Maţog, preocupat de turism - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Maţog, preocupat de turism

Maţog, preocupat de turism

Silviu Pasoiu
silviu.pasoiu @ scandaldegorj.ro


Liderii PD-L Gorj au organizat o conferinţă de presă în aer liber, în parcul central, pentru a prezenta ziariştilor modul în care văd ei că ar trebui pusă în valoare Calea Eroilor.

În opinia lor operele lui Constantin Brâncuşi nu sunt bine valorificate, în prezent neputând fi vorba de turism la Târgu Jiu.

Preşedintele PD-L, Ionel Manţog, a criticat în primul rând modul în care administraţia locală a realizat traseul potenţialilor turişti de la Poarta Sărutului către Coloana Infinitului.

„Este o singură trecere de pietoni pe care un grup mai mare de zece turişti nu pot să o traverseze deoarece semaforul se schimbă imediat în roşu. Întreaga stradă este ocupată de maşini, pe unde să treacă turiştii când nu există loc pe trotuar? O axă culturală nu trebuie să arate aşa! Nu se va face turism printre maşini, noxe şi zgomote”, a precizat candidatul PD-L la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Potrivit acestuia, PD-L Gorj are un proiect numit „Brâncuşi”, pe care vrea să-l realizeze dacă va câştiga alegerile la 1 iunie şi în cadrul căruia intră şi amenajarea acestei axe pentru atragerea turiştilor. Proiectul pedeliştilor ar putea interzice circulaţia pe axă, realizarea de parcări şi sensuri unice, amenajarea unor clădiri turistice dar şi tăierea crengilor copacilor din parc la nivelul aleii Masa Tăcerii-Poarta Sărutului. Ionel Manţog a criticat şi amenajarea parcului de la Coloana Infinitului, precizând că aici nu există niciun fel de spaţiu comercial nici măcar pentru o cafea sau pentru un suvenir.

„Pe lângă parcul de la Coloană este un cel mai mare trafic. Centura oraşului ar trebui să înceapă de undeva de după unitatea militară pentru a evita acel trafic. Nu există un spaţiu comercial pentru cumpărarea unei sticle cu apă, a unei cafele. Nu este umbră. Nu există în lume un obiectiv turistic care să nu fie înconjurat de comercianţi”, a mai spus Manţog. Tot din punct de vedere turistic acesta s-a referit şi la staţiunea montană Rânca despre care spune că jumătate din ea este compromisă deoarece se adresează în mare parte doar barosanilor din judeţ care şi-au făcut viloaie acolo. Şi cum era de aşteptat, Manţog a dat vina pe consiliul judeţean pentru starea în care se află staţiunea.

„La Rânca potenţialul este pe jumătate compromis pentru că nu există un plan de dezvoltare sau de amenajare. Pârtiile de schi, în starea în care se află, nu sunt potrivite nici pentru începători, de aceea mulţi preferă să meargă la Straja decât la Rânca. Rânca este destinată spumei comuniste şi pentru asta se fac vinovate consiliile judeţene de după 1990”, a precizat Ionel Manţog.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  28.05.2008. 07:00

Comentarii

cititor
29.05.2008. 16:01

Are oarecum Dreptate.
Dar ce-l indeamna? Nu se poate plimba linistit cu Roxana lui?

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: