Invenţii după gratii - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Invenţii după gratii

Invenţii după gratii

Invenţii după gratiiUn deţinut de la Penitenciarl din Târgu Jiu a înregistrat la OSIM mai multe invenţii, pe care le-a “clocit” în perioada de când se află în spatele gratiilor. Bărbatul vrea să-i cedeze lui Gigi Becali o parte din drepturile de autor, pentru a-l ajute pe Adrian Mutu să-şi achite datoria către clubul de fotbal Chelsea, care l-a obligat la plata a 12 milioane de euro.

Dara Pumneanu
dara.pumneanu@scandaldegorj.ro

Un doljean, care a fost condamnat la 12 ani de închisoare, pe care îi execută în Penitenciarul din Târgu Jiu, a brevetat mai multe invenţii, unele dintre ele făcute în perioada detenţiei. Constantin Roman a fost acuzat de înşelăciune şi închis în urmă cu opt ani. De când a ajuns după gratii, doljeanul a scornit tot felul de lucruri, pe care vrea să le valorifice atunci când o să fie eliberat. El spune că invenţiile l-au ajutat să-şi umple timpul liber excedentar, pe care l-a avut, din momentul arestării: “Trebuia să-mi ocup gândurile, să vin cu ceva pozitiv, acolo unde era foarte multă negativitate. Aici am foarte mult timp şi trebuia să fac ceva, ca să treacă mai uşor”, a afirmat deţinutul. Constantin Roman spune că născocirile sunt un adevărat hoby, pe care îl are de când era se bucura de libertate. Dacă mnca nu-i permitea să se gândească prea mult la soluţiile tehnice care-i vedeau în minte, în puşcărie, însă, aceseta au trecut pe primul plan. Aşa se face că bărbatul a scornit mai multe obiecte, în ultimii ani. Una din invenţiile acestuia este un furtun ecologic, făcut din peturi. Bărbatul spune că obiectul respectiv va ajuta la colectarea în mod eficient, a recipientelor uzate: „Fiecare sticlă din plastic poate fi înşurubată în alta, până se face un furtun, cu care la ţară poţi să duci apa la răzorul de legume. Şi în felul acesta nu s-ar mai pola, pentr că oamenii ar fi interesaţi să adune peturile, nu să le mai arunce”.

Afacerea “sigur bloc”, salvarea lui Mutu

Constantin Roman spune că a găsit soluţia pentru construirea de blocuri care să reziste cutremurelor. Bărbatul are şi o machetă a unei astfel de construcţii, pe care a numit-o „sigur bloc”. Autorul ideii este convins că invenţia ar aduce sume colosale de bani. Însă el se declară dispus să cedeze jumătate din drepturile de autor lui Gigi Becali, cu condiţia ca acesta să achite datoria de 12 milioane de euro, pe care fotbalistul Adrian Mutu o are către clubul Chelsea. Deţinutul este unul dintre fanii “Briliantului” şi face apel la patronul Stelei, cu care speră să încheie afacerea: “Am înţeles că domnul Mutu trece prin momente grele şi eu vreau să vin în ajutorul lui, pentru că îl iubesc. Eu snt proprietar de drept asupra şi vrea să cesionez 50% din drepturi domnului Becali, pentru un euro, dar cu condiţia de a-l ajuta imediat pe Mutu, să-i achite datoria către clubul de fotbal”, a afirmat Roman. Acesta spune că invenţia lui l-ar face pe Becali mult mai bogat, plasându-l între cei mai avuţi oameni ai lumii: „Dacă domnul Becali are timp, poate veni pentru încheierea acestui contract. Construcţia unor astfel de blocuri l-ar aduce foarte repede din Top 300 în Top forbes”, a mai adăugat doljeanl care susţine că are cheia blocurilor rezistente la cutremre.

Oana Zăvoran, locatară în blocul lui Roman

Pe macheta făcută de deţinutul inventator se observă câteva fotografii ale unor vedete, lipite în ferestrele apartamentelor suspendate. Printre figurile cunoscute se numără Oana Zăvoranu şi Miron Cozma. Roman spune că a decupar figurile celebrităţilor din ziare sa reviste şi le-a lipit la ferestre, pentru a “popula” apartamentele. El susţine că aceştia sunt şi potenţialii clienţi ai imobilelor aflate în stadiul de proiect.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  24.06.2008. 07:49

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: