Penalul Burcheci, ţinut ilegal în Prefectură de Liviu Andrei - Investigatii - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Investigatii · Penalul Burcheci, ţinut ilegal în Prefectură de Liviu Andrei

Penalul Burcheci, ţinut ilegal în Prefectură de Liviu Andrei

La 22 iulie a.c., Departamentul Naţional Anticorupţie a făcut publică trimiterea în judecată a lui Ştefan Burcheci, şeful Corpului de Control al prefectului Liviu Andrei, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată şi calificată, fals intelectual în formă continuată, şi instigare la infracţiunea de fals material în înscrisuri oficiale. În comunicatul cu pricina, se scrie că Ştefan Burcheci a acţionat contrar atribuţiilor de serviciu şi a propus Comisiei Judeţene validarea şi reconstituirea dreptului de proprietate pentru terenuri din rezerva municipiului Târgu-Jiu, în baza unor documentaţii incomplete şi falsificate.

În baza prevederilor Legii 188/1999 privind Statutul Funcţionarilor Publici, Ştefan Burcheci a fost suspendat imediat, raporturile sale de muncă cu Prefectura Gorj încetând. Cu toate acestea, din dispoziţia ilegală a lui Liviu Andrei, Ştefan Burcheci a continuat să vină zilnic la serviciu, în Prefectura Gorj. Mai mult, Burcheci este cel care coordonează în prezent  restructurarea organigramelor primăriilor din Gorj. Susţinerea de care beneficiază Burcheci din partea lui Andrei i-a permis inclusiv să depună o cerere, recent, prin care solicită să fie remunerat pentru activitatea prestată ilegal în cadrul Prefecturii.

“Cât sunt prefect, eu sunt legea!”
Sunt cuvintele pe care le repetă la infinit Liviu Andrei. Este evident că activitatea Prefecturii Gorj cunoaşte, în mandatul său, un derapaj fără precedent de la cadrul legal. Însă, tocmai pentru asanarea unor astfel de tumori, minţile luminate care au gândit structura statului de drept au prevăzut separaţia puterilor în sistemele democratice şi înfiinţarea a numeroase instituţii care ar trebui să se controleze între ele. Şi în Gorj există tot felul de instituţii, care mai de care mai speciale şi mai virtuoase, care ar trebui, printre altele, să monitorizeze şi să documenteze activităţile ilegale ale prefectului Liviu Andrei. În realitate, puterea prefectului şi imunitatea sa în faţa legii sunt direct proporţionale cu jegul în care se scaldă şefii instituţiilor care ar trebui să informeze superiorii lui Andrei din Guvernul României.

SIPI, somn uşor, vise plăcute!
La fel de grav este că ofiţerii Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă ori nu au habar, ori tolerează faptul că Ştefan Burcheci are acces în continuare şi manipulează zilnic, ilegal, documente clasificate, cu ştirea prefectului Liviu Andrei!
gorjnews.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  20.08.2010. 08:28

Comentarii

lupul singuratic
20.08.2010. 09:07

Andrei este si el anchetat de DNA si probabil are nevoie de Burcheci ca martor. Oricum cel mai slab prefect din istoria Gorjului e bagat in tot felul de smecherii. Daca a ajuns vremelnic sa reprezinte legea in Gorj ce ne mai mira ca judetul a ajuns unde a ajuns. Nu intamplator se spune ca suntem cel mai corupt judet.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: