Omniasig Târgu-Jiu îţi asigură creditul şi îţi ia nevasta - Investigatii - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Investigatii · Omniasig Târgu-Jiu îţi asigură creditul şi îţi ia nevasta


Contractarea unui credit bancar este o decizie asumată în orice familie care ştie din start că dacă nu-şi va achita ratele urmează o serie de probleme finalizate în cele din urmă cu o executare silită. Nimănui nu-i trece însă prin cap că o datorie neachitată te poate lăsa fără nevastă în locul obligaţiilor financiare pe care le ai de îndeplinit. Un tânăr familist din Târgu-Jiu a ajuns, spre ghinionul lui, să simtă pe pielea lui că o astfel de chestiune se poate întâmpla după ce soţia, care împrumutase o anumită sumă de bani de la o bancă şi n-a mai rambursat-o, a intrat în colimatorul Omniasig Târgu-Jiu, societate la care fusese asigurat creditul luat de femeie.

Credit de rambursat cu consoarta la pachet
Familia lui Adrian Diaconu număra, până nu demult, trei membrii: el, soţia sa, Daniela, şi fiica lor de 5 ani şi jumătate, Andrada. Acum din această familie au mai rămas amintirile şi un proces de divorţ presărat cu plângeri la poliţie şi ordine de evacuare din casă. Conform declaraţiilor lui Adrian şi a unor dovezi de netăgăduit, sursa destrămării mariajului său este un credit luat de către Daniela, în urmă cu doi ani, de la o bancă din municipiu, credit la care n-a achitat decât câteva rate, motiv pentru care societatea la care acesta fusese asigurat, Omniasig, l-a plătit integral, urmând să-şi recupereze banii de la debitoare. Această sarcină a căzut în grija inspectorului Cornel Plăcintescu, despre care colegii spun că se laudă mereu cu succesul său de mare cuceritor în rândul clientelor sale.
După obişnuita notificare trimisă oricărui rău platnic, Plăcintescu şi Daniela Diaconu s-au întâlnit pentru a stabili condiţiile de returnare a creditului numai că, spiritul de Don Juan al inspectorului Omniasig s-a răsculat din nou şi a cucerit-o şi pe noua sa clientă care n-a putut rezista farmecului celui care mai târziu va deveni pentru ea „ursy”.       
Întâlnirea dintre cei doi a avut loc undeva prin vara lui 2009, iar de atunci s-au tot văzut fără ca soţul Danielei să afle ceva, până în februarie 2010 când a găsit în laptopul familiei, pe adresa de mail a soţiei, un mesaj de la inspectorul Omniasig. Ştiind că niciun creditor nu face ochi dulci debitorilor săi încercând să-i determine să-şi plătească datoriile, bărbatul a intrat la bănuieli şi a cerut explicaţii consoartei care l-a asigurat că nu este vorba de nicio relaţie amoroasă între ea şi Plăcintescu, ci au băut doar o cafea împreună. Însă momentul nevinovatei cafele trecuse de mult ajungându-se deja la mesaje siropoase despre iubiri veşnice şi bârfe la adresa încornoratului după cum avea să afle nu peste mult timp acesta.

Danutza+Ursy = Love
Pentru că n-a crezut în spusele soţiei şi gândindu-se că are o familie pe care trebuie să o apere, de dragul fetiţei lui, Adrian a cerut să se întâlnească cu Cornel Plăcintescu şi să afle din gura lui că, de când se cunoaşte cu Daniela, nu s-a ocupat decât de creditul neplătit al acesteia nu şi de nevoile sale intime.
Întâlnirea mult dorită a avut în cele din urmă loc, deşi Plăcintescu s-a lăsat mult rugat şi nici n-a lămurit problema când a catadicsit să apară în faţa celui care îl bănuia că i-a vrăjit nevasta. Şi din partea lui, Adrian a primit aceleaşi asigurări ca şi din partea nevestei sale dar n-a crezut nicio iotă, aşa că a continuat investigaţiile pe cont propriu.
În timp ce încerca să se lămurească ce se întâmplă a primit „ajutor” chiar de la soţia sa care a intentat, de Ziua Femeii, procesul de divorţ din vina exclusivă a lui(?!). De acum era clar că îşi pierduse mariajul însă voia să ştie dacă motivul real al destrămării este, sau nu, Cornel Plăcintescu, aşa că a continuat să-i spioneze mail-ul celei care în puţin timp urma să devină fosta sa soţie.
Nu a durat mult până când a primit toate răspunsurile pe care le dorea după ce a mai luat o dată la puricat casuţa de mail a viitoarei foste neveste. Între Daniela şi inspectorul Omniasig existau mai multe schimburi de mail-uri printre care două care au umplut paharul pentru cel care acum era convins că cei doi au o relaţie. Într-una dintre epistolele electronice femeia îi povestea lui „ursy” despre o prietena de familie care era evident că de acum devenise amica amorezilor. Mail-ul, cam obscen, denotă clar că Daniela şi Cornel trecuseră de mult de nivelul discuţiilor profesionale şi se termină într-un mod care nu mai lasă loc de tăgadă:” :„ Te iubesc, a ta pe vecie, Dănuzta!”.
Adrian a descoperit că şi gândurile şi sentimentele sale erau servite pe tavă inspectorului Omniasig, unul dintre mail-urile expediate soţiei sale fiind trimis acestuia şi comentat de cei  doi. Daniela se plângea că-i va fi şi ei greu nu numai lui Adrian să treacă peste divorţ chiar dacă ea se ţine vitează, însă Plăcintescu mai puţin impresionat comentează sec şi ironic:”Trist şi greu pentru d-l”.

„F...-te-n gura mort, căpuşă împuţită!”
Din acest moment lucrurile s-au complicat şi mai tare. Pretextând că soţul a făcut scandal şi a devenit violent, Daniela şi-a luat fetiţa şi a plecat la părinţii săi nu înainte însă de a depune la poliţie o plângere împotriva lui Adrian şi de a cere evacuarea din casă a acestuia.
De la jumătatea lunii martie bărbatul nu şi-a mai văzut copilul dar a intrat deseori în contact telefonic cu Cornel Plăcintescu  de fiecare dată primind zeci de înjurături furibunde şi ameninţări de genul: „Te bag în coşciug” şi: „Să te uiţi şi după umbra ta”.
Dovedind că este foarte viril, cel puţin din punctul de vedere al limbajului, Plăcintescu a demonstrat că sloganul Omniasig: „Noi suntem diferiţi” este real aşa că a folosit o exprimare pe care orice om care a evoluat de la starea de primată n-ar folosi-o şi care nu poate fi redată în scris.
În timp ce procesul de divorţ al încă soţilor Diaconu se judecă la Judecătoria Tg-Jiu, inspectorul fustangiu „execută” alte debitoare cu complicitatea conducerii sucursalei judeţene a Omniasig care îl menţine în funcţie. Pe ww.scandaldegorj.ro puteţi asculta, dacă vă suportă urechile, limbajul de mahalagiu al acestui personaj.

Adrian IovanRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  12.04.2010. 09:38

Comentarii

buzy
25.01.2013. 08:26

Nu ma mira nimic din ce se intimpla la SJA,profesionistii au fost schimbati din functii iar spaga este pe primul aplan aici.
Cat ai mai furat doamna Nadrag anul trecut?Muhaiao cat mai furi de la SJA?Aldescule daca esti asa corect ,de ce o ti in brate pe haidamaua aia transpirata care calculeaza consumurile si are cota la benzina si motorina?De ce nu se sesizeaza nimeni?Cine are interes sa o tina pe functie?
Apropo nu mai manca rahat ca dadea x sau y benzina doctorilor cand stii bine ce afaceri faceai pe banii SJA,cate masini ai distrus,cat ai furat si furi cu Nadrag,dar si gunoaiele ca voi o sa fie reciclate.

jonh
22.01.2013. 22:06

Nu e de mirare ce s-a intamplat si ceea ce se intampla la Omniasig.... Doar Florescu este un libidinos nenorocit, un escroc si un delapidor...

silver
24.06.2010. 01:44

DACA AM FI O TARA EUROPENA CU ADEVARAT SI FIRMA(OMNIASIG) AR TINE LA ETICHIETA DOMNUL INSPECTOR AR FI SCOS DIN SISTEM IN SECUNDA 2

maria
10.05.2010. 07:55

pai directorul Florescu cum e ? va spun eu simai curvar

iliuta
21.04.2010. 18:40

cea mai tare idee este a lui ,romul,asa ca nici eu nu i mi mai inchei asigurari la omniasig pentru ca sunt o gasca de tigani.

nicu popescu
18.04.2010. 16:19

iartama hehehe.nu tie i ti era adresat comentariul anterior din 17.04.2010 ci anonimului.

nicu popescu
17.04.2010. 09:34

mai hehehe.pai nu te ai prins ca deja scandalul cu placintescu afecteaza activitatea omniasig?nu citesti comentariile la articol?cati cititori renunta la omniasig?

calin
17.04.2010. 09:27

buna idee romule.eu ma mut cu asigurarile la astra,il dau dracu pe florescu cu haimanalele lui cu tot.felicitari scandal.

maria
17.04.2010. 09:23

are dreptate romul.nici nu mai calc la omniasig.i mi fac asigurarile la ardaf de acum.

gheo
16.04.2010. 23:54

gina scumpo.dar tie nu ti e rusine sa l faci nebun si jucator de jocuri de noroc pe diaconu?dar florescu si placintescu nu s au gandit ca si diaconu avea familie si copii?nu cumva tu esti prietena lui danutza?dar tu nu vrei sa te duci la pascut?a avut o idee buna romul.subscriu.

gogu
16.04.2010. 18:07

da mai "anonimule am dovezi tu ai dovezi ca nu este asa.Sti tu cum a fost angajat Placintescu,datorita cui si cum.Familie ,poate ca au,dar trebuie sa simti ceva pt ea.Cei de la scandal ar trebuii sa sape putin mai mult si atunci sa vezi ce o sa iasa.Intrebatil de cate ori a luat bataie de la oameni care aveau credite pt simplu fapt ca"nu stei sa vorbeste romaneste".Acest Placintescu este din Vadeni acolo unde "sportul" national este injuratul si furatul de gaini,asa ca ce pretenti sa ai??????????????????

gina
16.04.2010. 12:07

rusina sa va fie.
v-ati gandit ca dl florescu si d-l placintescu au familii,poate copii?
de ce le stricati imaginea si dati crezare unui nebun ca d-l diaconu care si-a distrus familia din cauza jocurilor de noroc.
curaj d-na diaconu.sa nu lasam barbatii sa ne calce in picioare!

anonim
16.04.2010. 09:59

Ce treaba are firma omniasig cu aceasta problema...intamplarea a fost sa se intalneasca in aceste circumstante.Vinovata e acea DANUTZA care nu s-a gandit ca are o fetita acasa.Pt gogu,ai tu dovezi ca dir.omniasig are service??? Oameni buni daca vorbiti ceva trebuie sa si probati,nu doar sa va aflati in treaba.

piciu
16.04.2010. 08:46

de acord cu romul.nu i mi voi reinnoi asigurarea la masina pina cand florescu nu il va da afara pe placintescu.

milette
15.04.2010. 16:29

pe diaconu l-a mai lasat o nevasta.francisca.am cunoscut-o.am fost colege la un birou notarial.credeti-ma era paranoic omul asta,si tot timpul pus pe scandaluri.......
doamna diaconu,felicitari ca a-ti luat atitudine.e nevoie de femei ca dvs.

gica
15.04.2010. 13:10

pt hehehe.,,,esti o colega,subalterna sau inspectata a lui placintescu de postezi cu,,DL placintescu,,,ce mult il respecti.sau esti cumva directorul sau speriat ca vei pune lacat pe omniasig tg jiu? oricum subscriu apelului lui romul de a nu mai trece pragul omniasig tg jiu,,,,,,

hehehe
15.04.2010. 12:18

Unii care comenteaza vocabularul Dl. Placintescu sa mai invete un pic gramatica limbii romane si apoi sa vorbeasca de altii. Si nu inteleg de ce atata scandal pe cine are amanta Dl. Placintescu atat timp cat nu afecteaza activitatea de la serviciu. Oare cate familii s-or fi intemeiat in acest mod ? Si nu am inteles ce dovezi de netagaduit are sotul ranit !!? Sa le vedem si noi daca tot a facut publica "drama" lui si nu s-a gandit la fiica lui.

romul
15.04.2010. 11:30

pt gina.te a inspectat si pe tine inspectorul scumpa gina?adrian a dat dovada ,cu riscurile de rigoare,de simt civic macar asa inspectorul lu peste va fi pus cu botu pe labe si nu va mai distruge alte familii.,,apropo,ce ar fi daca noi toti nu am mai incheia contracte cu OMNIASIG pana cand papagalul de florescu nu l da afara pe placintescu.are si motive,datorita apelului meu va scadea cifra de afaceri a omniasig tg jiu.

romul
15.04.2010. 11:15

pt daniela.cine se aseamana se aduna.cum sa l dea afara?

gogu
13.04.2010. 21:32

nu trebuie sa va mire sau sa va intrige ceva atata timp cat acest "domn" Placintescu (care este vecin cu directorul omniasig tg-jiu)este tinut in palma de catre dir omniasig pentru ca nevasta lui este cea care s-o mai pune din cand in cand cu domnul dir,in afara de asta este un incult un coate goale care nu poate lega o propozitie.Este mult "putregai" acolo,dir are service auto ceea ce este ilegal si contravine legi asigurarilor,acelasi director da bani cu camata,rezolva daunele dupa bunul plac si alte magari ca doar traim in ROMANIA.

daniela
13.04.2010. 21:03

cat timp aveti de gand sa mai tineti asemenea profesionisti in preajma dvs, domnule director Florescu?

gabriel
13.04.2010. 20:58

daca pe sotia ta ar inspecta-o cineva cum te-ai simti dl. inspector?
pacat de saraca femeie !!!!!!!

oliver
13.04.2010. 20:23

zmeule,ai ******* steagu!nici pe asta nu o saturi?nu te mai face de miru lumii!
esti de ras.

gina
13.04.2010. 20:10

domnul adrian ce tata sunteti dvs,de va tarati numele fetitei prin ziarele de scandal.?
rusine,o sa creasca si o sa va scuipe.
femeia aia nu a p lecat de bine de acasa!

romul
12.04.2010. 17:26

ce sa i faci.inspectorul inspecteaza inspectata,,,,pe dinnauntru.cand il dai afara d le director de la omniasig,,,

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: