Lista lui Condescu, impusă cu mare deranj în PSD - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Lista lui Condescu, impusă cu mare deranj în PSD

Lista lui Condescu, impusă cu mare deranj în PSD

Marin Condescu, tartorele mineritului gorjean, şi-a impus, fără prea mari eforturi, oamenii săi la conducerea celor două complexuri energetice şi SNLO, declanşând scandal în PSD.

Aşa zisele tratative, pentru ocuparea funcţiilor de director general la cele trei instituţii, între negociatorii desemnaţi de filialele locale ale partidelor aflate la guvernare, n-au mai avut loc, portavocea lui Condescu, senatorul PSD Toni Mihail Greblă, a făcut publică informaţia că Tiberiu Trotea, Gheorghe Daviţoiu şi Daniel Burlan aşteaptă să fie numiţi în funcţiiile de director general la complexurile energetice Turceni, Rovinari, respectiv SNLO, în urma unor discuţii care au avut loc la Bucureşti. În realitate, lista cu cele trei nume îi aparţine exclusiv păpuşarului mineritului Marin Condescu şi a aruncat în aer discuţiile din cadrul Biroului Executiv Judeţean al PSD.

Scandal în PSD

Tiberiu Trotea, Gheorghe Daviţoiu şi Daniel Burlan au fost desemnaţi să ocupe posturile de director general al termocentralelor de la Turceni, Rovinari, respectiv SNLO, imediat după ce actualii directori, impuşi de fosta guvernare, vor fi eliberaţi din funcţie.

Anunţul a fost făcut vineri de către senatorul PSD Toni Mihail Greblă care a susţinut că noii şefi ai complexurilor energetice au fost aleşi datorită experienţei în domeniu. “Schimbările care se fac nu sunt de ordin politic. Cei care au fost desemnaţi să ocupe posturile de conducere au fost selectaţi pe baza unor criterii strict profesionale”, a precizat Greblă.

Numai că, sâmbătă, social democraţii, adunaţi la Muzeul Judeţean, au rămas tablou când au aflat chiar din gura şefilor că PSD va renunţa la preluarea funcţiei de director general al SNLO în favoarea celei similare de la Complexul Energetic Rovinari (CER) motivele fiind acelea că, compania minieră e deja portocalie, aşa că dacă o vor prelua cei de la PD-L îşi pot păstra oamenii nefiind nevoiţi să restructureze personal şi situaţia financiară actuală nu e una tocmai roză.

Discuţiile s-au inflamat în momentul în care liderii social democraţi au afirmat că acest lucru a fost discutat deja cu şeful sindicatelor miniere Marin Condescu, acestora reproşându-li-se faptul că sindicalistul „face cărţile” în cele două filiale judeţene ale PSD şi PD-L.

Daviţoiu şi Trotea sunt din famiglie!

Până la urmă PSD-iştii nu vor avea niciun post de conducere în minerit: Burlan şi Trotea sunt democrat-liberali cu acte iar despre Daviţoiu nici chiar social-democraţii nu ştiu dacă mai este în partid pentru că în timpul campaniei electorale împărţea ziare prin Complexul Energetic Rovinari făcând propagandă candidaţilor PD-L.

Daviţoiu a fost în trecut şef al Direcţiei Miniere din cadrul CE Rovinari, fiind acuzat că s-a implicat în unele tranzacţii cu terenuri, care ar fi prejudiciat unitatea energetică cu aproape 100 de miliarde de lei vechi. Este vorba despre achiziţionarea a 24 de hectare de teren în cartierul Drăgoieni din Tg-Jiu, afacere despre care nu e străin nici prietenul şi consăteanul acestuia Marin Condescu. De altfel, conform unor surse, Daviţoiu este cap de afiş într-un dosar penal în care unele persoane strămutate au reclamat faptul că nu pot deveni proprietarii noilor imobile deoarece acestea au fost construite fără niciun fel de autorizaţii.

După înlocuirea sa în funcţia de director al Direcţiei Miniere cu Tiberiu Trotea, în februarie anul trecut, a devenit adjunctul acestuia, post pe care îl ocupă şi în prezent.

Daviţoiu şi-a dorit postul de „general” al CE Rovinari de mai mult timp, consăteanul său Condescu promiţându-i că îl va susţine pentru această funcţie însă influenţa tartorelui mineritului a fost aproape inexistentă în vremea guvernării liberale.

Tiberiu Trotea a fost, în urmă cu patru ani, director al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia (SNLO), fiind acuzat de abuz în serviciu şi înşelăciune alături de deputatul Cosmin Popescu după ce reprezentanţii disponibilizaţilor au reclamat faptul că fiecare miner a fost prejudiciat cu câteva mii de lei noi după ce aceştia semnaseră o notă de stabilire a salariilor compensatorii pe care trebuia să le primească persoanele disponibilizate, în care diferenţa dintre salariul minim net pe economie şi suma trecută în respectivul document nu era cea reală.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  12.01.2009. 22:42

Comentarii

IULIA
14.01.2009. 23:08

Singurul criteriu ar trebui sa fie profesionalismul.Daca cineva ii poate reprosa ceva lui Laurentiu Ciurel e ca a fost prea bun cu toata lumea.Stiti bine ca nu a avut nimic nici cu Medintu nici cu Dondera nici cu Tunaru sau nea Gelu Davitoiu.La fiecare le-a oferit de munca conform experientei si profesionalismului.Nu a vrut sa lase sa sufere familiile pe urma greselilor pe care le-au facut acestia.Ce alt exemplu minunat de bunatate sufleteasca vreti???Pentru nea Gelu a avut tot timpul post de conducere desi este specializat in INSTALATII SANITARE.Ce sa mai zic de razbunarea asta cu Davitoiu director general acum???Pai cine crede ca nea Gelu are habar de marile probleme la Rovinari cu respectarea termenelor de conformare pe aspectele de MEDIU chiar se insala.Asta e capcana pe care politicienii o ignora.
Sa-l lase pe Laurentiu sa conduca in continuare pentru ca e singurul competent

energy rovinari
14.01.2009. 23:05

Cam mare deranjul pentru functiile astea de directori.Cu rotatiile astea politice o sa avem o gramada de fosti,actuali si viitori directorasi.Nu se uita nimeni ce specializari au astia pusi politic,daca au luat statul la vremea lui,pe unde au facut scolile.Daca pun lacatul pe poarta unitatilor pe care le conduc ar muri de foame a doua zi daca n-ar fi furat destul din banul public.Asta pentru ca la cit de buni MANAGERI sint nu i-ar angaja nimeni in sectorul privat.Un post de conducere nu sunt in stare iar munca de jos nu le place.De ce crede lumea ca e scandal monstru azi pe functii??Tot baietii destepti hotarasc.Exemplu :La SNLO Davidoiu mai avea nevoie de 2...3 luni pe functie sa faca niste plati.Are contract cu un SRL ca intermediar pentru recuperarea creantelor istorice.Nu conta ca debitor si creditor erau in subordinea lui Vosganian dar Davidoiu plateste 60 milioane de euro la SRL infiintat in mai2008 dar pe care il gasesti din luna-n luna daca ai noroc.Mai dura putin sa incaseze comisionul si ce mai raminea de fapt de recuperat...dumnezeu cu mila ca nu intereseaza pe nimeni cine e in spatele SRL-ului.Teme lui Davidoiu era sa execute scheme si acum e deranj mare ca baietii destepti vor de la actualii garantii ca repede topesc banii.Deja stie cam multa lume....si fiecare are pretul lui
Cit despre Condescu degeaba face public pe naivul ca de politica habar n-are.Se cam stie ca numirile s-au facut la el in birou cu Grebla,Mantog de fata.Circiumaru a picat de fazan peste ei.Mantog a fugit imediat la Videanu care pe incredere i-a dat in alb documentele.Confirmarea????Ajuns in Gorj cu documente in alb aprobate membrii AGA au semnat si ei 'pe genunchi'mai bine zis pe capota unei masini cum a declarat chiar Scarlat Iriza.Asta nici macar nu stia ca e membru si de fapt nu l-au gasit sa-l puna sa dea cu batu....De asta Davitoiu a dat miercuri din colt in colt ca are sau ca n-are documente da mai bine se intereseaza si ne spune..
Sa vedem de joi cum merge treaba dar deja pute rau treaba cu numirile astea....


..

om
13.01.2009. 14:54

cand oare o sa scapam de acest cancer CONDESCU MANTOG GREBLA CARCIUMARU?

costel
13.01.2009. 13:50

se poate gasi printre cei nominalizati cineva care sa nu fie acuzat de incalcarea mai mult sau mai putin a legii? Niciodata, totul este in gasca, iar gasca nu poatye sa fie curata, ca si politica.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: