Gorjeanca Georgiana, preferata deputatului Robert Negoiţă - Investigatii - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Investigatii · Gorjeanca Georgiana, preferata deputatului Robert Negoiţă

În scandalul politico-sexual,

Gorjeanca Georgiana, preferata deputatului Robert Negoiţă

Scandalul sexual iscat în urmă cu câteva zile în lumea politică şi mondenă din Bucureşti are ecou şi la Târgu-Jiu. Cel puţin două fete din municipiu apărând în stenogramele din dosarul instrumentat de către DIICOT în care au fost trimise în judecată patru persoane pentru exploatarea sexuală a peste 80 de tinere racolate prin intermediul unor agenţii de fotomodele şi apoi trimise să se prostitueze în ţară şi în străinătate. În acest dosar doi dintre cei patru acuzaţi, Ion Tămârjan şi şi Relu Costan au fost deja arestaţi preventiv. 

„Experienţele sexuale de până acum au fost un eşec total”
Georgiana Vlădoianu are în prezent 24 de ani şi a păşit în lumea modei în urmă cu 10 ani însă niciodată numele său n-a fost mai mediatizat ca în aceste zile când, în înregistrările SRI pentru dosarul instrumentat de DIICOT, tânăra este o mică vedetă ce se întreţine cordial cu unul dintre capii reţelei de prostituţie mascată vorbind despre o eventuală plecare în străinătate, dar este şi subiect de discuţie între acelaşi individ şi politicianul Robert Negoiţă care este extrem de încântat de prezenţa acesteia la una dintre sindrofiile sale.
Georgiana a fost, la începutul carierei sale, reprezentată de către agenţia de modele Body Scream Style din Târgu-Jiu, administrată de către Daniel Holingher, un individ controversat, suspectat de ani de zile că îşi foloseşte modelele şi pentru lucruri care n-au nicio legătură cu prezentarea de modă.
În 2005, patronul unui cunoscut cotidian local, cu care se zvoneşte că Georgiana a avut o relaţie mai mult decât amicală, scria cu mânuţa lui despre succesul răsunător al tinerei care plecase în Europa să prezinte pentru cele mai mari nume din industria modei. Era reprezentată de către Holingher, iar evenimentul la care participa, „Midnight Hot”, era organizat de către Ion Mirea, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Modeling din România şi boss-ul Fashion TV. Coincidenţă sau nu acelaşi Mirea a devenit acum mai celebru decât şi-ar fi dorit vreodată, numele său apărând în dosarul în care Ion Tămârjan şi Relu Costan sunt acuzaţi că au condus o reţea de prostituţie de lux ascunsă în spatele unor agenţii de modelling.   
Doi ani mai târziu Georgiana câştiga Miss Unifest 2007, fiind desemnată cea mai frumoasă studentă din ţară, lucru care i-a deschis porţile spre apariţiile în presa mondenă unde declara că: „Nici nu mă gândesc acum să-mi fac vreun prieten. Sunt dezamăgită în general de sex şi de bărbaţi. Experienţele sexuale de până acum au fost un eşec total.” Având în vedere cercurile în care se învârtea nici nu e de mirare că nu avea timp de o relaţie stabilă şi era dezgustată de experienţele sexuale pe care le avusese până atunci.

Robert Negoiţă încântat de Georgiana
În aşteptarea bărbatului ideal: „tip matur, cu un cont gras în bancă şi care să nu fie posesiv”, Georgiana s-a gândit că n-ar fi rău să intre în anturajul oamenilor bogaţi şi influenţi şi astfel a ajuns să-l cunoască pe Robert Negoiţă şi Ion Tămârjan, lucru ce reiese foarte clar din stenogramele SRI.
O discuţie purtată telefonic cu Tămârjan ocupă un spaţiu generos în stenogramele amintite, discuţie care se poartă pe marginea deplasării Georgianei, împreună cu alte modele pentru, chipurile, o şedinţă foto la Viena.
De reţinut este faptul că în rechizitoriul întocmit de către procurorii DIICOT se spune că Tămârjan şi Costan plasau fetele pe piaţa prostituţiei de lux în Italia, Austria sau România.
La Viena, Georgiana urma să stea trei-patru zile iar plimbarea n-ar fi costat-o nimic după cum o asigură Tămârjan, nici măcar transportul care urma să se facă cu maşina acestuia.
După ce a convins-o pe fată să vină Tămârjan a vorbit cu pesedistul Robert Negoiţă, unul dintre clienţii fideli ai „agenţiei de modele” care s-a arătat încântat de perspectiva unei întâlniri cu fata şi a cerut ca aceasta să vină în Bucureşti înainte de plecare din ţară:
Negoiţă:-  Da, GEORGIANA e de-a noastră? E ok?
Tămârjan:- Eu zic ca îi de-a noastră, dacă o luăm uşor aşa, finuţ şi discret, e de-a noastră.
Negoiţă:- Cheam-o, cheam-o cu o seară, două înainte.
Tămârjan:- Ok. Ok. O chem. O chem la BUCUREŞTI.”
Se pare că Georgiana a lăsat o impresie foarte bună lui Robert Negoiţă ea fiind din nou subiect de discuţie într-o convorbire telefonică purtată între cei doi:
Negoiţă: - De ce te-am sunat, da ce mai ştii mă de GEORGIANA? De la TARGU JIU?
Tămârjan :- E în ITALIA. E plecată în ITALIA.
Negoiţă :-Ce face acolo?
Tămârjan:-Un fel de damă de companie, acolo şi am vorbit acum câteva zile cu ea, ea zice că nu se f… pe acolo!
Negoiţă:- Cât de cât!
Tămârjan :- Că nu se f… pe acolo! Că stă cu o fată acolo la masă, cu un client, câştigă şaizeci de euro pe zi, şi ceva de genul asta, dar eu totuşi i-am zis, GIORGIANA, hai acasă, că aici o să fie mai bine! Şi a zis că nu ştie ce să facă, ar
veni pe şapte august acasă. Inţelegi?
Negoiţă :-Îhi!
Tămârjan :- Şi cealaltă, ştii că mai era o fată!
Negoiţă :- Da!
Tămârjan :- CRISTINA, din TÂRGU JIU!
Negoiţă:-Da!
Tămârjan :-S-a angajat la un salon de coafură, în TÂRGU JIU. Stă pe acolo.
Negoiţă :- Aha! E bine!

„E ceva scornit de presă”
Contactată telefonic pentru un punct de vedere Georgiana Vlădoianu şi-a început declaraţia ameninţând pe toţi ziariştii care au de gând să scrie despre această poveste: „Nu am nicio declaraţie de dat! O să am grija să-i dau în judecată. Dacă o să apară vreo poză de-a mea o să-i dau în judecată că nu-i prima oară când se întâmplă asta. De data asta o să am grijă.”
Deşi stenogramele în care apar inclusiv discuţii purtate de ea nu pot fi puse la îndoială, Georgiana spune că este vorba doar de invenţii ale presei: „E ceva scornit de presă. Nu mă interesează să le citesc. N-am nicio legătură, pe Robert Negoiţă l-am văzut la Miss Unifest n-am schimbat niciun cuvânt cu el. Presa naţională poate să scrie ce vrea, dar de ai din Târgu-Jiu o să am grijă”. 
Cristina din Târgu-Jiu, tănăra care apare şi ea în discuţiile dintre Tămârjan şi Negoiţă este Cristina Vasilica Dragotoiu iar în stenogramele din dosar apare o singură discuţie între ea şi Tămârjan acesta încercând să o convingă să participe la un concurs de miss, dar şi la deplasări în Deltă, la Viena sau la Paris, fata nefiind însă la fel de receptivă ca Georgiana. 

TIV :- Nu ! Eu te-am sunat mereu ! Am vazut ca tu n-ai mai fost asa receptiva... am zis ca poate tu esti suparata pe noi , cine stie !
X :- Ee na ! Pai ce sa am ! Doamne ! Am fost eu pe la BUCURESTI ... doamne ...
237
TIV :- Si iti dai seama ca va fii si mai frumos d-acum incolo , si... eu ti-am zis , mai mergem in DELTA , m-ai mergem la VIENA , mai
mergem la PARIS , m-ai facem un concurs , m-ai faci una , m-ai faci alta ! Intr-adevar n-avem joburi permanente asa dar...
...(neinteligibil)...
X :- Ei... da !
TIV :- Care e bine sa tii contactul .
X :- Da ... pai atunci , ce sa zic ? Bafta la... VIENA cu fetele , si ma m-ai suni cand m-ai ai ...
TIV :- Ihi !
X :- Activitati ! Da ?
TIV :- Ok ! Ok CRISTINICA ! Da ? (convorbire purtata de inc. Tamarjan Ion Valeriu cu Dragotoiu Vasilica-Cristina la data de
10.07.2008, ora 11:47);

Alte convorbiri înregistrate de SRI între gorjeanca Georgiana şi Ion Tămârjan
GEORGIANA – pai si eu, deci nu in prezentare la Urziceni, la Bucuresti e intai maine, nu? Si apoi la Urziceni?
TIV – seara, seara, intai e la Urziceni ora sase, sapte seara si pe urma daca e, mergem si la Bucuresti. Si la Bucuresti e la
doisprezece noaptea.
GEORGIANA – aha!
TIV – da, ca sa facem si noi o repetitie inainte, o mica chestie,
GEORGIANA – ihi. Da, dar stii ca eu am extensii, stii?
TIV – da!
GEORGIANA – pai si daca e, eu stiu cine te coafeaza acolo, au?
TIV – e, crezi ca te mai coafeaza cineva? Nu mai avem cum. Ne coafam noi direct, nu ne mai
GEORGIANA – ihi,
TIV – mergem aici, ai vazut cum e, nu mai ai cum sa te aranjeze inainte, pac, pac.
.
.
TIV – cum iti e mai usor. Daca ti-e greu sa vii vineri, vineri nu e atat de important sa vii. Da? E bine sa vii aici dar nu e foarte important. Important daca e sa mergi in partea cealalta, la sedinta aceea foto. Aici o sa fie greu, de ce ma gandesc eu, aici decat
daca e, cum sa-ti spun asa, e un deranj pentru tine foarte mare ca drum, te duci te intorci pentru o prezentare, doua. Intelegi? Insa, vii de la Targu Jiu la Bucuresti, te intorci sambata ca sa, duminica sa te intorci iar, la asta ma gandesc ca e un deranj foarte mare
pentru tine. Da, o sa fii foarte obosita de drum. Si de asta iti spun, mai bine o sa avem prezentari, altele, o gramada! Da?
GEORGIANA – ihi.
TIV – mult mai importante. Ideea e pe partea cealalta daca poti sa mergi. Pot sa mai iau o singura fata, ca te-as fi luat si cu colega ta, cum o cheama, CRISTINA.
.
.
GEORGIANA – da, si cand ne intoarcem?
TIV – stam patru zile si ne intoarcem. Trei patru zile. Eu nu, oricum nu pot sa stau mult, acolo. Stau dupa voi, sa faceti pozele si ma intorc. Intelegi?
GEORGIANA – si trebuie sa am ceva anume, costume, ceva?
TIV – ei sunt cam pregatiti acolo cam cu de toate pentru asa ceva dar poti sa-ti aduci si tu ale tale, tinute din acestea, fara nici o problema. Da?
GEORGIANA – ihi. Bine, pai atunci
TIV – pai ei au acolo haine, asta nu e o problema. Daca ai tu ceva special si vrei sa faci poze, iti place ceva o lenjerie ceva de-a ta, o chestie, o nebunie care da foarte bine, da nu e problema! Poti sa le iei dar bine, mai ales tocuri trebuie sa fie ale tale, tocurile tale.
.
.
TIV – eu de-aia, am vorbit si cu ROBERT, sa incercam sa facem de Pasti o excursie la Paris, chiar cu fetele care au castigat dar si cu fete care nu au castigat. Si daca el e, l-am prins intr-o zi foarte buna, acum cateva zile, si a zis, da TERA, daca e, fa-mi o lista cu
fetele care sa mearga la Paris si vorbim. Si chiar de Pasti, acum nu stiu tu cum sarbatoresti Pastele, in familie in nu stiu ce. Eu vreau sa-ti spun ca mi-ar placea mai mult, ca l-am petrecut atatia ani in familie, dar nu in fiecare an sarbatoresc Pastele la Paris!
GEORGIANA – normal!
TIV – nu? Si eu am zis, da ROBERT, eu as fi incantat sa mergem de Pasti la Paris. El pleaca saptamana asta cu cateva fete, are un pic de treaba acolo, si ia o parte din fete si a zis ca data viitoare sa strangem patru, cinci fete care sa mearga la Paris. (convorbire
purtata de inc. Tamarjan Ion Valeriu cu Vladoianu Ana Georgiana la data de 10.04.2008, ora 20:08:12);

Adrian IovanRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  11.11.2010. 21:08

Comentarii

ana
13.01.2011. 21:27

ce invidiosi sunteti

ylenia
16.12.2010. 20:41

ca sa ti iei 1 apartament, un BMW, 2 MAGAZINE IN 2 ANI,,,,, CREDETI CA GIORGIANA A FACUT MUNCA CINSTITA???????????HAHAAH AU DREPTATE ZIARISTI , DE CE VA SUPARA ADEVARUL???????????

CIOABA
22.11.2010. 11:57

„Nici nu mă gândesc acum să-mi fac vreun prieten. Sunt dezamăgită în general de sex şi de bărbaţi. Experienţele sexuale de până acum au fost un eşec total.” CREC CA SE REFEREA FATA LA EXPERIENTELE CU PIGUI,,,

egilcescu
14.11.2010. 17:02

Cine mai are putere să spere într-un ideal de viaţă sau de familie, se înşeală, deoarece acestea nu mai au valoare şi s-au demodat.

gorjanul
12.11.2010. 00:03

Buni , ca de obicei ,adevarati ziaristi.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: