Cuibuşor de nebunii în locuinţa de serviciu a directorilor Penitenciarului Tg-Jiu - Investigatii - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Investigatii · Cuibuşor de nebunii în locuinţa de serviciu a directorilor Penitenciarului Tg-Jiu

Cuibuşor de nebunii în locuinţa de serviciu a directorilor Penitenciarului Tg-Jiu

A doua descălecare, la Penitenciarul Tg-Jiu, a directorului Constantin Bălă, zis şi Gorbunov, după numele jefuitorului basarabean pe care la făcut scăpat pe când cârmuia puşcăria de la Craiova, naşte pasiuni nebănuite. Conform unor informaţii venite de după gardurile cu sârmă ghimpată, cadrele penitenciarului sunt împărţite în cel puţin două grupuri de interese „specializate” în bârfe, diversiuni şi lovituri de bufet.

Ultima „bombă” apărută în mediul penitenciar local se referă la unele petreceri monstruase care au loc, de ceva vreme, chiar în locuinţa de serviciu a celor doi directori. Despre chermezele şefilor de la puşcărie se pare că a fost informat chiar SRI Gorj, iar superiorii acestora din Administraţia Naţională a Penitenciarelor vor să trimită un control pe teme bahice.

Chef dă chef
Constantin Bălă, directorul Penitenciarului Tg-Jiu şi adjunctul acestuia, Dorinel Boitor, par să facă echipă bună în fruntea unităţii gorjene, chiar dacă cei doi au fost numiţi în aceste funcţii în urmă cu mai puţin de patru luni de zile. O echipă care s-a sudat rapid, am putea spune, lucru confirmat şi de unele surse din interiorul penitenciarului. Cei doi directori locuiesc împreună în locuinţa de protocol a penitenciarului, în blocul care găzduieşte, la parter, Direcţia de Impozite şi Taxe, în apropierea Gării din Tg-Jiu. Deşi imobilul respectiv e unul cu pretenţii, fiind locuit de câţiva potentaţi locali, din balconul apartamentului puşcăriei vine deseori miros de grătar. Vecinii s-au cam săturat de fumul de la mititei şi de zgomotul de la desele petreceri care au loc în apartamentul celor doi directori şi au depus câteva reclamaţii. Sursele citate au declarat că au văzut în dese rânduri câteva pipiţe intrând în apartamentul respectiv, fiind însoţite de nişte băieţi care poartă cioc sau mustaţă.

Iniţial, vecinii au crezut că noii directori ai Penitenciarului Tg-Jiu sărbătoresc instalarea în funcţii, ca mai târziu să realizeze că un autoturism cu numere de Satu Mare cară cam mult alcool pentru una, două petreceri.
Surse din interiorul penitenciarului declară că directorul adjunc Boitor deţine autoturismul respectiv, fiind detaşat din Satu Mare la Tg-Jiu, iar cei din gaşca sa ştiu foarte bine gustul palincii ardeleneşti adusă tocmai din nord-vestul ţării.


Primă de 50% pentru directorii cheflii
Cei doi directori au motiv să sărbătorească pentru că în luna martie au fost beneficiarii unei prime lunare de excepţie sau de misiune specială de 50% din salariu. Probabil, pericolele multiple la care pot fi expuşi în timpul petrecerilor din apartamentul de serviciu se consideră a fi misiuni speciale şi trebuie remunerate. Sau revoltele deţinuţilor din 1 martie şi 1 aprilie, înăbuşite prin metode „specifice”, care au târât Penitenciarul Tg-Jiu într-un proces cu o asociaţie a drepturilor omului, pot fi considerate tot misiuni speciale, iar rezolvarea acestora o mostră a capacităţii manageriale a echipei Bălă-Boitor?
Revenind la chermezele stropite abundent cu licori bahice ale găştii care roieşte în jurul şefilor Bălă şi Boitor, acestea au ajuns în vizorul poliţiei şi SRI. Sursele citate au menţionat că la cele două instituţii ar fi ajuns şi nişte înregistrări audio-video cu busturi goale şi tricouri ude ale pipiţelor şi cocalarilor de la puşcărie care frecventează apartamentul directorial.

Va urma

Claudiu MateiRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  28.05.2010. 11:17

Comentarii

Alexandru
18.02.2012. 21:19

si care e problema daca petrec? Claudiu Matei cel care a scris acest articol, esti un ******* de om si un jurnalist fomist, impreuna cu cei cu care ai cooperat la scrierea acestui articol imputit! Deci va dau la ******* tuturor care barfiti aiurea!

mariana b
03.06.2010. 12:42

Voi la puscarie ar trebui sa va rezolvati problemele intre voi ca va faceti de ris si nu intreseaza pe nimeni mocirla de acolo cind ne taie salariile ce treaba avem noi cu zaiafeturile voastre n-o sa mai avet bani nici de bere la tap voi aveti in primire borfasii si va purtati mai rau ca iei va da statu haine pantofi si de grasi ce sinteti ocupati ziar cu rahaturi in loc sa scrie de cum cresc io trei copiii cu 900 de lei russine sa va fie domnu Mateiu nu mai dat in ziar asfel ce *******arii si comentarii de la unii atit de grasi care o duc bine si n-au ce face pe la servici

fara
03.06.2010. 11:28

Pana la urma, aceste fapte nu sunt relevante , pentru ca nu sunt comise an timpul serviciului, nu au legatura cu serviciu si nu afecteaza imaginea institutiei, atata timp cit nu sunt comise in timpul serviciului, deci, oamenii sunt persoane civile, dupa terminarea programului anainte de a fi persoane publice, nu va mai luati de Filis omul asi face datoria, sa scrieti numai daca sunteti acolo si vedeti cu ochii dumneavastra si nu minciunile spuse pentru a ne denigra directorii, pana la urma nu ar fi aici daca nu ar fi capabili. Iar , va rog cum va ruga si colegul sa va verificati sursele, s-ar putea sa nu fie credibile. Bafta celor doi Directori!, presa Trezeste-te!

TOCO
03.06.2010. 08:23

SUNTEM FAMILIA AN/AL SI FACEM POEZII DE CANAL.SUNTEM DISPERRRATIII.

LOLA
03.06.2010. 07:46

Sunteti de risul curcilor,numai poeti,pamfletari si cunoscatori,vai de voi!

PA
02.06.2010. 22:58

Filis tu esti nascut in cartierul Meteor? Dupa culoare si caract asa pari ! Tu esti copilul din flori al lui CIUPILAN?

anonim
02.06.2010. 22:07

cu tuica si sunca din ardeal se deschid si se inchid multe usi fara sa faca zgomot.

florin
02.06.2010. 22:03

Felicitari pentru cei doi DDIIIRECTORI ca fac cinste penitenciarului TG.JIU si mare cinste ANP,reclama foarte buna de' baieti buni'.

GURU BIVOLARU
02.06.2010. 21:47

Cum poti sa spui MINCINOSULE ca nu BEI ALCOOL? La ultima convocare ai uitat ca era sa o iei pe carca de la BURCU deoarece ai baut sticla lui de whisky ?

GURU BIVOLARU
02.06.2010. 21:43

Filis ,sluga a lui Ungureanu am ceva pentru tine :
http://www.scribd.com/doc/32387919/Pages-From-Kamikaze-2010-Nr12-Iun02................Interlopii craioveni, sprijiniți
de Berceanu, vor să fure
mîncarea pușcăriașilor

sau
http://penifest.blogspot.com/
sau
http://olteniaprison.blogspot.com/


Mafia pământurilor ataca pământul puşcăriei
Cei care roşesc obrazul DPCT

????
02.06.2010. 20:12

Filis vad ca JOCI MURDAR,totusi poti sa ne explici aceste randuri :

07 Nov 2009 - 18:13:35
Ură şi disimulare
Am înţeles astăzi că oamenii pot fi atât de egoişti sau mai bine zis plini de răutate şi frustrări, asemenea fiinţelor pline de negurile iadului. Ţin strâns în ei, pentru un timp improbabil, ura pentru ceilalti pentru ca mai apoi să răbufnească în toată splendoarea discuţiei.
Cineva drag îmi reproşa că mă doare adevărul cuvintelor spuse, dar de fapt am simţit cum mă răneşte perfidia de a nu avea curajul şi puterea de a ţi se spune în faţă ceea ce nu le place celorlalţi la tine.
În seara aceasta am simţit că mi-i s-a luat un văl de ceaţă din viaţa mea. M-am simţit singură şi părăsită în faţa unor oameni care disimulează atât de bine iubirea faţă de semeni.
Şi totuşi prefer singurătatea in schimbul unei vieţi pline de feţe false care să mă înconjoare.Imi place ce ai zis tati!

27/11/2009 @ 23:29:14


Sursa :http://luminitafilis.blogz.ro/Cantec-b1/Laptele-din-ochii-albastri-b1-p11.htm

Fifilica
02.06.2010. 18:45

Eu sunt Fifi cel moral,
Beau mai mult de un pahar,
Dar dupa doua pahare
Buza mi se face tare.
As mai bea vreo doua trei
Sa-mi vina alte idei,
Sa pot trimite la ziare
Un articol foarte tare.
Eu in rolul principal
Cu wiski intr-un pahar
Paharul sa fie plin ochi
Si eu vad doar cu un ochi.
Celalalt e cam umflat
De cat am mancat.....
Toti imi spun ca sunt nebun
Ca am minte-ntunecata
Dar cand ma uit la a mea fata
Ma apuca chiar o greata.
S-a umflat atat de rau
Ca seamana cu dosul meu.
Cine m-o fi blestemat
Sa arat ca un carnat
Sa fie poare colegii
Per care eu i-am blamat.
Am mintit mereu de ei
si de directorii mei.
Chiar si de-ai de la Bucuresti
Sa traiestio, sa nu traiesti.
Va promit ceva frumos
Demisionez din acest post.
De maine eu nu mai vin
Fiindca am barnaul plin
De bere, wiski si de vin.
Acum ca m-am turmentat
Recunosc ca am trisat
O poveste-am fabricat
Cu directori la Scandal....

Fifinel
02.06.2010. 18:35

Filis, de ce minti ca nu mai bei nimic de trei ani? Anul trecut ai fost la Hortopan acasa sa reparati un gard si a-ti baut pana v-ati facut muci, mai rau chiar decat vse face popa Groza de obicei. Ati uitat de gard. Cred ca nu e reparat nici acum.
Cand va intalniti din nou?
Spune adevarul, nu bei cu colegii ca esti prea "moral" pentru ei, dar in rest esti un alcooooooooooooooliccccccc notoooooooriu, de aia ai ochii, buzele, gura si fata bombata.
Mai ai putin si o sa vii cu capul cat o banita, mai mare de 15 kg.

Lola
02.06.2010. 17:15

Micro 15 vine de la dimensiune creerului lui Filis,iubitorul de Dumnezeu si oameni ! Cel care nu bea,dar are mereu buza umflata de la apa minerala!

flo
02.06.2010. 11:36

Toata lumea stie ca Filis nu consuma alccol de mai mult de trei ani,beti voi pentru el si pentru tot orasul,facem un concurs pe tema recunoasteti personajul din circiumile gorjene si aducem in juriu chelnerii si ospatarii din judet,taximetristii si alti consumatori?Societatea stie ca angajatii penitenciarului sunt antialcool.Hi.hi.

paul
02.06.2010. 10:38

Incep sa apara lucruri interesante si de la cititorii din Satu Mare,pipite,alcool,Micro 15!LIDER snlp,deci tot omul sindicatelor!De unde sa stie cei din Tg jiu de Micro 15?

SUNT IMPOTRIVA ZDRENTELOR !
02.06.2010. 00:00

Uite cine este pritena lui Filis de la Craiova si cine critica cei doi directori ai Penitenciarului Tg Jiu:

http://olteniaprison.blogspot.com/.......Cei care roşesc obrazul DPCT

Acestia sunt Siparezii de model firinel cu care Ungureanu manipuleaza si santajaza directorii de penitenciare !

anonim
01.06.2010. 22:28

din agent lider snlp=ofiter=imputernicit sef serviciu Satu-Mare=imputernicit Dir.paza Tg.Jiu.Obiceiul bahic il avea de la Satu-Mare.Pipite a oferit la Dir.magistrtat Ciorcas in 2009 la club de nopte in Micro 15.

anonim
01.06.2010. 19:55

Din agent, lider de grupa sindicala SNLP a ajuns ofiter apoi imputernicit sef serviciu la Satu Mare, in 2010 imputernicit director adjunct la Tg. Jiu. Preocuparile bahice a dinsului si pipitele din night cluburile satmarene sunt o veche indeletnicire a dansului, punandu-i in brate directorului Ciorcas o pipita in brate la un bar de noapte din Micro 15.

FARA
01.06.2010. 14:41

Pacat, ca oameni ca Domnii Bala si Boitor, mai rar la noi,oameni care nu sunt lasati sa -si faca treaba pentru care sunt detasati,.eu ai cunosc ca si buni profesionisti, oameni de la care noi, gorjenii avem ce anvata, an ceea ce priveste, munca corectitudinea , respectul , colegialitatea si bunu simt. Antradevar ardelenii sunt oameni cumpatati, care vorbesc putin si fac lucrurile bine, asa ca eu, nu cred ceea ce scrieti.Cine scrie sau va trimite aceste intoxicatii sunt ,scrise tocmai pentru a-i denigra.

BOC
01.06.2010. 14:01

Tu vorbesti Filis de alcool? Tu de unde aveai saptamana trecuta buza unflata? Te-ai imbatat cu apa minerala si ai cazut in bot???

SUNT IMPOTRIVA ZDRENTELOR !
31.05.2010. 17:38

Nu il cunosc pe Boitor,pe Bala da...! Nu il cunosc ca pe o jigodie,ci ca pe un om capabil,familist si bun coleg.Jigodio de siparez oparit care esti sustinut de colega ta de la Craiova,nu te gandesti ca acesti oameni au familii?!Auzi,Gorbunov!?! Pai bai lake si tu zdreanta blonda,Bala a cazut victima incompetentei si coruptiei in acest CAZ,si a platit.Si nu a lui,ci a oamenilor in care a crezut! Sa fii sigur ca invatat lectia!Dar ceea ce aruncati voi in presa e josnic si nu reusiti sa-i faceti decat reclama,chiar daca negativa.Rusine,maimutoilor!

p.m
31.05.2010. 14:44

AIURELI CU SRI SI POLITIA,PROBLEMA E CU VECINII,TREBUIE SA NU DERANJEZI OAMENII,CHIAR DACA AI MOTIVE DE BUCURIE E DREPTUL FIECARUIA SA SE DISTREZE,DAR MAI DISCRET,MAI ALES CAND ESTI PERSOANA PUBLICA SI POTI FACE DELICUL PRESEI!

e.e.
31.05.2010. 14:35

Bala e un director de exceptie dar s-a combinat exact cu cine nu trebuie,pacat,e foarte bun si se poate debarasa de astfel de prieteni care i-au pus capac in cateva zile.pornise pe un drum bun si poate face mule lucruri fara baietii buni si distractivi.

h.j
31.05.2010. 14:30

Noi suntem corrrecti si nu avem cioc si nu bem berrreee cu sefii,doarrr muncim cu tot cu sotii ca sa rrriidicam unitatea si sa o salvam de la distrugerrreee,iar frrratii nostrrrii nu bea nimic,nimic,nu e adevarrrat ce sa scrrrisss

paul
31.05.2010. 14:21

ii cunosc personal pe domnii directori,am petrecut mult timp cu ei,unde si cand,stiu eu,da oamenii sunt profesionisti si nu e adevarat ce s-a scris,eu nici nu stiu unde e locuinta de serviciu,e in Tg Jiu?

M.M
31.05.2010. 14:18

Directorii sunt buni profesionisti dar cei cu care isi petrec tot timpul liber fac orice sa-i discrediteze si sa le ia locul,sunt interese mari si oameni din sindicat foarte amabili cu cei care pot sa le ofere ceva,orice,directorii au picat in plasa propriilor prieteni de...vorba care se pare ca i-au vandut la presa,nu au cunoscut oamenii si au dat in gard

P.A
31.05.2010. 12:55

CINE SE SCUZA SE ACUZA,NU E NORRRMAL ASA CEVA,DIRRRECTORRRI NU PETRRRECE,NE BE-A ,NU FACE DECAT TRRREABA

p.a
31.05.2010. 12:53

Sunt Alin Popescu,dirrectorrr de rezerrrva SI II IUBESC PE DOMNII DIRRRECTORRRRI,DAU EU BERRRREA

I.L
31.05.2010. 12:50

Vedeti domnul Matei cum reactioneaza grupul de cheflii cu musca pe *******iula,unul dintre ei si-a dat ciocul jos cu 2 zile inainte de articolul pe care l-a comandat!

Lica
31.05.2010. 12:08

BAIETI PETRECARETI,CINE SE SCUZA,SE ACUZA,NU ASA DOMNULE DIRRECTORRR DE REZERRRVA, ALIN?

P.A
31.05.2010. 12:04

Sunt Alin Popescu si ii iubessssc pe domnii dirrrectorrri

ACADEL
30.05.2010. 21:03

Explicatia la acest articol o gasiti aici

http://olteniaprison.blogspot.com/.....Al 3-lea atac la general .......


FILIS am o intrebare,familia ta te mai suporta?
Noi de la penitenciar nu !
Nu vrei tu sa pleci din oras si sa ne faci un bine la toti
?

acb
30.05.2010. 20:11

Este josnic cea ce faceti sa dezinformati opinia publica cu acest material de rahat,acesti doi directori sunt niste profesionisti desavarsiti,aceia care arunca acuze de acest gen sunt oameni care nu respecta legea acolo unde lucreaza si nu au loc de intors pentru ca acesti directori respecta legea.Nu va speriati dom Bala si Boitor nu sunteti apreciati de lichele.

acadel 2
30.05.2010. 15:10

Cei doi directori muncesc cu adevarat. Le doresc multa bafta si sa nu se lase intimidati de unul caq Filis care vrea sa fie director adjunct.
FILIS, DRULA, GROZA, DAIANU si altii sunt ramasitele lui ENACHE.
Daca ar putea maine ar da foc la hoti si ar puneo de o revolta, doar, doar o pica BALA si BOITOR.
Domnule Claudiu Matei, nu va mai luati dupa Filis.

Acadel
29.05.2010. 20:32

Filis, iti induci in eroare si fostii colegi de presa? Nu mai ai loc pe Penifest?

paul
29.05.2010. 13:59

Ii cunosc personal pe domnni directori si profesional sunt de exceptie, motiv pentru care inventati prostii despre vietile acestora. Poate ar trebui sa verifici sursele Claudiu, din cate stiu esti un om deosebit, nu o lepra ce se lasa antrenata de chibitii lui Enache ce au ramas cu degetul in gura. Felicitari pentru activitate celor doi directori.

florin
29.05.2010. 13:55

E absolut normal ca oamenii sa petreaca daca au motive. Toata lumea stie ca puscaria merge foarte bine, asa incat nemultumitii il pot urma pe Enache. Chiar ii rugam sa faca pasi.

P.A
28.05.2010. 21:14

FILIS AI INCEPUT SA-TI INTOXICI SI VECHII TAI COLEGI DE BREASLA?

DE PROSTIILE TALE CAND SCRII?
NU TE MAI MULTUMESTE PENIFESTUL?

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: