Vlaicu îl vrea pe „regele gândacilor“ şef la Protecţia Consumatorului’ - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Vlaicu îl vrea pe „regele gândacilor“ şef la Protecţia Consumatorului’

Vlaicu îl vrea pe „regele gândacilor“ şef la Protecţia Consumatorului’

Criza financiară care sugrumă în prezent toate domeniile de activitate îi forţează pe unii oameni de afaceri gorjeni să se orienteze spre un loc de muncă plătit din banii statului după ce ani de zile au supt miliarde de lei din contracte încheiate cu instituţii publice prin intermediul unor firme pe care până la urmă le-au abandonat în faliment fără a-şi plăti taxele şi impozitele. Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) iese la rampă cu un astfel de individ la concursul pentru ocuparea funcţiei de comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Gorj, concurs ce se va organiza săptămâna viitoare. UNPR a pus cu burta pe carte pentru acest post pe Mădălin Giurcău, cunoscut în mediul de afaceri pentru diferite afaceri dubioase cu statul, făcute alături de fratele său Alexandru.

Mădălin şi Alexandru Giurcău pot fi foarte uşor numiţi „regii gândacilor” ei trimiţând pe lumea ailaltă, de ani buni, gândacii şi şobolanii de prin instituţii ca Primăria Motru, Primăria Bâlteni sau Direcţia pentru Protecţia Copilului Gorj. Cei doi fraţi au fost patronii a nenumărate firme pe care le-au folosit pentru a încheia contracte cu insituţii ca cele amintite şi la care au renunţat în momentul în care falimentul le bătea la uşă din cauza faptului că nu şi-au achitat niciodată datoriile la stat. Anetistar, Radical, Girmad, SC Danynnys Company, sunt doar câteva dintre firmele celor doi.
Procedura prin care cei doi s-au umplut de bani este destul de simplă: la licitaţiile organizate în aşa fel încât ei să fie declaraţi câştigători participau cu două sau mai multe firme pe care deţineau şi astfel, de fiecare dată, erau declaraţi câştigători. După începerea contractului suprafeţele supuse dezinfecţiei şi dezinsecţiei erau supradimensionate chiar cu mii de metri pătraţi aşa cum a fost cazul la Primăria Bâlteni unde s-au dezinfectat 7.600 mp şi s-au facturat 45.000 mp.   
Astfel de afaceri made in Giurcău, tratate pe larg de săptămânalul nostru la momentul potrivit, l-au adus acum pe Mădălin Giurcău în postura de a fi susţinut de un partid politic pentru o funcţie într-o instituţie publică cu care persoana în cauză nu are niciun fel de legătură care ar putea aduce CJPC vreun beneficiu. Cel mai probabil Giurcău s-ar folosi de funcţia sa pentru a-şi continua afacerile ilicite în care s-a specializat deja de mulţi ani. Având însă în vedere cine reprezintă UNPR în Gorj, adică Marius Vlaicu, cunoscut opiniei publice pentru afacerile la fel de ilicite ca şi ale lui Giurcău pe care le-a făcut la Parcul Industrial Sadu, nu este de mirare că şeful de partid a preferat ca şi candidat la postul de comisar şef adjunct al Protecţiei Consumatorului Gorj un individ fără aptitudini dar putred de bogat unui personaj capabil.

Neli MateiRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  10.06.2010. 10:23

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: