Sandu îl ameninţă pe Condescu cu controale efectuate de Curtea de Conturi - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Sandu îl ameninţă pe Condescu cu controale efectuate de Curtea de Conturi

Sandu îl ameninţă pe Condescu cu controale efectuate de Curtea de Conturi

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că va solicita Curţii de Conturi să verifice cum au fost executate lucrările de modernizare la baza sportivă a clubului Pandurii în sezonul trecut, pentru că în investiţii au fost implicate şi fonduri publice.

“Voi solicita Curţii de Conturi să verifice puţin ce s-a întâmplat cu terenurile construite pe acolo, pentru că sunt şi bani publici, asta ca să fie totul clar. Eu fac nişte investiţii în terenuri şi mi-am dat seama că l-au costat (n.r. - pe preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu) la jumătate faţă de alţii”, a precizat Sandu.

Mircea Sandu a făcut această declaraţie în cadrul unei conferinţe de presă în care a dorit să ofere detalii despre conflictul cu preşedintele grupării Pandurii, Marin Condescu.
Preşedintele FRF a explicat că nu a intervenit în niciun fel în deciziile luate de comisiile FRF şi LPF în litigiile pe care gruparea Pandurii le-a avut cu jucătorul Ilie Iordache: “În data de 3 aprilie, Comisia de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a dat o decizie definitivă, irevocabilă şi executorie, prin care obligă clubul Pandurii să achite jucătorului Ilie Iordache suma de 22.000 de euro, plus 4.175 de lei, taxă de procedură. Ilie Iordache a devenit jucător liber, iar ulterior s-a transferat la AEK Atena. Nu am avut nicio intervenţie în hotărârile comisiei”.
Mircea Sandu a adăugat că a solicitat unei firme de avocatură să realizeze o analiză privind procesele clubului Pandurii în instanţele de drept comun, în cazul Ilie Iordache. “La data de 6 iulie, a fost prezentat în cadrul Comitetului Executiv o analiză, începută la 14 iunie, în care erau prezentate două litigii ale clubului Pandurii în instanţele civile din Gorj. Firma de avocatură a ajuns la următoarea concluzie: au fost încălcate dispoziţiile statului federaţiei referitoare la excluderea competenţelor instanţelor sportive”, a explicat Mircea Sandu.
Oficialul FRF a precizat că gruparea Pandurii a fost notificată de două ori, în zilele de 22 iunie, respectiv 7 august, să-şi retragă acţiunile promovate în instanţele de drept comun, în caz contrar urmând ca pe data de 23 septembrie să fie aplicate prevederile statutului FRF, care prevăd dezafilierea clubului.

“Condescu este membru afiliat FRF, are dreptul să spună orice până la atac la persoană. Îl rog să spună cum m-am îmbogăţit, dar l-aş ruga să facem schimb de bogăţii. Că nu acest costum tern, asortat la cravată şi sandale, ca să pară sărac lipit în faţa minerilor, este adevărul. Nu eu am semnat ca milionul de euro al minerilor să se ducă la Dinamo. La toate invitaţiile pe care Condescu mi le-a făcut, am mers cu plăcere. Însă cum îşi permite el să spună de chiolhanuri şi orgii, este o lipsă de caracter, ca să nu spun de bărbăţie”, a spus Sandu, referitor la acuzaţiile lui Marin Condescu la adresa lui, privind organizarea Supercupei României la Târgu Jiu.

Mircea Sandu a adăugat că nu se teme de eventualitatea organizării unei Adunări Generale a FRF, în care ar putea fi schimbat din funcţia de preşedinte al FRF: “Să facă puci dacă poate, nu am acte de răzbunare, are dreptul constituţional să convoace Adunarea Generală. Este a cincea oară când vrea să convoace Adunarea Generală, a mai convocat-o acum 7-8 luni tot el. Dacă poate să-l dea jos pe preşedinte, bravo lui, jos internaţionalul, sus minerul, nu mă deranjează nimic la un om de o astfel de factură”.                 

MediafaxRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  21.08.2009. 06:40

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: