Ion Călinoiu interesat de starea drumurilor din Gorj - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Ion Călinoiu interesat de starea drumurilor din Gorj

Ion Călinoiu interesat de starea drumurilor din Gorj

Mihai Popescu
mihai.popescu @scandaldegorj.ro

Starea drumurilor judeţene din Gorj au intrat în atenţia conducerii Consiliului Judeţean Gorj.  Ion Călinoiu este nemulţumit de calitatea lucrărilor de modernizare a DN 66, pe tronsonul Rovinari-Bumbeşti-Jiu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, s-a întâlnit  cu conducerile Inspectoratului Teritorial în Construcţii Gorj, Secţiei Drumuri şi Poduri Tg-Jiu, şi şefii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova,pentru a pune la punct un plan de verificare a stării drumruilor judeţene.
Ion Călinoiu vrea să inspecteze şi lucrările de modernizare care se desfăşoară în acest moment pe anumite drumuri, finanţate din fonduri externe sau proprii.
Astfel, în următoarele două zile, pe DJ 661, Ţânţăreni - Târgu-Cărbuneşti - Săcelu – Crasna, reprezentanţii Inspectoratul Teritorial in Contrucţii şi ai Direcţiei Tehnico-Economice, împreună cu constructorul - S.C.T. Bucureşti – vor evalua, în teren, modul cum s-a comportat acest drum pe timpul iernii. De asemenea, se vor stabili lucrările ce se vor desfăşura pe parcursul acestui an, astfel încât traseul să fie perfect pregătit pentru condiţiile de trafic la sfârşitul toamnei 2009.
Şi Drumurile judeţene 665 şi 675C, cu o lungime totală de aproape 60 de kilometri, vor fi supuse unor verificări de către reprezentanţii Consiliul Judetean Gorj. Drumurile respective traversează 15 localităţi, printre care  Curtişoara, Stănceşti, Aniniş, Berceşti, Cernădia, Racoviţa şi Poienari.
Conducerea Consiliului Judeţean Gorj a hotărât ca şi Drumurile Naţionale, care traversează judeţul Gorj, să facă şi ele obiectul analizei.
În prezent, pe DN 66, tronsonul  5R1 Filiaşi – Rovinari, se lucrează la poduri şi podeţe cu firma FCC Construction din Barcelona. Ion Călinoiu este nemulţumit de calitatea lucrărilor pe tronsonul 5R2 Rovinari – Bumbeşti-Jiu, unde firma Vegszper ZRP, din Ungaria, a efectuat lucrări necorespunzătoare, fără utilaje corespunzătoare şi nu prezintă garanţii în privinţa executării lucrărilor.
Mâine, după-amiază, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj se va întâlni cu reprezentanţii celor două firme constructoare, din Spania şi Ungaria, ai firmei de consultanţă Hyder Consulting din Anglia, şi cu şefii instituţiilor de specialitate pentru a afla când vor începe lucrările de modernizare a drumurilor naţionale respective.
În cazul în care firmele nu vor demara aceste lucrări, Consiliul Judeţean Gorj va face demersuri la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.
În ceea ce priveşte DN 67, pe tronsonul Câlnic – Tg-Jiu, firma câştigătoare Dormacons a încheiat contractul cu Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova, dar nu poate începe lucrările din cauza lipsei de fonduri.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  17.03.2009. 08:40

Comentarii

Nelu
20.03.2009. 23:33

Daca facea Calinoiu aceste drumuri mai avea ceva de zis?

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: