Pensionare cu repetiţie şi bani la plic, pentru o reprezentantă a ISJ - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Pensionare cu repetiţie şi bani la plic, pentru o reprezentantă a ISJ

Pensionare cu repetiţie şi bani la plic, pentru o reprezentantă a ISJ

Liceul Teoretic Novaci a reunit, la sfârşitul lunii trecute, secretarele de liceu din tot judeţul, la iniţiativa Ioanei Şovăilă, angajată a compartimentului de salarizare al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj. Deşi părea a fi doar una dintre multele instruiri organizate de către doamna de la inspectorat, adunarea a căpătat un caracter special din cauza unui eveniment deosebit din viaţa acesteia- ieşirea la pensie. Aşa că motivul întâlnirii a fost dat uitării şi s-a încins un chef pe cinste subvenţionat de secretarul şi cadrele didactice de la Liceul Novaci. Nici celelalte secretare n-au stat cu mâinile în sân şi, la îndemnul unei amice a Ioanei Şovăilă, Mihaela Văduva, secretară la Liceul Sportiv Târgu-Jiu, au strâns, mai de voie, mai de nevoie, 2.500 de lei pe care i-au făcut cadou sărbătoritei. Petrecerea de „adio” s-a terminat cu o plimbare în Staţiunea Rânca, viitoarea pensionară beneficiind în continuare de ospitalitatea gazdelor.

Peste câteva zile, Ioana Şovăilă a repetat figura cu întrunirea, convocând, de data asta, secretarele şcolilor generale din judeţ. Nici de această dată n-a ratat momentul şi a vorbit de iminenta sa ieşire la pensie, aşa că, încă o dată, a primit un plic de bani ca semn al recunoştinţei colective. Suma a fost mai mare decât data trecută, ajungându-se la vreo 3.000 de lei. Ultimele două întâlniri ale Ioanei Şovăilă cu secretarele de şcoală dovedindu-se extrem de fructuoase, nu în plan profesional, ci financiar, ea aşteptând prima pensie deja cu un capital de 5.500 de lei în buzunar.

Surse din interiorul cotizantelor susţin că Ioana Şovăilă a ştiut, pe parcursul întregii sale cariere, cum să profite pe de urma funcţiei. Niciodată nu a convocat secretarele de şcoală generală împreună cu secretarele de liceu şi tot timpul a preferat ca întrunirile să aibă loc în teritoriu nu în municipiu unde ar fi găsit cu uşurinţă un amfiteatru în care să se întâlnească. Recurgând la această tactică, femeia era mereu sigură că va fi primită cum se cuvine pe cheltuiala celor cărora le revenea sarcina să organizeze evenimentul.
Deocamdată, după un ultim efort financiar, secretarele pot răsufla uşurate, însă se pot şi ruga ca înlocuitorul pensionarei să se rezume doar la activitatea profesională şi să renunţe la mesele întinse pe care le aştepta mereu Ioana Şovăială. 

Adrian Iovan
adrian.iovan@scandaldegorj.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  10.11.2009. 10:20

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: