CNTV - între tradiţie şi decădere - Ancheta - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Ancheta · CNTV - între tradiţie şi decădere

CNTV - între tradiţie şi decădere

Daniel Dumitriu
daniel.dumitriu@scandaldegorj.ro


Gratuitatea învăţământului de stat este doar o himeră, Gorjul nefăcând excepţie de la regula impusă deja pe plan naţional. Părinţii sunt nevoiţi să suporte diverse cheltuieli făcute în numele bunei desfăşurări a cursurilor, dar şi a satisfacerii nevoilor personale ale dascălilor care nu se mai sfiiesc să le spună elevilor ce gusturi au în materie de cadouri.

Nu demult în Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” s-a iscat un scandal cu privire la faptul că o învăţătoare a primit de la cei pe care-i învaţă un inel de aur şi un laptop, iar incidentul, ca şi când ar fi singular, a iscat dezaprobare din partea directoarei Ileana Goga şi a Inspectoratului Şcolar General. Realitatea scoate la iveală însă faptul că majoritatea profesorilor sunt profitori şi au un comportament care nu face cinste meseriei pe care o practică.

GogaPrestigiul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” păleşte încet dar sigur în faţa avidităţii din ce în ce mai evidente a profesorilor care confundă actul educaţional cu o activitate comercială extrem de profitabilă. La urechile opiniei publice a ajuns recent informaţia că o învăţătoare de la colegiu respectiv a primit „cadou” din partea elevilor un inel şi i-a obligat pe aceştia să cotizeze pentru un laptop, chipurile, necesar pentru desfăşurarea în bune condiţii a cursurilor şcolare, laptop care stă mai mult acasă la învăţătoare decât în clasă.

Janina Cîmpeanu, învăţătoarea în cauză a admis senină că a primit obiectele însă acest lucru nu i se pare deloc deplasat având în vedere că toată lumea primeşte. Afirmaţie adevărată având în vedere declaraţiile părinţilor care cotizează mai ceva ca la stat pentru ca odraslele lor să termine fără peripeţii Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”.

Cândva liceu al celor mai buni elevi din Gorj, CNTV este acum colegiul celor mai tari fiţe, majoritatea progeniturilor vip-urilor locale urmând cursurile aici. Conştienţi de puterea unui senator, sau director bine plasat, profesorii tratează preferenţial copii acestora, ei nefiind niciodată traşi la răspundere pentru greşelile pe care le fac.

Pe lângă faptul că au parte de separatisme, elevii modeşti din punct de vedere financiar trebuie să ţină pasul cu colegii lor bogătaşi când vine vorba de cotizaţii cu nemiluita. Părinţii se plâng că, anual, cheltuielile administrative ale clasei le înghit o grămadă de bani pentru: schimbarea zugrăvelii, perdele, achiziţionarea de aparatură audio în şcoală, etc. Sumele sunt cuprinse între 10 şi 30 lei de elev şi niciodată nu se taie chitanţă pentru banii încasaţi, nu se ţine o evidenţă a acestora, dar profesorii lucrează conform regulilor economiei de piaţă, dovedindu-se „înţelegători” cu cei care au mai mulţi copii la CNTV, aceştia plătind doar o singură dată.

Ceva bani se storc de pe elevi şi din vânzarea culegerilor pe care profesorii şi le tipăresc, niciunul dintre şcolari neîndrăznind să nu le cumpere.

Marile sărbători ale anului sunt o corvoadă pentru părinţii elevilor care sunt obligaţi să dea bani pentru cadourile substanţiale ale profesorilor. De 1 Martie, 8 Martie, Crăciun, Sfântul Nicolae, câteva zeci de lei se duc pe satisfacerea mofturilor dascălilor. Dacă pentru ceilalţi cadourile pot fi un pic mai modeste, pentru diriginţi acestea constau neapărat în bijuterii de aur sau argint, depinde de preferinţa, inoculata subtil elevilor, a fiecăruia dintre ei.

De avantaje deosebite se bucură diriginţii şi atunci când se fac excursii în ţară, ori străinătate. În general agenţiile de turism oferă, ca bonus că s-a apelat la serviciile lor, gratuitate pentru un loc, ocupat bineînţeles de către dascălul organizator care se plimbă moca, în loc să lase această favoare, de exemplu, unui elev care nu-şi poate permite să plătească o excursie.

Deşi părinţii speră că supunându-se cerinţelor financiare ale profesorilor aceştia îşi vor da silinţa în actul educaţional, nimeni nu depune nici un efort, aşa cum ar trebui într-un colegiu cu pretenţii. Regulamentul integral de ordine interioară al şcolii este unul fantomă, nefiind afişat pe niciunde, iar programa şcolară obligatorie este aplicată cu carenţe. Orice elev care are curajul să întrebe de ce sunt în urmă cu materia faţă de colegii din alte licee sunt catalogaţi de către profesori ca fiind „nesimţiţi”, „obraznici” sau „tupeişti”.

Programul olimpiadelor şi concursurilor şcolare nu e afişat nici el niciunde în şcoală, cei care doresc să participe trebuind să afle singuri unde se ţin acestea şi care sunt condiţiile de participare. Nu acelaşi regim se aplică însă şi celor care fac parte dintre preferaţii profesorilor, statutul de „preferat” fiind câştigat în general din cauza faptului că aceştia fac pregătire în particular cu dascălii în cauză. Elevii respectivi sunt la curent cu tot ceea ce trebuie, iar comunicarea este una perfectă şi în privinţa părinţilor acestora. La şedinţele cu părinţii sau în orice ocazie, profesorii comunică doar cu acele familii de a căror susţinere se bucură.

În plus punctele de vedere ale elevilor sunt suprimate din start, cei care au curajul să-şi exprime propriile păreri, dacă acestea nu sunt pe placul dascălilor, sunt trimişi la consiliera colegiului care, invariabil, ameninţă că scăderea notei la purtare dacă, comportamentul elevului nu se înscrie în regula de docilitate impusă celor care nu intră în graţii.

Vom reveni.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  06.02.2008. 07:24

Comentarii

L.V.
19.02.2013. 14:10

Asta era liceu nu? foarte frumos:)) vazut din curtea sclii :)))

Anonim
17.01.2012. 07:45

80% adevarat.

aninim
16.09.2011. 15:57

TOT CE SCRIE AICI SUNT NUMAI MINCIUNI ! De 8 ani de zile st eleva colegiului si sunt mandra de asta. Iar la liceu tot aici vreau sa raman. Reporteri si toti care au participat la reazlizarea acestui articol NU STIU CE VORBESC .

Georginana
16.04.2011. 19:10

Nu este adevarat din ce spuneti in acest artcol. Sunt eleva a colegiului de 3 ani din niciodata nu am fost nevoita sa dau bani la profesori sau cadouri de 8 martie foarte scumpe, o mica atentie si aceasta atenitie nu o impunea nimeni.

Unu mic
15.03.2011. 01:02

Nu mai bagati de la voi vorbe cu copii cu bani si altele de genu ... Fak parte din generatia care a terminat in CNTV si ma simt mandru ca am terminat acest liceu de nota 10 . Cine vrea sa invete invata ... nu va mai luati de Domnul profesor Lica pentru ca va achita la sange pentru matematica, s-ar putea in viitor sa ii multumiti ca stiti matematica.O sa vedeti ca o sa va fie dor de liceul acesta voi astia de va dati mari gongoi ca nu e bine ca e pe influente si cate si mai cate. Cat despre Domnul Director D. Tascau tot respectul... a fost , este si o sa fie cel mai bun director al CNTV-ului. Recomand la toti copii care sunt in generala si urmeaza a trece la urmatoarea treapta de viata foarte importanta sa aleaga Colegiu National "Tudor Vladimirescu" .
Va doresc numai bine si distractie placuta ca mie tare dor imi e de anii de liceu

adela:*
31.01.2011. 09:39

bun:* EU SUNt in clasa a 8a si ma gandesc sa dau in tudor sau in ecaterina voi ca ma sfatuiti add:brun3tta94

1234
16.05.2009. 22:58

goga e tot raul din scoala

ilu
08.04.2009. 09:22

cam asa este, elevi care nu depaseau nota 7-8 la matematica, la ex de capacitatae au luat subit nota 10 ,pilele si banii sa traiasca!

sweet
07.04.2009. 08:47

st eleva in tudor sh sincer nu toti copii de aici st cu fitze insa majoritatea au intrat cu bani si st intradevar plini de fitze.dar asta nu e o problema prea mare.acesti copii insa au luat locul copiilor care chiar au invatat pana in cla a 8 a si isi doreau sa intre in tudor. sincer miar fi placut sa merg la alt liceu. st unu profesori f buni insa(dna Barbieru,dna Calota,Dna Giorgi,Dna Baros etc.)pacat ca tudor se duce de rapa asha repede dupa o istorie atat de mare.dar noi nu avem ce face

madalina
10.11.2008. 01:18

Nu stiti ce votbiti.Sunt eleva in colegiu si nimic nu este adevarat.Acest articol este facut doar pebtru publicitate.Noua diriginta chiar ne-a interzis sa dam cadouri mai valoroase de cat o cutie de ciocolata si un buchet de flori.Cei care spun ca au avut medi mici sigur nu a fost din motiv ca nu ar avea bani ci pentru ca nu invata si de aceea da vina pe alti fara sa isi asume responsabilitatea.BAGATI-VA MINITIILE IN CAP!

anonym
10.11.2008. 01:09

e un articol de kkt...nimic nu e adevarat..
in tudor cu siguranta nu sunt numai copii de bani gata...
shut up!!!
nu stiti ce vorbiti...sunteti de *****!!!

maiorescu dumitru
17.10.2008. 00:56

tudorul nu este chiar asa dar na .. uni profesori venind vorba de domnul lica vor prea mult si is prea exigenti ..

Nimeni Altu
17.10.2008. 00:26

******`ti mortii matii Lica!!

petrescu
06.10.2008. 17:45

Il urasc pe lica.si tot tudorul.e multa corupti, se tine cont de copiii cu $$$$

cosmin
22.06.2008. 17:07

Articolu asta e de cacao. Sunt elev in tudor si tot ce e scris mai sus nu e adevarat. Nu ne obliga nimeni sa dam bani, nu ne trateaza nimeni in functie de parinti si asa mai departe.... Sunt doar niste aberatii pe care autorul articolului le-a scris crezand ca face o stire senzationala, dar habar n-are despre ce vorbeste.
Interesati-va voi si o sa vedeti ca au fost exmatriculati si copii de vip-uri, din cauza absentelor.

Data viitoare cand mai faceti un articol de genu asta gasiti si dovezi, sa aveti pe ce va baza, nu numai din auzite.

Excursiile se fac ca vrem noi, cadouri cumparam tot ca vrem noi, nu pt ca ne obliga cineva.

P.S CNTV rulz.

Bogdan
23.03.2008. 16:39

Tudoru e un liceu de tot cacatu ! sincer ! daca ai bani treci clasa si iei bacu cu nota mare daca nu .... ce s-o alege !

Andrei Buzera
18.03.2008. 22:22

eu doar propuneam o schimbare.. nu am nimic cu femeia, si nici ruda cu DD Tascau nu sunt.. nu stiu cum e acu in liceu.. da` oamenii astia zic ca e nashpa rau de tot.. :))

cu asta am incheiat..

Patrascu Valentin
18.03.2008. 22:19

P.S. la P.S.`u aceluiasi Andrei Buzera

De fapt ce plm o tot combinati voi ? cand ati facut revolutie ca`l vreti pe DD Tascu , voi de fapt vroiati sa nu picati la bac , hai recunoasteti si lasati`o mai moale , ca aia din tudor stiu , restu nu aveti ce comenta ca oricum vb in plus si degeaba si cu toate articolele astea n`o sa duc lipsa tudoru de copii cu $$$$ asa ca ....

Ne mai auzim .

P.S. Vreau si eu nr`u lu aia de`a fost violata in UCB sa`i iau un interviu la domiciliu.

Pupicei pufosi

Cu respect , CONDUCEREA

acelasi Andrei Buzera
18.03.2008. 22:15

P.S.

incercati s-o dati jos si pe Goga, ca poate din vina ei s-a ajuns aici... cat a fost `nea Doru nu era vorba de asa ceva.. sau asteptam alegerile ?

Andrei Buzera
18.03.2008. 22:12

culegeri de matematica nu mai am, da` mi-a trebuit ceva timp sa le car pe toate la tomberon (vezi postul lui Patrascu Valentin). cat despre cadouri.. tin minte ca i-am luat o data la diriga un polonic (de inox, nu de aur sau argint). Excursii cu diriga.. o singura data in parcul central. Nu i-am platit nici macar o vata de zahar. Ah, si apropo: sunt student, deci am terminat cu bine.. Nu e chiar asa cum ziceti voi. Sau probabil ca nu am fost la una din clasele cu profi d'aia de care ziceti voi.. Asa ca, parinti, daca nu va convine transferati-va copiii la alta clasa (de la alt liceu eventual).

PUPICEI,
Andrei B. ... sau nu... A. Buzera

Patrascu Valentin
18.03.2008. 21:50

Chair daca in mare masura redactorii cam au dreptate cu articolu asta nu trebuie sa generalizm . Sunt o gramda de profesorii in liceu care acorda note preferential sau in functie de conditia sociala dar nu toti. Cunosc aproape toti profesorii din acel liceu si stiu sigur ca nu are nimeni treaba cu tine daca te chinui sa inveti n`o sa te ameninte nimeni ca nu treci clasa sau ca plm nu intri in bac daca nu`i faci un cadou. Desi am cumparat nenumarate culegeri de MATEMATICA ( salut pe Dl . Udrea ) stiu ca mi`au folosit pana la urma reusind sa umplu o biblioteca intreaga cu ele. Si in legatura cu cadourile pe care le primesc profesorii : acele cadouri , si banii pt cadouri se strang de elevei si ei hotarasc ce suma de bani sa aduca fiecare , deci nu e obligatoriu cum ziceti voi sa primeasca numai aur , argint si altea alea. Si cand o sa faca si Dna. Craioveanu excursii prin strainatate vreau sa vin si eu , chair daca ar trebui sa`i plates si biletul dansei.

Hai v`am salutat , Cu respect CONDUCEREA .

andeea b
11.02.2008. 23:43

Daca vreti sa scrieti un articol care sa faca si bine scolii mergeti la liceul sportiv la antrenamentele grupei de fete preg[tite de fostul director Ion Todea. Acum e inspector pe la inspectoratul scolar dar nu se vede din comportamentul lui ca ar fi dascal. Ne jigneste la ore, ne face vaci, ne injura la meciuri daca veniti va convingeti ca are un limbaj care numai academic nu e si ne mai si bate. Pe o profesoara de la handbal a injurat o in ora de fata cu fetele, pe D na Stanciulescu si a dat o afara din sala ca el e inspector desi doamna avea ora programata in sala. cu toate ca nu mai e director se poarta de parca ar fi pe mosia lui si vine si injura pe toata lumea.
Andreea

xxxxoa
10.02.2008. 11:00

am terminat in acest colegiu in anul 2004.o promotie in care peste 90% din elevi erau copii unor oameni sus pusi in acest oras.niste analfabeti care au iesit cu medii exceptionale la examenul de bacalaureat,nu cred ca este corect ca sa ai peste 300 de absente si sa fii cel mai bun din liceu.cum este posibil ca in clasa a 9a aproape o intrega clasa sa ia premiul 1?este strigator la cer acest lucru.in fine nu cred ca doamna ileana goga poate sa schimbe acest colegiu si sa il aduca din nou pe culmile care era odinioara

liana preda
07.02.2008. 23:34

Si eu am fost eleva acestui liceu si nu pot decat sa intreb:"Probati realitatea acuzatiilor facute atat de usor, domnilor?" Eu am cunoscut in CNTV profesori si elevi minunati. Nu e drept sa-i improscam cu noroi pe toti. Cuvantul ar trebui sa zideasca! Cata greutate poate sa aiba insa cuvantul caruia "gazetarul" ii da libertatea sa plece in lume, fara sa se gandeasca la faptul ca unii dintre cititori chiar au trecut prin scoala si sensibilitatea le-ar putea fi lezata nu doar de continutul articolelor fara nici un suport real, ci si de forma acestora? Ce respect poti sa ai pentru un ziar in care se scriu articole pline de greseli de ortografie si de exprimare?

anonim
07.02.2008. 07:47

si...referitor la invatatoarea mituita....ce masuri s-au luat??sa-i fie rusine....si sa se mai gindeasca ca vine 1 martie -8 martie cam ce-i mai doreste sufletelul dumneaei??]
rusine ptr invatatoarea jeanina cimpeanu.....daca ar fii de buna credinta ar trebui sa mediteze asupra faptului comis si.....cu sfidare ptr invatamintul rominesc....sa continue tot asa poate va ajunge la ceva mai de valoare poate...o limuzina....sau un iaht...
rusine!!!!!!!!!!

anonim
06.02.2008. 21:46

Cu parere de rau sunt intru totul deacord cu acest articol. Nu se mai prea face diferenta intre elevul care invata cu adevarat, care se straduiste ca sa ia un 9 sau un 10, si acela care e "cunoscut" de unele cadre didactice avand aceeasi situatie, in catalog. Nu scot in fata cazurile de elevi, care nu vor sa invete, si nici nu prea trec pe la scoala, acele cazuri se straduiesc sa obtina o nota de trecere, insa, atunci cand observi ca trebuie sa fi cunoscut pentru a lua o nota buna la o anumita materie, parca imi vine rau. Pe langa acestea, mai sunt si cazuri de violenta in scoala, musamalizate cu pretexte ca :"e baiat bun","ii cunosc familia, nu ar fi in stare de asa ceva",etc. Consider ca CNTV-ul s-a pierdut mult din prestigiul sau de odinioara din cauza acestor incidente.

zel
06.02.2008. 19:21

Am terminat in Tudor acum 1 an(am pierdut 8 ani din viata mea in liceul acela), am participat la rascoala " pandurilor" impotriva lui Goga(am fost obligat...), am vazut cadre didactice ajunse in Tudor cu ajutorul "pilelor"(desii ei nu fac cat o ceapa degerata), cadre cu pedagogie -1 si multe alte minuni. Am avut numai medii mediocre pentru ca refuzam sa fiu un lingau si sa cotizez la fondul clasei si al liceului.Am vazut generatii ducandu-se pe apa sambetei,fiind calcati in picioare de cei care aveau o influenta mai mare in scola, am vazut ca poti sa termini liceul chiar daca ai peste 300 de absente...cu singura conditie ca unul din parinti sa fie sus pus si acum, in primul an de facultate spun cu mana pe inima ca prin liceu am trecut ca si un turist si am intrat bou si am iesit vaca. Dar cu toate astea, trebuie sa recunosc ca liceul acesta mi-a daruit o mare lectie....de viata: mi-a aratat cat de corupti pot sa fie unii oameni, de cata intoleranta si prostie pot sa dea dovada unele persoane(daca nu chiar tot liceul...cu mici exceptii)si cel mai important: daca esti pupincurist, au parintii tai bani si daca ai un comportament de mahala, atunci o sa te descurci de minune in minunatul (sarcasm) liceu gorjean, Tudor Vladimirescu. kthxbai

shadowAlive
06.02.2008. 17:47

de ani de zile Tudorul e in cadere.. ca abia acum este sesizat inspectoratul..? asta este alta poveste.. nu ca ar fi vorba numai de acest liceu.. oricum, tot ce pot sa spun este ca isi merita renumele;

anonimus rex
06.02.2008. 17:35

Din pacate asa e cu mici exceptii

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: