtina Gicu, ofiter in cadrul P. Craiova, a contactat telefonic redactia declarand ca nu i se pare normal sa apara in comentariile colegilor de la TG/Jiu, dumnealui neavand vreo legatura cu "scandalul" declansat de media. Ofiterul si/a asumat comentariul postat cu numele sau insa s/a aratat intrigat de limbajul folosit in postarile anterioare la adresa sa si a colegilor de la Craiova.

Rugaminte: va rog sa pastrati un limbaj decent in comentariile dvs, altfel ne vedem nevoiti sa stergem astfel de postari. Multumesc!

filis
07.06.2010. 10:34

Gicule,te afli intr-o grava eroare,nu am nici o legatura cu articolele aparute si jurnalistul poate confirma oricand,cu atacurie de pe Penifest si cu atat mai mult nu am nimic impotriva ta!Nu pot sa cred ca nu ti-ai dat seama ca nu cunosc angajatii la care se face referire,nu aveam cum sa stiu lucrurile despre care s-a scris si ca te-au convins si pe tine sa intri intr-o disputa care nu este nici a ta,nici a mea!
Cu aceeasi stima!

Cirtina Gicu
07.06.2010. 09:06

Dragul meu coleg Filis

De aproximativ 6 luni ataci in mod sistematic atat persoana mea cat si Penitenciarul Craiova.In urma cu 3 luni pe blogul Penifest te-am rugat sa ai grija de Penitenciarul Tg Jiu si sa ne lasi pe noi sa ne facem meseria la Penitenciarul Craiova. Te rog sa-mi spui macar un motiv logic pentru care eu am ceva de impartit cu tine sau cu lucratorii din penitenciarul TG Jiu.
Sper ca de data asta sa nu mai negi faptul ca tu ai postat comentarii referitoare la mine.
Nu-mi este rusine ca am fost si sunt elecronist,este o meserie frumoasa !
Referitor la dimensiunile...,nu stiu ce legatura are,dar sa stii ca pana acum esti prima persoana care se plange de asta!

Nu inteleg ce ai tu cu :
NE-Neamtu Emil, Marinela Cone,Dinu Ramona, Dinu Claudiu, Lazaroiu Dan, acestia nu sunt de la P Tg jiu si nu inteleg cu ce te deranjaza pe tine !

Am speranta ca voi primi un raspuns pertinent de la tine,care sa puna capat acestei mascarade !

Cu stima si deosebita consideratie

CIRTINA GICU

nasa
06.06.2010. 22:58

Titlul celebrului roman este "Schiopul cu unghia-n git" o adaptare dupa nuvela "Nasu din Pandurasu!" prietenul lui Sorinel Pustiu...

acadel florinel
06.06.2010. 16:26

sunt acadel florinel care nu respecta pe nimeni de cind se stie si am pierdut controlul valellleuu valeleauu sariti din barca acum ca nu va mai pot tine aoleuuu,si ce eforturi am facut si l-am luat acasa la mine pe sorin cind a venit la Tg jIU,vreau sa va detasez pe toti sa fiu eu ,eu,cel mai zmeu,da tare mi-e teama ca valelelu,cu sucurile mele reci cu tot valaleuuuu

Tano
06.06.2010. 15:31

Inca o data:RUSINEEE! Ce rau imi pare ca fac parte dintr-un asemenea colectiv.Ce aveti cu Angela???...isi face treaba f bine(nu ca tine mai detasatule).Ce sentiment de beatitudine m-ar cuprinde daca "detasatul" ar fi detasat pe viata si puturosii de colonei(cei care au peste 50 de ani) ar fi scosi la pensie.
D-le Nastase,multumim pentru probitatea morala si profesionalismul de care dati dovada(invatatii meserie pe agentii deveniti ofiteri care stau cu dumneavoastra in birou si taie frunza la caini.
Claudiu,de ce nu scrii ca pe timpul sederilor tale in unitatea noastra ai intalnit si oameni adevarati printre noi?.

loli
05.06.2010. 22:48

ma duseiii sa trec la OLT cu sindicat si pipite de tot dar 'ANP IMI DA IN BOT' si ma trimite inapoi de tot.

exactu
04.06.2010. 21:07

cum dracu ti-a iesit titlul asta cand tu spui in cuprins ca roman a plecat inainte de gorbunov? ce dracu mai claudiule, nici cu informatiile puse pe masa nu te descurci? oricum, ca sa iti reuseasca demersul ar trebui sa faci saptamanalul cotidian si sa scrii numai de bala, boitor si sindicat. adica numai de puscarie. deci cate articole ai arvunit, ca sa stim de cate ori mai apare subiectul asta? oricum, daca nu iti dau bala si boitor dreptul la replica, saptamana viitoare ai sa scrii ca au gatit astia doi in apartament carne in zi de post. si ca in perioada de criza bea apa minerala in loc sa bea apa de la robinet. nasol...

Angela Popescu-eu
04.06.2010. 19:49

Confesiune: Am in sfarsit ocazia sa va impartasesc ca mi-e dor de o noapte fierbinte pe sectia a I-a a P.M.S Craiova cu N.E dupa care el, romantic sa-si stearga mataranga pe prosopul directorului cu care se stergea la gura.Sotul meu nu stie inca.Nici de N.E, nici de Stanisor nici de fratele meu Boboc care a fost in puscarie.Stie doar Cirtina pentru ca omul are tehnica ,da de doua ori din cur in fata si de trei ori inapoi .De............E electronist..........Si....Electronistii le au mici si curentate.

lola
04.06.2010. 18:34

Tot sindicatul "SLIDARITATEA" a sponsorizat si pipiiiitele sau Domnii Directori din leafa ? Ca doar erau in tiiimpul lor libeeer.Po*******tia Romaniei este in scadere.PROPUNERE CATRE ANP:La toate unitatile penitenciar din tara schimbati toti Directori,formati echipe identice cu TG.JIU si poate peste "ANI SI ANI" o sa va platesca cineva si voua pesia aia NESIMTIT DE GRASA.

m.n
04.06.2010. 17:51

George, sa nu fi descurajat de unii pe care de cind ii stiu birfesc pe toata lumea si nu stiu sa scrie are drepatate Matei ca ii cunoaste unii dintre ei vor acuma sa conduca puscaria sunt niste oameni de nimic care s-au aliat si cred ca ei fac bine,ei sunt tot dupa ciolan si daca e nevoie se vind si se maninca intre ei.Nastase e cel mai istet dintre toti si de aia s-a dat la o parte si a lasat prostii sa se lupte pe ciolane si baietii si pe el l-au convins ca tu i-ai facut rau da si-a dat seama ce prieteni avea si omul e ok.Nu te supara ca ei nu stiu decit ca hotii sa se ia de familie ca au destul timp de aia e puscaria plina de telefoane si alte timpeni ca ei stau cu ochii pe tine,acum sunt sustinuti da nu e nimeni vesnic si ei vor fi tot la impinge tava.Si Schiopu are suflet bun da nu-l lasa ailalti si-l pun sa se bata in locul lor.Il cunosc e om bun si saritor da astia l-au zapacit.

Tano
04.06.2010. 17:30

RUSINE CELOR DE LA PENITENCIAR CARE POSTEAZA NEADEVARURI!
CLAUDIU,FACI UN MARE DESERVICIU OAMENILOR DE BINE DIN ACEST PENITENCIAR,CEI DOI DIRECTORI AU FACUT MULT BINE UNITATII NOASTRE.

Acadel 2
04.06.2010. 17:29

Fili poti sa ne spui care este numele ,,romanului celebrului scriitor spaniol,, ?

Este vorba despre localitatea spaniola AIUD?

Acadel
04.06.2010. 17:24

Vezi Filis ce spune Claudiu Matei despre tine:

in 1999 erai un ziaris jalnic !
in 2004 erai un agent naspa !
in 2010 esti un mare cretin !

Sper sa te limitezi aici pentru ca nu mai cunosc alte cuvinte cu care sa te pot caracteriza !

mari
04.06.2010. 15:44

sa traiasca nea Toc si sa ne invete in continuare meserie.

ION
04.06.2010. 15:40

TOC E NUMARUL 1,IL IUBIM SI IL RESPECTAM,HAIDETI SEFU SA FACEM ECHIPA, MATA STII SA TII LA OAMENI.

MARIN
04.06.2010. 15:37

il vrem pe Toc e cel mai bun la paza nimeni nu se compara cu el abia asteptam sa se faca dreptate si sa-l puna la paza.SA NE TRAITI DOMNULE TOC,VA SUSTINEM.

radu
04.06.2010. 15:31

Filis e un ofiter exemplar si de aia sunt toti pe el,cei care il cunoasteti stiti ce om este.

vali
04.06.2010. 15:29

da domnu TOC e singurul care mai poate indrepta ceva,e cerebral,stie munca cu omul si este un ofiter deosebit pentru conducerea pazei.Il vrem sef la paza.

stop
04.06.2010. 15:26

E fatal sa va spalati rufele pe siteul unui ziar de scandal,stop!Unde e Simescu sa va tina in sac, sa nu miscati?S-A ALES PRAFUL.

cucu
04.06.2010. 15:22

Dac nu aveti nimic de Filis nici o proba ati inceput sa cautati pe bloguri,prin cosurile de gunoi,prin iarba,prin porumbi,pe sub masini,mai cautati ,mai cautati,poate are vreo problema,poate a furat pisica cuiva sau a facut trafic de gogosari.Slabuti si agitati,tati!Poate a omorit pureci cu lantul sau a dormit pe jos si acum are vila.E anul vostru,trageti tare,faceti-va de ris cu neputinta voastra!

anonim
04.06.2010. 14:26

Filis esti o mizerie pentru ANP ! Daca folosesti asemenea informatii si in materialele tale,atunci esti chiar dus cu capul!
Cred ca ai nevoie urgenta de o testare psihologica si de un neurolog bun! Poate asa singurul tau neuron mai poate scapa cu viata!

acadel
04.06.2010. 14:17

Domnule Claudiu Matei, va rugam sa postati link-urile unde putem accesa si noi articolele despre Filis.
Poate le postati la un comentariu.
Cu deosebita consideratie
Multumim anticipat

vali
04.06.2010. 13:56

tot respectu pentru domnul Toc,merita sa fie director si e un om de la care ai ce invata.

gina
04.06.2010. 13:54

nu pot sa cred ce se intimpla intre militienii de la puscarie,credeam ca doar maninca seminte si le scuipa in troleu da e ceva de domeniul latrinei cred ca e o conditie sa fii ofiter sau subofiter acolo eu am un vecin de la puscarie si nu l-am vazut decit noaptea turtit si adus de colegi ca nu mai stia unde sta da are masina asiatica argintie si carnet,ne-am obisnuit cu el ca nu face rau isi face rau lui

alin
04.06.2010. 13:45

ce piscine,ce blonde,ce convocari,ce ,cum?Fiti mai concisi ca intru la idei ce mustaciosi procurori,ce piscine,cine,blonda,care blonda,ce i-a facuuut?

cititor
04.06.2010. 13:41

textul din blogul Luminitei este un extras dintr-un roman al unui celebru scriitor spaniol,pentru cunoscatori,pentru cei de la penitenciar...scuze,va spun clar ca domnul Bala are o sotie deosebita pe care o respecta si o iubeste,aceste invective va coboara enorm si e pacat de celelalte cadre si de faptul ca demonstrati ca nu aveti glagore.Traiasca ANA!Daca sunteti barbati nu implicati sotiile si copiii,e un principiu natural.

d.t
04.06.2010. 13:22

Facet-va si voi blog si scrieti cite circiumi v-au golit buzunarele si cite carti ati cumparat cu banii de la puscarie si cite beri,blogul acela nu afecteaza cu nimic unitatea,prostia vostra da!Vreti sa vorbim despre fete blonde in piscine?

a.a
04.06.2010. 13:19

Atacuri la sotii si la copii,specific mintilor luminate de la puscaria Tg jIU,niste schimonositi care rid ca niste catelusi si in rest au familiile varza si nu stiu decit sa scrie de altii,la munca daca ii pui unul scrie,unul citeste si altul duce hirtia.

Laura Moraru
04.06.2010. 00:37

Filis vezi ca una din femeile care merge la locuinta de serviciu a celor doi directori este chiar sotia ta!

Recunoaste chiar pe blogul ei :

http://luminitafilis.blogz.ro/Cantec-b1/Laptele-din-ochii-albastri-b1-p11.htm,,Laptele din ochii albastri
In ochii albastri ai copilului nostru. Leaganele din cartier miroseau a buzele ei. Ii memoram dintii. Am stiut cate puncte are limba ei dulce. I-am simtit respiratia ofticand salcamii. Lacrima mea avea ADN-ul pielei ei. Ii iubeam zgarciul coatelor.Amarul din gat, dupa o pastila. Adoram parul ramas de la ia pe scaunul masinii. Ii veneram pasii in namolul din fata blocului. Uram cizmele ei polare. Ochii care o vedeau. Ciorapii pe care ii purta. Tocurile. Taximetristi. Banii. Agenda ei de serviciu. Uram tot ce mi-o lua. Timpul , slujba, vehiculele. Apropiata si departata la maxim.Ma ingemanam cu celulele ei rosii. Ii iubeam lingurusul. Pansamentul de langa piept. Uram tinctura de iod , care o patrundea cu, eu nu am sa reusesc vreodata. Eram hotarat sa ucid vantul care ii mangaia pletele.Ii uram Cnp-ul. Buletinul. Si orice alt document care ma facea sa ma simt cu 7 ani mai pierdut. Cu 7 ani mai indurerat. Cu 7 ani mai absent. Cu 7 ani mai dator. Cu 7 ani mai departe. Cu 7 ani mai greu... Ii priveam gatul, pulsand in noapte. Ii pandeam auzul. Am mangaiat-o pe frunte, cu cea mai fina tangenta din istoria geometriei. Am imbratisat-o cu toate cifrele pe care le puteam sa le scriu.M-am gandit cand o sa inteleaga ca destinul meu incape in 4 randuri scrise pe fruntea ei.M-am gandit cand o sa sugrume minciuna care m-a ucis.Taria cu care a crezut ca m-a convins sa o cred. Lupta ei interioara care a distrus-o, pentru un moment de aer superior. Minciuna... Zbaterea.... Frustrarea... Spiritul de aventura, tradarea din care in loc sa paseasca pe culmi, a iesit tot mai zgariata.Socant este ca nu i-a primit nimeni inima de aur la amanet. Greseala omeneasca i-a daruit pustiul. Un suflet chinuit de un trup care pentru o clipa , sau pentru o noapte , a degustat iadul. Ea e femeia care s-a razbunat pe neant...... E primul om din viata mea, care a zidit minciuna, si pentru care m-am prefacut ca sunt mult mai naiv. Un suflet de platina, intr-o pierzanie de argint. M-a sfasiat ca un caine turbat. Dar inima mea altar al iubirii, a iertat-o nimicitor.Si viata continua.....!
,,

costica
03.06.2010. 22:56

Ceea ce nu stiti este ca fiica Marinelei Cone angajata la evidenta , Dinu Ramona imputenicita fara concurs de acelasi Bala pe o functie de conducere la penitenciarul Craiova impreuna cu sotul ei Dinu Claudiu ofiter la grupa de intereventie probabil viitor imputernicit fara concurs in vreo functie libera de conducere sunt finii lui Bala Constantin .

eu
03.06.2010. 21:34

Domnule Claudiu Matei, sper sa nu va suparati pe mine pentru ceea ce am comentat inainte. Vreau sa va spun ca admir ziarul dvs si curajul pe care il aveti, dar indiferent cine este cel care v-a dat datele despre cei doi directori (FILIS, MANOLESCU, DRULA, GROZA, ENACHE, POPESCU, IONESCU, ETC.)ar fi trebuit sa le verificati putin.
Stiti cum e la puscarie si stiti ce fel de oameni lucreaza acolo. Sunt si buni, si rai, la fel ca in presa, ca in societate, asa ca nu ar trebui sa va luati dupa vorbe goale. Repet, e bine sa verificati inainte de a pata imaginea cuiva.
Nu sunt nici pupincurist cum ati scris dvs, nici analfabet, nici incult, nu am interese la directori, dar de cand au venit puscaria arata si este puscarie, nu hotel de 7 stele cum a fost pana de curand.
Multumesc.

filis
03.06.2010. 21:32

Dl Schiop cum e

paul
03.06.2010. 21:29

numele sponsorului, a presedintelui sindicatului "SOLIDARITATEA",a restaurantului

eu
03.06.2010. 21:25

Ce mai aveti domnule cu acesti oameni? Fifi, chiar nu te opresti? Mergi la nesfarsit? Filis Fifi Mr. Bean, termina cu prostiile pe care le trimiti tu, sau prietenii tai la presa. Mata Hari Laura Blonda de la Craiova te ajuta mult de tot.
Dar va veni o zi si pentru voi.
VOI VETI TRAI APOCALIPSA, ARMAGHEDONUL SI VETI VEDEA IADUL, PERVERSI CE SUNTETI AMANDOI. Sunteti frustrati si nesatisfacuti..... profesional.....
Un DRAC NEGRU si o MOROAICA BLONDA care incearca sa distruga imaginea unor oameni care , totusi, muncesc si muncesc bine.
Bafta domnule Bala, domnule Boitor si probabil domnule Lazaroiu(abia ati venit dar o sa-l vedeti pe dracu...daca nu cumva l-ati vazut din prima zi...pe FIFINEL).
Nu va lasati intimidati si doborati de niste incompetenti ca FILIS si MANOLEASCA.
Domnule Matei, intr-o zi va trebui sa si sustii ceea ce scrii....sau sa-i dai in vileag pe cei care te-au intoxicat. Sper sa te descurci atunci.
Referitor la ziar...e de scandal...asa ca te inteleg domnule Matei de ce publici fara sa verifici. Bafta.

serghei
03.06.2010. 21:10

Noua bravura a lui Bala Constantin este imputernicirea in functia de director adjunct interventie psihosociala la penitenciarul care il pastoreste a numitului LAZAROIU DAN de la penitenciarul pelendava.
Acest LAZAROIU DAN a participat in anul 2006 la concurs pentru a ocupa functia de director adjunct interventie psihosociala, nota finala in urma concursului fiind 1,24, da unu virgula douazeci si patru ati citit bine.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: