Peste o mie de sindicalişti din Gorj, la mitingul din Bucureşti - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Peste o mie de sindicalişti din Gorj, la mitingul din Bucureşti

Peste o mie de sindicalişti din Gorj, la mitingul din Bucureşti

Peste o sută de mineri din Gorj, membri ai Federaţiei Naţionale a Muncii, condusă de Constantin Creţan, au participat, miercuri, la protestul din Bucureşti din mai multe puncte din judeţ.
Aproximativ jumătate dintre aceştia s-au reunit la Rovinari, de unde au plecat cu trei microbuze şi un autoturism personal în direcţia Craiova, pe traseu urmând fiind preluaţi şi alţi sindicalişti care au participat la mitingul din Capitală.

„Mergem la Bucureşti doar pentru a ne cere drepturile. Minerii sunt oameni paşnici, se va vedea acest lucru şi în Capitală. Dacă guvernanţii nu ne vor înţelege doleanţele sper să ajungem la o grevă generală”, a precizat Creţan.
Liderul sindical a menţionat că la Piteşti urma să aibă loc întâlnirea cu minerii din Valea Jiului şi din restul judeţului Gorj, pentru ca, ulterior, drumul spre Bucureşti să fie parcurs de toţi participanţii la acţiunea de protest proveniţi din aceste zone.
Din judeţul Gorj, şi-au anunţat participarea la mitingul din Capitală aproape 1.000 de sindicalişti de la Cartel Alfa, Confederaţia Meridian şi CNSLR Frăţia, care au plecat, miercuri dimineaţă, spre Bucureşti, printre aceştia aflându-se şi peste o sută de mineri, membri ai Federaţiei Naţionale a Muncii, condusă de Constantin Creţan.
De la Târgu Jiu, au mai plecat, miercuri dimineaţă, câteva autocare în care au urcat câteva sute de membri ai CNSLR Frăţia, dar şi alţi peste o sută de membri ai Cartel Alfa, numărul total al participanţilor din Gorj la mitingul din Bucureşti fiind de aproximativ o mie de persoane.
Liderul CNSLR Frăţia, filiala Gorj, Valentin Popa, consilier judeţean PSD, a afirmat că se teme de eventuale „instigări” în rândul participanţilor la mitingul de miercuri. Organizaţia condusă de acesta va merge la Bucureşti cu aproape 600 de membri de sindicat.
„Noi facem deplasarea, cei mai mulţi, cu autocarele. Ziua de miercuri va fi una extrem de grea pentru că trebuie să dovedim că ştim să ne cerem drepturile atunci când guvernanţii iau măsuri care nu ne scot din criză, dar va trebui şi să ne ferim de eventuale instigări sau provocări. Zecile de mii de oameni care vor participa din toată ţara la această acţiune pot să scape în anumite momente de sub controlul liderilor dacă sunt create momente tensionate. Sper să nu se infiltreze printre noi instigatori sau alte persoane de acest gen şi să evităm incidente de genul celor întâmplate în Grecia nu cu mult timp în urmă”, a menţionat Popa.

Adrian IovanRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  20.05.2010. 20:10

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: