„Satana a intrat în mine şi o să vezi de ce suntem capabili eu şi el“ - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · „Satana a intrat în mine şi o să vezi de ce suntem capabili eu şi el“

„Satana a intrat în mine şi o să vezi de ce suntem capabili eu şi el“

Un individ, originar din Italia, i-a făcut viaţa un calvar unei tinere din Tg-Jiu cu care a avut o relaţie în trecut. Pietro Palmigiani îşi ţine sub teroare fosta iubită, de mai bine de cinci luni de zile, tânăra fiind înspăimântată de acţiunile de intimidare ale acestuia. De la ameninţări cu moartea şi până la supravegherea permanentă a locuinţei fostei iubite, italianul operează precum conaţionalii săi din sudul Italiei. Despre toate astea au aflat şi organele de cercetare însă de fiecare dată italianul a scăpat uşor invocând diverse motive plauzibile pentru poliţişti.


Devierile comportamentale ale italianului Pietro Palmigiani nu trebuie certificate obligatoriu de către un specialist, ele fiind evidente după vizionarea unor înregistrări în care personajul se arată extrem de supărat pe faptul că iubita l-a părăsit. Unul din mesajele video postate pe youtube.ro îi este adresat chiar preşedintelui Traian Băsescu, căruia ii cere să-l împace cu fosta iubită.
Povestea de iubire dintre italian şi tânăra gorjeancă a durat un an şi opt luni, relaţia fiind încheiată în luna ianuarie a acestui an. De atunci tânăra trăieşte un adevărat calvar, italianul recurgând la metode din cele mai mizere şi chiar la ameninţări cu moartea în speranţa că o poate face să se întoarcă la el. Italianul a început ofensiva la scurt timp după ce a fost părăsit cu ameninţări şi injurii la adresa tinerei la locul de muncă al acesteia. Au urmat persoanele apropiate acesteia, tatăl şi prietenii, să fie ameninţate direct sau prin intermediul sms – urilor. „În ultimul timp, seară de seară e la blocul unde locuiesc şi se plimbă pe acolo până târziu în noapte. Uneori chiar se aşează la scara blocului şi fumează. La finele lunii mai am sunat la poliţie însă nici aceştia nu au reuşit să-l convingă să plece de acolo şi mi-au spus că nu pot să-mi ofere protecţie”, povesteşte îngrozită tânăra. Acesta nu este singurul mod de intimidare practicat de italian, cel mai uzitat fiind prin intermediul mesajelor pe telefonul mobil. „Dacă nu vrei să vorbeşti cu mine o să mor. Eu astăzi şi tu o să vii cu mine. Aşa o să fim împreună toată viaţa.”, „Dacă mâine până la ora 12 nu eşti la mine eu te omor şi dacă pleci din Tg-Jiu omor toată familia ta. Jur”, sunt numai două din sutele de mesaje de ameninţare. Cele mai tensionate momente sunt totuşi atunci când italianul vine în faţa blocului şi îşi anunţă prezenţa prin intermediul sms-ului ameninţând că dacă tânăra nu coboară va trezi tot blocul. Tânăra povesteşte că şi-a schimbat numărul de telefon însă, mesajele au curs pe numărul vechi şi pe cel al tatălui sau surorii, iar în scurt timp individul l-a aflat pe cel nou. Unul dintre mesajele care au speriat-o îngrozitor pe fată este trimis de amorez chiar înainte de Paşte: „Nu a-i vrut să mă asculţi, ce păcat pentru tine şi familia ta. O să fi în genunchi la mine să mă rogi dar va fi prea târziu. Crede-mă, Satana a intrat în mine şi o să vezi de ce suntem capabili eu şi el. O să încep cu Simona, după aceea Robert, după sora ta şi Cristi. Am studiat toate detaliile şi tu vei fi ultima împreună cu mine. O să ajung când nu te aştepţi, noaptea”. De peste cinci luni de zile tânăra trăieşte într-o continuă stare de frică pentru că organele abilitate nu sunt în stare să ia măsuri, deşi au fost sesizate. Acest individ are reale probleme de sănătate, dincolo de aşa zisa poveste de amor, personajul e un adevărat pericol public. Cele câteva filmuleţe, relevante în acest sens, pot fi urmărite pe youtube.ro, dând search „roxana si pietro”. Cei care ar trebui să le vizioneze primii sunt poliţiştii şi procurorii, iar un ordin de restricţie ar fi insuficient, pentru problemele comportamentale evidente ar fi mai eficientă o internare.

Mihai Popescu
mihai.popescu @scandaldegorj.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  19.06.2009. 00:03

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: