Viol în grup la UCB - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Viol în grup la UCB

Viol în grup la UCB

Adrian Iovan
adrian.iovan @ scandaldegorj.ro


Gorun-adrian-1L.R., o doamnă respectabilă şi apreciată de majoritatea profesorilor de la Universitatea “Constantin Brâncuşi”, ne-a sesizat asupra faptului că - la data de 08.02.2008 - a fost violată chiar în incinta Rectoratului instituţiei amintite. Autorii? Gorun Adrian, fost rector al UCB, preşedinte al CAEA, fost secretar general al MEC, recent, reales în funcţia de rector şi Chiriţescu Dorel, fost cancelar general, fost purtător de cuvânt, actual prorector al aceleiaşi instituţii.

Deţinem şi dovada că aspectele relatate de L.R. sunt reale şi, mai grav, există informaţii că aceştia nu sunt singurii aşa zişi profesori care au abuzat de L.R.

L.R., cunoscută majorităţii cetăţenilor şi sub numele de Limba Română, ni s-a plâns că cei doi, Gorun şi Chiriţescu, au abuzat-o şi există chiar dovezi în acest sens. La data de 08 februarie 2008, cei doi au scremut o reclamaţie către Consiliului Naţional al Audiovizualului şi au sesizat unele “fapte regretabile petrecute la postul de televiziune Antena 1 Tg-Jiu”, în care abuzeaza aproape cu perversiuni de Limba Romana.

Citam: “ A transformat emisiunea într-o transmisiune publică în direct” (!), referindu-se la realizatorul emisiunii “Cu cărţile pe faţă”, Gabriela Mladin, de parcă emisiunile TV nu sunt publice.

ChiritescuEste evident că vocabularul celor doi încape într-un carneţel mic-mic de tot, aşa cum este lesne de înteles şi dintr-un răspuns trimis jurnalistei în care-i reproşa că “aţi invitat premeditat în aceste emisiuni… ”, în sensul că a gândit dinainte pe cine o să invite, oare asta au vrut să spună?

În afară de tautologia (sic!) flagrantă din cele două epistole, greşeli în faţa cărora şi Vanghelie şi-ar ridica pălăria, remarcăm şi alte non-sensuri gen “persiflant şi imperativ” deşi, cretinii ăia care au scris manualele de gimnaziu susţin că acele construcţii lingvistice numite antonimice nu se folosesc.

Asta aşa ca să nu mai fie ziariştii singurii agramaţi şi imbecili siniştri ai târgului! Aşteptăm, cu interes, apariţia pe piaţa media unei fiţuici pentru tipărirea căreia Senatul Universităţii “Adrian Gorun” a alocat 400 de milioane de lei vechi.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  20.02.2008. 23:15

Comentarii

john
21.02.2008. 15:24

tare articolul....

Om bun
21.02.2008. 08:26

Acest chiritescu este un derbedeu si o hahalera care nu face cinste unei institutii de invatamant superior, oricare ar fi ea, chiar si maghernitei numite UCB. Ar trebui dat cu el de-a dura pe usa din dos si sa se retraga din viata publica pina nu isi va spala obrazul de rusine (greu de crezut ca se va intimpla asta). Prietenii stiu de ce...
P.S. Dorele ne miscam si noi mai cu talent pe tobogan sau preferam variata incet si sigur ?

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: