Preşedinte jucător, sau preşedinte jucărie? - Editorial - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Editorial · Preşedinte jucător, sau preşedinte jucărie?

Preşedinte jucător, sau preşedinte jucărie?

Claudiu Matei

Claudiu Matei

Bună întrebarea lansată de media centrală! Răspunsul îl vom afla luni, în funcţie de cum va vota poporul de Sf. Nicolae.
Am citit, recent, ce scriu unii lătrăi despre cum atrăgea atenţia penalul Surupăceanu, la o întâlnire cu liderii minerilor(!), asupra „partizanatului falimentar pentru Gorj, (virgula îmi aparţine) Condescu-Manţog-Băsescu”. Dacă a ajuns unul ca Surupăceanu, care a tras numai ţepe instituţiilor statului cu care a făcut „afaceri”, să vorbească în numele PSD atunci e tot mai clar că acesta va fi unul din cei care va da cu pumnul în masă pentru a-şi cere partea în cazul unei guvernări roşii. De altfel, individul e tot mai vocal în ultima vreme, în gazetele care-l pupă duios în cur. Are şi motive: două dosare penale, unul pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, iar altul la DNA. Până la urmă e normal să facă orice pentru a scăpa de puşcărie, chiar să plătească şi lăutarii la un restaurant din Dr.Tr.Severin, în ziua când Geoană trebuia să ajungă acolo la un miting electoral. Banii pentru lăutari au fost mărunţişi pe lângă cele peste 700 de milioane de lei vechi cu care şi-a cumpărat imunitatea.
Dar să vă mai dau un exemplu de jurnalism servil, ghidat de principiul „pupă-l în bot şi papă-i tot”: „ Surupăceanu a sădit în rândul minerilor sâmburele speranţei...”. Surupăceanu a sădit de câţiva ani, în minerit şi energie, sâmburele jafului. Tocmai se împlineşte un an de zile de când fostul director al CE Turceni, Dumitru Cristea, a ieşit din arestul poliţiei după unul din jafurile lui Surupăceanu, de 8,4 miliarde de lei. Dosarul cu alt jaf, de 17 miliarde, tot la CE Turceni, zace la DNA, nefinalizat de aproape un an de zile.
Nu pot da citate venite din puţul gândirii lui Surupăceanu, asta o fac ziarijdii retribuiţi, despre un umeraş, chiar mi se pare a fi o exprimare de grupa pregătitoare. Dar trebuie să spun că Surupăceanu e numai unul din susţinătorii înfocaţi ai preşedintelui jucărie, pentru că numai cu un preşedinte împăiat indivizii ca el pot face ca lucrurile să decurgă în favoarea lor. Să scape de puşcărie şi afacerile cu statul să-i bage alte câteva zeci de miliarde în buzunar ar fi doar două dintre acestea. Dacă e să iau în calcul numai tunurile de 25 de miliarde ale pesedistului Surupăceanu, girate de personajul susţinut de liberali, Dumitru Cristea, pot afirma fără rezerve că ăsta e modelul actualei coaliţii PSD-PNL pentru viitor.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  04.12.2009. 07:28

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: