OFICIAL! Garantat de Breaz! Iată pentru ce primește salariu pesedistul Chepeneag, directorul inexistentului Muzeu Național ”Constantin Brâncuși”! - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · OFICIAL! Garantat de Breaz! Iată pentru ce primește salariu pesedistul Chepeneag, directorul inexistentului Muzeu Național ”Constantin Brâncuși”!

OFICIAL! Garantat de Breaz! Iată pentru ce primește salariu pesedistul Chepeneag, directorul inexistentului Muzeu Național ”Constantin Brâncuși”!

Ministrul Culturii, Valer Daniel Breaz, recunoaște, într-un document official, că, de trei luni, Valentin Nicolae Chepeneag, un personaj cu adeziune la PSD, încasează salariu de director la Muzeul Național ”Constantin Brâncuși”din Tg-Jiu, instituție care există doar pe hârtie, fiind înființată, prin lege, în urmă cu trei ani, dar care nu a funcționat niciodată.

Breaz și Chepeneag s-au încurcat în minciuni când au trebuit să explice, concret, atribuțiunile directorului muzeului ”fantomă”, doar pentru a-i proteja sinecura vicepreședintelui TSD Gorj.

Conform legii de înființare a Muzeului Național "Constantin Brâncuși", aflată în vigoare din prima zi a anului 2016, ”Muzeul este condus de un manager desemnat prin ordin al ministrului culturii, în urma unui concurs de proiecte de management”. Fără să aibă loc vreun concurs pentru ocuparea funcției, iar instituția e funcțională doar pe hârtie,

prin ordin al ministrului Culturii, Valer Daniel Breaz, emis la data de 19 aprilie 2019, a fost numit în funcția de director Valentin Nicolae Chepeneag, vicepreședinte al TSD Gorj.

Tânărul social democrat face parte din anturajul liderilor organizației județene a PSD Gorj și a candidat pe listele partidului pentru un post de consilier local la Bălănești, în 2016. La acea vreme, Chepeneag era arhivar la Proarhivalii SRL Tg-Jiu, o firmă de partid servită cu contracte de la instituțiile publice din Gorj.

Concret, muzeul ”Constantin Brâncuși” ar fi trebuit să funcționeze de trei ani și jumătate, însă Ministerul Culturii nu a alocat bani pentru reabilitarea Casei Gănescu, imobilul de lângă Prefectura Gorj folosit ani buni ca și loc de protocol pentru baronii județului.

În prima sa apariție publică, în calitatea de director al muzeului, Valentin Chepeneag a declarat că prioritatea sa este finalizarea documentației pentru obținerea finanțării necesară reabilitării imobilului în care va funcționa muzeul, transmis de Consiliul Județean Gorj, în administrare, către Ministerul Culturii.

Într-un răspuns la o interpelare a deputatului liberal Dan Vîlceanu, ministrul Culturii, Daniel Breaz, nu a amintit despre un astfel de proiect, ci a înșiruit cu totul alte atribuții pe care le are tânărul pesedist Chepeneag.

”…Printre primele demersuri ale managerului interimar sunt actualizarea cărții funciare la nivelul administrației locale și înscrierea imobilului în inventarul ministerului. De asemenea, domnul Chepeneag a transmis la departamentul de specialitate la MCIN spre analiză și avizare o formă incipientă a Regulamentului de Organizare și Funcționare a muzeului ce va fi urmat de nota de fundamentare aferentă”, se arată în documentul semnat de ministrul Culturii, senator PSD, la rândul său.

Cu alte cuvinte, Valentin Chepeneag e plătit cu aproximativ 6.000 de lei, lunar, pentru a elabora ”o formă incipientă”.

Până pe 19 august, Ministerul Culturii ar trebui să organizeze concursul pentru ocuparea postului de director al Muzeului Național ”Constantin Brâncuși”, dată la care îi expiră interimatul lui Valentin Chepeneag, însă cum procedurile nu au fost încă initiate, peseditului îi va fi acordată o nouă perioadă ca director al unei instituții inexistente, postura din care să încaseze salariu moca.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  09.07.2019. 05:42

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: