Senatorul Ruşeţ: Ponta are atitudine de borfaş - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Senatorul Ruşeţ: Ponta are atitudine de borfaş

Senatorul Ruşeţ: Ponta are atitudine de borfaş

Mihai Popescu
mihai.popescu @scandaldegorj.ro

Antipatia proverbială a ministrului în Relaţia cu Parlamentul, Victor Ponta, faţă de pedelişti, deveniţi între timp parteneri de alianţă, a dat pe dinafară zilele trecute când, în cadrul unei conferinţe de presă, nu s-a putut abţine să nu-i catalogheze pe trei dintre parlamentarii PD-L „papagali, proşti şi mininoşi”. Nominalizaţii sunt: Ion Ruşeţ, Severus Militaru şi Cosmin Popescu.

Răbufnirea lui Ponta survine pe fondul neînţelegerilor deja cronicizate în interiorul alianţei de la Gorj, din cauza faptului că PD-L a acaparat punctele economice strategice la nivelul judeţului, fără a vrea să împartă din „pradă” cu PSD-ul.

Acest lucru l-a transformat pe Ponta într-o ţaţă isterică care, pe lângă jignirile aduse celor trei parlamentari, ameninţă cu pâra la ministrul Economiei Adriean Videanu, spunând că îl va ţine pe acesta la curent cu activitatea democrat-liberalilor în minerit şi energie. Ponta consideră că directorul Complexului Energetic Turceni, Ionel Manţog, şi oamenii săi vor să falimenteze complexele energetice şi SNLO şi să le vândă la un preţ de nimic. În replică Manţog s-a mulţumit doar să declare că deja nu mai are ce să falimenteze.

Manţog, care este considerat de către Ponta drept un neprofesionist şi un om cu mari probleme juridice, se află pe lista neagră a ministrului alături de cei trei parlamentari, motiv pentru care „micul Titulescu” spune că nu-i va recunoaşte ca parteneri de alianţă şi nici nu va colabora cu ei.

Declaraţiile pesedistului n-au rămas fără replică din partea celor vizaţi. Cosmin Popescu s-a mulţumit doar să afirme că „un ministru adevărat nu foloseşte un astfel de limbaj”, în timp ce Manţog consideră că declaraţiile lui Ponta sunt demne de centura Bucureştiului.

Ruşeţ, uimit de impertinenţa lui Ponta, a declarat că acesta are o” atitudine de borfaş şi un limbaj de om frustrat” şi i-a reamintit că numirile directorilor de la complexele energetice şi SNLO s-au făcut cu ştiinţa sa, a lui Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru, aşa că atitudinea afişată acum devine nejustificată.

Un pic mai împăciuitor Severus Militaru a precizat că, în locul circului public, mai bine s-ar trece la negocieri, conform protocolului încheiat la nivel naţional. Acest lucru nu se va întâmpla însă prea curând în condiţiile în care Victor Ponta şi-a completat declaraţiile precizând că la Gorj alianţa între PSD şi PD-L este inexistentă.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  02.02.2009. 18:37

Comentarii

Costel
03.02.2009. 12:47

Mentinerea lui Mantog in fruntea CETurceni nu face decat sa ingreuneze activitatea celui ce-i va urma avand in vedere modul in care se ocupa de organizarea activitatii. Aducerea unor papagali, semianalfabeti,( ca Girjoaba de exemplu, care se pricepe cel mai bine la numirea in functii pe baza de smen, cum a mai facut) nu rezolva problemele din Turceni.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: