Fiul preşedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, victimă a jocurilor politice - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Fiul preşedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, victimă a jocurilor politice

Fiul preşedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, victimă a jocurilor politice

 Dragoş Morega, fiul deputatului PNL, a fost schimbat din funcţia de director de Dezvoltare al Hidroelectrica Târgu-Jiu, după ce anterior ocupase această funcţie timp de patru ani la rând fără a-i contesta cineva calităţile de bun manager. Culmea este că Dragoş Morega a fost schimbat din funcţie chiar atunci când era în concediul de odihnă. Despre faptul că fiul său a căzut în plasa jocurilor politice de culise, liberalul-şef Dan Ilie Morega le-a dat o replică pe măsură social-democraţilor, cei care i-au schimbat băiatul din funcţia de manager pe care o ocupase prin concurs la sucursala Hidroelectrica. Cel mai afectat a fost Dragoş Morega, deoarece s-a ţinut departe de luptele politice ale tatălui său, însă recent a căzut victimă a „pohtei” PSD de a-şi împinge activul de partid în funcţii de conducere importante din judeţul Gorj.

Dragoş Morega a declarat că va contesta în instanţă decizia de schimbare a sa din funcţia de director Dezvoltare de la Hidroelectrica Târgu-Jiu. Tatăl său, deputatul PNL, Dan Ilie Morega, s-a arătat însă mult mai tranşant în declaraţii şi a promis că le plăti cu aceeaşi monedă celor care au luat o astfel de decizie, Morega fiind pe picior de război cu PSD în al cărui cuvânt nu mai crede. Funcţia deţinută de Dragoş Morega până la momentul deciziei de a fi schimbat, a fost ocupată de secretarul executiv al PSD Gorj Andrei Maioreanu, cel care ulterior preluării funcţiei a şi plecat în concediu în străinătate. Totodată, în postul de director general a fost promovat un alt PSD-ist, Cătălin Tilea, nimeni altul decât ginerele lui Corneliu Popescu, vicepreşedinte al PSD Gorj şi al Consiliului Judeţean Gorj. Aceste schimbări au fost făcute în grabă, după ce foştii şefi ai sucursalei au fost chemaţi de urgenţă la sediul companiei pentru a semna, chipurile, nişte hârtii, care nu erau însă nimic atlceva decât propriile demisii. Schimbarea a fost făcută pe uşa din dos, deci aproape neoficială, fără participarea „marelui” Victor Ponta, cel care dacă nu ar fi fost tras şi remorcat de primarul Florin Cârciumaru, nu ar mai fi văzut în viaţa lui cum arată un mandat de deputat.

Dragoş Morega, afectat de schimbare

Despre faptul că fiul său a fost înlăturat din funcţie, liberalul Morega spune că acesta va contesta în instanţă decizia, apreciind-o ca ilegală. “Fiul meu era în concediu atunci când l-au sunat să vină repede la birou şi să semneze o hârtie. Nu a avut niciodată probleme la locul de muncă, a avut rezultate foarte bune în permanenţă, iar acum l-au schimbat strict pe criterii politice, asta deşi atunci când PNL a fost la guvernare Maioreanu a rămas director în cadrul Societăţii Lignitului, la Unitatea de Valorificare a Activelor Rovinari, fără probleme. Mai mult, eu am fost de acord şi ca ginerele lui Corneliu Popescu să fie promovat director adjunct, am fost consultat, mi-am dat cu părerea, dar ei acum au procedat absolut mojiceşte” afirmă cu indignare deputatul liberal.

În continuare, Morega a spus că “le voi face eu visele frumoase de mă vor ţine minte până când voi muri. De nu vor spune ei şi laptele de l-au supt de la mamele lor dacă vor un război în care să implice şi familiile. Eu totdeauna am considerat că familiile nu trebuie implicate în luptele politice, dar dacă asta vor, asta vor avea”.

Dragoş Morega a ocupat funcţia prin concurs

Despre perioada de studii a fiului său, dar şi despre parcursul carierei pe care l-a avut, liderul PNL Gorj a precizat: “Poate că am crezut că este dragoste părintească, dar cred că e şi o formă de egoism să dorim să ne ţinem copiii aproape de noi. Recunosc faptul că putea să plece în Germania, pentru că profesorul lui de la masterat, la care a luat 10, s-a mutat acolo şi i-a oferit o slujbă, Dragoş terminând şi facultatea cu nota maximă la Timişoara la profilul hidro, la ingineria mediului. Am zis că e mai bine să fie aproape de casă, pentru ca, uite, să vină unu ca Maioreanu şi să-l dea la o parte. Cei de la PSD l-au pus pe Maioreanu că poate vor să vândă şi Hidroelectrica la fier vechi, că asta face Maioreanu la UVA, vinde fier vechi pentru că altceva oricum nu ştie. El va ajunge la lada de fier vechi a politicii, dacă nu îşi dă seama. Este extrem de neplăcută situaţia în care am fost pus şi felul în care au procedat ei”.

Trânte politice

După decizie de schimbare a fiului său din funcţie, deputatul PNL a promis că va deveni adversarul numărul 1 al social-democraţilor la Gorj. ”Am văzut acum mârlănia de care au putut să dea dovadă. Să se aştepte din partea mea la tot ceea ce e mai frumos pentru ei. Ghilimelele la frumos le subînţelegeţi, sper. Sunt hoţi de hoţi, fără prestanţă pentru partid sau populaţia care i-a votat şi care au luat toate posturile de conducere numai ca să-şi pună acoliţii acolo. Maioreanu nici nu primise hârtia de numire şi avea şedinţă acolo că era mare şef. Dacă vor să se lupte cu mine, să se lupte cu mine, dar nu cu familia. Aceşti mârlani vor primi ceea ce merită din partea mea” a declarat tranşant liderul PNL Gorj Dan Ilie Morega.

Alin Stroia

alin.stroia@scandaldegorj.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  25.07.2009. 08:51

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: