Răuţ - un securist notoriu, turnătorul oamenilor cinstiţi - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Răuţ - un securist notoriu, turnătorul oamenilor cinstiţi

Răuţ - un securist notoriu, turnătorul oamenilor cinstiţi

Aşa îl etichetează democrat-liberalii gorjeni pe purtătorul de cuvânt al PNL, Ion Răuţ, într-un comunicat, remis la finele săptămânii de către biroul de presă al portocaliilor. De fapt, PD-L a reacţionat la unele afirmaţii ale lui Răuţ care-i acuza pe susţinătorii lui Traian Băsescu de faptul că au obligat profesorii din Gorj să strângă voturi pentru acesta. Mai mult, liberalul a făcut publică o listă cu numele şi datele personale a câtorva mii de dascăli despre care spune că provine din interiorul PD-L.

Bătălia în comunicate
În comunicatul dat publicităţii de democrat-liberali, cu privire la o aşa zisă listă a profesorilor gorjeni care ar urma să strângă voturi pentru Traian Băsescu, în care sunt menţionate codul numeric personal al fiecăruia, unitatea de învăţământ la care lucrează, precum şi domiciliul exact, aceştia infirmă existanţa bazei de date la care a făcut referire Ion Răuţ, purtătorul de cuvânt a liberalilor. „În ceea ce priveşte  bazele de date anexate precizăm că Filiala Gorj a   PD-L nu deţine nici o bază de date care să includă datele personale ale unor membrii, simpatizanţi sau salariaţi ai unor instituţii, cum ar fi Codul Numeric Personal, ceea ce demonstrază înca o dată calificarea lui Ion Rauţ şi faptul că îşi foloseşte calificarea pentru a obţine asemenea date din alte surse decât Filiala Gorj a PD-L, fapt dovedit şi prin existenţa în liste a unor persoane decedate sau membrii marcanţi ai PSD”, se arată în comunicatul emis de PD-L.

Despre autorul comunicatului al liberalilor şi despre calificarea lui Răuţ, portocalii lămuresc lucrurile încă de la începutul informării remise presei: „Un securist notoriu, turnătorul oamenilor cinstiţi din minerit şi energie, înainte de anul 1990, deghizat acum în purtător de cuvânt al Filialei Gorj a PNL, semnează un comunicat mincinos, întocmit conform instrucţiei pe care a dobândit-o pe când presta meseria de turnător”, se precizează în comunicatul citat.
Portocalii reproşează conducerii PNL Gorj că nu a solicitat lămuriri privind acele liste şi consideră comunicatul de presă emis de liberali o încercare de manipulare a opiniei publice. „Reamintim conducerii Filialei Gorj a PNL, că membrii marcanţi ai PNL Gorj promovaţi în funcţii de conducere în anii 2007-2008 ocupă în prezent funcţii de conducere în minerit, energie şi instituţiile deconcentrate şi că anterior emiterii unei asemenea încercări de manipulare a opiniei publice se puteau lămuri în legătură cu atragerea instituţiilor în jocul politic sau folosirea unor metode de presiune”, se mai spune în comunicatul de presă al PD-L.

Lămuriri cu privire la minerit, energie...
Democrat-liberalii reamintesc, în comunicatul de presă, că s-au opus, în timpul guvernării PNL, privatizării mineritului şi energiei. „PD-L, Filiala Gorj, este mândră de faptul că s-a opus activ şi public programului de privatizare al societăţilor comerciale din minerit şi energie concretizat în trecerea acestora la AVAS în anul 2007 şi începerea procedurii de privatizare şi de prăduire prin operaţiunii cum sunt vânzarea creanţelor SNL Oltenia sau contractarea unor servicii juridice, fără obiect, care au prejudiciat aceste societăţi comerciale cu zeci de milioane lei”, se mai arată în comunicat.

... şi la mijloacele de transport
PD-L Gorj înţelege să facă o campanie electorală la vedere şi să respecte toate prevederile legale în domeniu şi de aceea face precizări şi la unele acuze privind transportul la mitingul electoral al lui Traian Băsescu de la Craiova.
„Autobuzele şi microbuzele folosite pentru deplasarea la mitingul electoral de la Craiova din data de 08.11.2009 nu sunt proprietatea societăţilor comerciale cu capital de stat, cu excepţia a trei autocare pentru care a existat contract comercial şi plata efectuată anterior şi au fost folosite pe bază de contracte comerciale care se vor regăsi în raportarea prevăzută de lege cu privire la această campanie electorală”, precizează documentul citat.

Adrian Iovan
adrian.iovan @scandaldegorj.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  16.11.2009. 05:33

Comentarii

marx sucarberg
12.11.2011. 07:27

adevar, a mai produs ma-ta frati ma diliule ?

adevar
20.11.2009. 13:51

VOTATI CU baseSCU . ESTE CEL MAI CURAJOS POLITICIAN. SINGURUL CARE A AVUT DREPTATE SA SE LUPTE CU CEI CARE VOR SA NE VANDA TARA. Dragi gorjeni fiti lucizi.PSD este cu Voiculescu care ne vinde curentul electric produs din carbunele din pamantul parintilor si bunicilor dvs.la pret dublu in loc sa ne fie vandut direct de termocentrala la pretul de producator care este mult mai mic. Atentie ca PSD si liberalii ne fura direct prin factura de curent , de gaze, si la benzina si motorina. Dumnezeu sa va lumineze si sa votati cu binele.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: