Decanul Căruntu, între fiice şi două Loredane - Investigatii - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Investigatii · Decanul Căruntu, între fiice şi două Loredane

Decanul Căruntu, între fiice şi două Loredane


Universitatea „Constantin Brâncuşi” are în dotare pe lângă un rector tiranic în persoana lui Adrian Gorun şi câţiva trepăduşi ai acestuia care la rândul lor transformă meseria într-o afacere de pe urma căreia profită ei, rudele lor şi, după caz, persoane apropiate de sex opus.

Claudiu Matei
claudiu.matei@scandaldegorj.ro

Constantin Căruntu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, controversat mult timp din punct de vedere penal, este unul dintre aceştia şi îşi vede liniştit de treabă pe bani buni şi influenţă mare şi, cum statutul îi permite, mai aranjează şi soarta celor dragi. Andreea Căruntu, una dintre fiicele decanului este studentă, bineînţeles, la ASE, atât la Bucureşti, cât şi la Târgu-Jiu la facultatea condusă de către tatăl său. Şi cum îi dă mâna să facă ce vrea nu vine niciodată la cursuri, lucru care nu-i afectează deloc capacitatea intelectuală, aşa că în sesiunea din vară a luat toate examenele cu nota maximă. Dacă genialitatea ei vine de la materia cenuşie, sau de la funcţia tatălui e uşor de dedus. Cert e că pentru notele excepţionale pe care le are beneficiază de bursă de merit. Cealaltă fiică a decanului este mai puţin erudită dar tot are parte de o taxă de şcolarizare redusă cu 50%, conform regulilor universităţii cu privire la copii cadrelor universitare.

Pe lângă fiicele sale, pentru care e normal dar nu etic să aibă o slăbiciune ca şi decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice, Constantin Căruntu încearcă acelaşi sentiment şi pentru alte două reprezentante ale sexului frumos: asistent universitar Loredana Lăpăduş şi, o altă Loredana, de data asta Ciurlău.

Prima, femeie cu mari veleităţi, îşi face masterul la UCB şi, cum îl are pe Căruntu prin preajmă, primeşte bineînţeles bursă de merit.

Cea de-a doua Loredană, tot asistent la UCB, a avut şi ea visurile ei, numai că recent s-au năruit datorită întoarcerii la catedră a profesoarei cercetată penal pentru luare de mită, Maria Văduva.

Decanul pregătise minuţios terenul pentru ca Loredana Ciurlău să-i ia locul Mariei Văduva, numai că procurorii n-au fost în stare să facă un flagrant ca lumea şi profesoara s-a întors la postul pe care-l ocupase.

Cum nu poate lăsa treburile nerezolvate şi femeia nesatisfăcută, Căruntu se va gândi cu siguranţă la o altă modalitatea de a o mulţumi şi poate aranjamentul va ieşi mai bine de data asta.

Rectorul paranoic


Adrian Gorun se dă de ceasul morţii, zilele acestea, pentru ca cele două persoane, Pantelimon Manta şi Onisifor Olaru, care au ajuns şefi de catedră împotriva voinţei sale să nu pătrundă în Senatul UCB, la finele acestei săptămâni urmând să aibă loc alegerea decanilor şi a reprezentanţilor facultăţilor în Senat.

Aşadar, pentru a fi sigur de reuşită, aceea ca în Senat să ajungă doar oamenii săi, iar pe 16 ianuarie să fie ales rector cu unanimitate de voturi şi pentru a elimina eventualele jocuri de culise, Gorun a dat dispoziţie să se instaleze camere de supraveghere în fiecare birou din clădirea rectoratului şi în secretariatele facultăţilor. Acesta poate astfel să-şi supravegheze moşia chiar din Bucureşti, din biroul său de la MEC.

Mai mult, pentru a ţine legătura permanent cu oamenii săi de încredere a achiziţionat 33 de telefoane mobile cu care i-a dotat pe prorectori, cancelarul general, decani, directorii de departamente, secretara şefă, directorul general administrativ, şefii tuturor serviciilor administrative, membrii CAEA şi pe liderul de sindicat. Toate acestea sunt plătite din bugetul universităţii, asta în condiţiile în care numai în această lună au existat întârzieri semnificative la plata salariilor iar din punct de vedere financiar UCB este foarte aproape de colaps.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  17.12.2007. 10:59

Comentarii

rodica
21.12.2011. 23:26

Ciocoi cu gusa.

costin
18.12.2011. 12:12

Despre Constantin Căruntu. Multe ar fi de spus despre acest concetăţean, ar putea deveni cu lejeritate subiectul unui roman, pentru că el, Constantin Căruntu, are de toate: inteligenţă nativă, escrocherie cultivată, amantlacuri mai mult sau mai puţin rezolvate; este, într-un fel, complex. Mi-a atras atenţia ştirea conform căreia a fost uns preşedinte în secret. Numai lui i se putea „întâmpla” o asemenea alegere, fiindcă mai tot din ceea ce a făcut a fost după filosofia Omertei. A cămătărit, a înşelat, a speculat şi acum, aşa cum îi stă bine unui om căpătuit şi înnobilat de atâtea şi atâtea realizări, a scos căpuţul la lumină. Abia asta ar putea să-l coste. Dorinţa de a fi şi parlamentar poate să-l expună unor războaie al căror câştig nu mai poate fi anticipat. Rămâne de văzut dacă, prin această decizie, va pierde ce a acumulat sau va acumula ce a pierdut.

rodica
15.12.2011. 17:19

Ciocoiu Caruntu este un corupt pana in maduva spinarii . Acum il toaca masiv din umbra pe rectorul Gorun fiindca vrea sa ii ia locul . Asta ar mai lipsi sa il vedem pe Ciocoiul Caruntu pe functia de Rector . Ptiuu drace .

Leo
14.12.2011. 12:38

Constantin Caruntu nu este Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, ce ancheta faceti daca nici macar acest aspect nu va este cunoscut... Decan seste Prof. univ. dr. Gabriela Ana Babucea. Caruntul este Directorul Scolii Masterale, deci ce sa credem despre acest articol...?

pontosul
23.01.2008. 23:52

scandal de gorj nu e responsabil nici pentru comentariile puerile pe care asa zisii ziaristi din dotare la scriu in fituica asta

sameoldme
20.12.2007. 13:28

cruielo, ce mai faci?

Flocea
19.12.2007. 14:05

Jegul asta era bun de decan la vaci ca acolo calarea catea vrea daca se da asa mare bic...

cruela
19.12.2007. 12:44

Mai care e problema voastra? E foarte normal sa isi ajute fiicele,oricare dintre noi ar face la fel,are omul familie ,isi vede de ea ,iar viata privata a fiecaruia nu va priveste pe niciunul dintre voi.Barfitori mici ce sunteti voi!sau mai bine zis INVIDIOSI MARI ce sunteti voi!

Cioroianu
18.12.2007. 08:45

Ce nu inteleg eu este daca cele doua Loredane sunt frumoase de pica sau doar poate le place sa pice sau si mai rau daca sunt hartuite de incaruntit.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: