Povestea gunoiului de la Jupâneşti se întinde în localităţile învecinate - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Povestea gunoiului de la Jupâneşti se întinde în localităţile învecinate

Povestea gunoiului de la Jupâneşti se întinde în localităţile învecinate

Pe lângă ipoteza că în spatele poveştii urât mirositoare cu gunoiul de la Jupâneşti s-ar afla unele interese politice ale unor consilieri PDL din localitate şi ale rudelor acestora, zilele trecute au mai apărut câteva informaţii cu privire la implicarea chiar a unor autorităţi publice locale în aşa zisa poluare.

Unele surse spun că este puţin probabil ca primarul de la Jupâneşti, Petre Guşiţă, să fi îngropat gunoiul din comună tocmai pe terenul său ştiind că este monitorizat îndeaproape de consilierii PDL. De altfel, unul dintre aceştia a afirmat public că ştie de existenţa gunoaielor de mai bine de două luni de zile şi nimeni din comună nu şi-ar fi permis să aducă un utilaj pentru ca acestea să fie îngropate. Cu toate acestea, menţionează sursele, în acea perioadă, Dumitru Borcan, tatăl consilierului local democrat liberal Marinela Borcan, a adus în comună un utilaj de la o unitate economică de la Bărbăteşti pentru a muta o grămadă de nisip de la poarta lui Valentin Chibuşi. Acesta a confirmat reporterilor Scandal de Gorj că s-a trezit la poartă cu un buldoexcavator, adus de ginerele lui Dumitru Borcan, pentru a muta nisipul, care chipurile ocupa partea carosabilă, direct pe gardul său.
Povestea cu utilajul nu e deloc întâmplătoare, spun aceleaşi surse, pentru că aşa cum acesta a putut fi adus în mijlocul satului Vidin tot atât de simplu putea ajunge şi la locul unde au fost îngropate gunoaiele, mai ales că drumul care trece pe acolo leagă comunele Jupâneşti şi Bărbăteşti. Şi pentru că tot veni vorba de acel drum, la fel de uşor gunoaiele puteau fi aduse acolo de la Bărbăteşti. De menţionat că Primăria Bărbăteşti nu are încheiat un contract pentru depozitarea gunoiului menajer, deşi din comună acesta este colectat periodic. Deocamdată, nimeni nu a putut să ne răspundă unde este depozitat gunoiul colectat din comuna Bărbăteşti.
Relativ recent, precizează sursele, prin comuna Jupâneşti au fost văzute unele maşini de colectat gunoiul aparţinând Primăriei Tg-Cărbuneşti. 13 comune sunt arondate pentru colectarea deşeurilor la Serviciul Public Tg-Cărbuneşti, cu toate acestea, de la începutul acestui an nicio maşină din zonă nu a ajuns la groapa ecologică de la Tg-Jiu. Întrebarea e perfect valabilă şi în acest caz: unde se depozitează gunoiul strâns din 13 comune şi din oraşul Tg-Cărbuneşti?

Daniel DumitriuRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  14.05.2010. 07:40

Comentarii

cetateanul
14.05.2010. 22:45

Daca primarul nu stie ci a adus gunoiul, atunci doarme cind este vorba de vegheat pentru linistea comunei si este treaz cand e vorba de furat!
(ori e prost, ori face pe prostul)

ofticosu
14.05.2010. 22:37

tocmai soferii lui Gusita au spus ca au dus gunoiul acolo, asa ca sa nu ne mai minta un gunoi de primar.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: