Victor Banţa, pata galbenă, „a la MISA”, pe culorile PNL - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Victor Banţa, pata galbenă, „a la MISA”, pe culorile PNL

Victor Banţa, pata galbenă, „a la MISA”, pe culorile PNL


Victor Banţa este un politician de mâna a„n”-şpea, aşa cum a dovedit-o cu vârf şi îndesat de-a lungul timpului, care a fost resuscitat de liderul PNL, Dan Ilie Morega, în funcţia de prefect de Gorj, după care, din nou, Banţa a recăzut în băltoaca banalităţii, iar acum vine cu pretenţii de mare justiţiar care, în realitate, nu reprezintă decât un ţăran cu un blog pe care scrie fel de fel de aiureli, una mai mare decât cealaltă.

Ca urmare a întregii sale activităţi, Banţa a demonstrat că este un politician care s-a stins datorită inaniţiei electorale şi face parte din acea categorie de politicieni pe care îi asculţi cum îşi cotcodăcesc discursurile şi se potolesc doar atunci când apare cineva care face pe cocoşul şi atunci stau cuminţi la călcat.
Banţa, mare practicant nevoie mare de yoga, constituie o pată de culoare galbenă „a la MISA” –să aibe asta oare vreo legătură cu faptul că cei de la MISA îşi beau propria urină?!- pe culorile PNL. În ultima vreme, Banţa s-a străduit să îşi scoată la aer, respectiv pe blogul personal, eul politic că a început să miroasă a stătut de mai că îi auzi gândurile cum se tărâie în mocirla nevolniciei, cu toate că Banţa ştie foarte bine ce înseamnă un suflet de târfă politică cu ochi de fată mare şi frecvent afişează fericirea unui porc ce îşi afundă capul în troaca cu lături şi nu vorbeşte decât atunci când dă din coadă.


Alin Stroia
redactie @scandaldegorj.ro
 
O problemă ecologică: blogul lui Banţa
Fostul prefect de Gorj a încercat să revină în atenţia opiniei publice prin afirmaţii trunchiate, disperate şi fără un suport real pe blogul personal. Remarcile sale au vizat în special Partidul Naţional Liberal, preşedintele organizaţiei judeţene Dan Ilie Morega, dar şi că va spune adevărul despre ceea ce se întâmplă, chipurile, în acest partid. Momentul ales de Banţa de a lansa atacuri la adresa Partidului Naţional Liberal Gorj este unul extrem de tensionant şi coincide cu suspendarea lui Pantelimon Manta din această formaţiune politică şi cu apropierea alegerilor în cadrul organizaţiei judeţene a PNL. Fostul vătaf a mai spus, probabil într-un fervent delir de grandoare, că dacă o anumită conjunctură îi va permite va reveni în Partidul Naţional Liberal, deşi aici ar fi cărat de către membrii activi ca un pietroi de murături.
De vreo două nopţi, suspectat fiind că ar suferi de insomnie şi plictiseală cronică, Banţa scrie pe blog tot felul de ghiduşii şi boroboaţe, printre care şi „cetăţeanul Morega Dan Ilie este deranjat de prezenţa sa iar când îl vede, faţa liderului PNL Gorj schimbă tot spectrul de la infraroşu la ultraviolet”, dar mai face şi unele aluzii la Momentul Adevărului 1 şi Momentul Adevărului 2, unele prilejuri de aşa-zise destăinuiri în confesionalul public.
Yoghinul Banţa, întrebat fiind dacă suspendarea lui Manta din PNL este în regulă, a băgat iniţial o bâlbă de toată frumuseţea că „da, nu ştiu încă, dar , mă rog , aşa...”, după care a făcut-o pe „deşteptul” clasei şi a declarat tranşant că „suspendarea lui Manta este nestatutară”, iar ulterior a recunoscut că habar nu are despre ce vorbeşte şi a menţionat că „nu ştiu exact care este situaţia.”

Fost prefect, actual blogger, viitor neica-nimeni
Pe blogul său, Banţa a mai spus că nu preşedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, l-a ajutat să devină prefect în martie 2008, ci fostul şef al Corpului de Control al Guvernului, Emanoil Neguţ, şi asta cu toate că întreaga lume ştia că Morega l-a promovat pe yoghin în funcţia de reprezentant al guvernului în teritoriu . „Propunerea lui era de a-l susţine ca prefect pe Ovidiu Ilie, de la Garda de Mediu, şi de asta spun că a fost un an de coşmar pentru că în perioada următoare voi spune mai multe. Voi avea ieşiri în media locală, în cea naţională şi apoi chiar la organele abilitate ale statului pentru că eu consider că am datoria morală să spun unele lucruri despre care nu am vorbit până acum.” Până aici Banţa nu a făcut nimic altceva decât să ameninţe ca o ţaţă, ştiind că afirmaţiile sale nu au niciun temei real, dar dorinţa de mai reieşi o dată în public a fost atât de mare că nu i-a mai dat pace nicio clipă.
Recunoscându-şi în mod indirect starea de loser în avansată stare de banalitate, Banţa a declarat, misterios mai ceva ca o cocotă de bordel, că „sunt o persoană care nu are ce să piardă, nu mi-e frică să vorbesc. N-are decât să ceară la Guvern să mă dea afară. Înainte de a fi schimbat de la Prefectură am promis că voi spune adevărul, tot ceea ce nu am putut spune atunci voi spune de acum încolo, pe bază de dovezi. O să spun însă în măsura în care nu le voi face rău unor colaboratori, cărora le poate face rău în continuare pentru că la mizerii din astea se pricepe.” Banţa pare că suferă de amnezie când face astfel de afirmaţii, dar îi reamintim că „mizerii din astea” a făcut chiar el când a fost prefect şi a dat-o afară pe femeia de serviciu pe care o bănuia de „trădare” în cazul păruielii dintre consilierele sale care se certau parcă mai ceva ca două maimuţe pe o banană. Deh, atunci era banana prefectului!

Banţa confundă MISA cu PNL
Cu toate că Banţa nu a făcut nimic pentru PNL la alegerile generale de anul trecut şi nici la cele europarlamentare din acest an, vine acum cu un tupeu de borfaş de la colţul străzii şi ţinteşte taman şefia PNL Gorj. Alooo, bre, te-ai lovit la cap şi te-ai dilit?! „Nu exclud varianta unei candidaturi, în cazul în care colegii mei vor considera şi vor conştientiza că aş putea fi persoana care să scape organizaţia de Morega. Oameni ca el nu au ce să caute în politică. Ţelul meu este să susţin pe oricine ar putea să ajute organizaţia în această direcţie, iar dacă foştii mei colegi vor aprecia că eu pot să fiu acea persoană, atunci voi lua o decizie în consecinţă.” Mai bine mai ia de la MISA un păhărel, să te veseleşti niţel!
Totodată, în ieşirile sale pe blog, Banţa nu este de acord ca lui Morega să i se spună „liderul PNL Gorj”, probabil că astfel valoarea lui Banţa pare tot mai mică , mai ceva ca aia de furnică. În continuare, ţăranul cu blog mai are tupeul să de şi indicaţii presei ce fel de apelative să folosească în anumite contexte. „Nu-i mai spuneţi lider prin articolele dumneavoastră pentru că nu merită o asemenea titulatură. Îi puteţi spune preşedinte, şef de filială, orice, dar nu lider pentru că liderul îşi motivează oamenii, îi cheamă în echipă şi îi pune la muncă. (...) El pentru mine e cetăţeanul Dan Ilie Morega, asta e denumirea cea mai corectă din punctul meu de vedere.” a spus Banţa, luând-o de data asta complet pe arătură.

Replică elegantă  a lui Morega la „mizeriile” lui Banţa
Liderul PNL Gorj, deputatul Dan Ilie Morega, nu a dorit să comenteze prea mult afirmaţiile unuia ca Banţa, declarând că este preocupat să remedieze ce nu a mers bine la alegerile europarlamentare în formaţiunea politică pe care o conduce, dar fiind ocupat şi cu demararea pregătirii pentru alegerile prezidenţiale. „Nu sunt eu coşmarul lui Banţa, coşmarul şi l-a creat singur din cauza incapacităţii sale profesionale. Regret şi o spun public pentru gorjeni că greşeala promovării lui îmi aparţine. El n-are nicio vină, de aceea îmi cer eu public scuze. Poate să candideze unde vrea, că e liber. El se pricepe mai bine la telefoane şi la yoga.”

Banţa, faţa reală
Ca să îl cunoaştem mai bine pe yoghinul şi ex-prefectul Banţa, reamintim că în perioada mandatului său Emilia Horhoianu, consiliera juridică şi cea care a fost prezentată drept „blonda de la Prefectură”, şi-a dat demisia într-un timp record, gura lumii vorbind că s-a ajuns aici pentru că aceasta i-ar fi respins avansurile cu conotaţie sexuală ale lui Banţa.
Ulterior, secretara lui Banţa de atunci, Nicoleta Popescu, împreună cu consiliera Claudia Pârvan au avut o răfuială ce s-a soldat cu o păruială în toată regula şi Banţa a bănuit-o pe Ana Bobic, femeia de serviciu, că datorită ei povestea a transpirat de a ajuns în gura presei, fapt pentru care a dat-o afară.
Banţa a mai explicat că a fost practicant de yoga, iar acum ceva vreme s-a ocupat de organizarea la Târgu-Jiu ale unor cursuri de yoga ale MISA, gruparea lui Gregorian Bivolaru care îşi bea urina proprie şi din rândurile căreia au fost făcute mai multe arestări datorită unor materiale pornografice interzise. Ca un supliment pe cartea de vizită a lui Victor Banţa, în anul 1998 acesta lua apărarea MISA şi se declara un membru al acesteia, dar ulterior a negat aceste afirmaţii. Deci, Banţa ştie că adevărul e dincolo de noi... în MISA!


Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  19.06.2009. 00:08

Comentarii

urinel
21.06.2009. 11:38

Urinel, pishurel=victor banta sau degustator de urina. Rusine sa spuna ca e gorjean. oricum, omul asta se vede de pe fata ca e dus cu pluta pe Jiu. ii recomand un psihiatru.

Victor
19.06.2009. 21:43

Cine este acest Banţa?
Ce a facut el cat timp a fost prefect?
Auzise cineva de el inainte de a fi numit reprezentantul guvernului in Gorj?
Prin ce a ramas el (daca a ramas) in memoria colectiva decat prin asocierea cu MISA in spiralele de urina siroinda?

A ros ciolanul cat a fost prefect fiind mielusel, iar acum cand risca sa isi piarda slujbusoara de functionar public, incerca sa schimbe barca facand bule de sapun pe nas, producandu-si orgasme tantice mentale la gandul ca a reusit sa atraga atentia asupra lui, un umil discipol al lui Grig Bivolaru violatorul de minore si faraonul orgiilor sexuale in grup, fin degustator de urina.

Este genul de drbedeu politic oportunist care a atins apogeul fiind prefect si acum incerca sa muste mana care l-a hranit si arunca cu noroi in partidul care l-a scos la lumina, doar pentru interesul lui meschin. Jalnica atitudine, penibil caracter.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: