Hotelul lui Condescu în faliment - Ancheta - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Ancheta · Hotelul lui Condescu în faliment

Hotelul lui Condescu în faliment

Hotelul lui Condescu în falimentMarele leader sindical, preşedinte de club, aruncător cu părerea şi influenţa în politică, Marin Condescu a reuşit „performanţa” uluitoare de a băga în faliment Hotelul Mina din Rânca. Direcţia Finanţelor Publice Gorj a pus deja sechestru şi a scos la vânzare o parte din bunurile hotelului.

Asta demonstrează că fostul maistru minier nu e aşa priceput la toate cum vrea să pară. De altfel, pentru cei care vor să vadă, banii clubului Pandurii Tg-Jiu sunt celtuiţi haotic iar performanţele managerului Condescu se reflectă în locul ocupat de Pandurii în clasament.

Adrian Iovan
adrian.iovan @scandaldegorj.ro

Hotelul lui Condescu în falimentHotelul Mina este administrat de către firma Tursind Min SRL Tg-Jiu şi construit din banii minerilor în urmă cu trei ani. Societatea este condusă de apropiata lui Marin Condescu, deja celebra Mădălina Berbecel, şi a beneficiat de-a lungul timpului de fonduri colosale din partea sindicatelor din minerit, a Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia şi a Clubului Pandurii Tg-Jiu. Majoritatea întrunirilor sindicatelor conduse de Condescu se desfăşoară la Hotel Mina, ca de altfel şi mare parte din cursurile de pregătire profesională organizate de SNLO şi cantonamentele de pregătire ale echipei de fotbal Pandurii.

Cu toate că anul trecut Tursind Min a avut o cifră de afaceri de peste 5 miliarde de lei vechi şi un profit de 760 de milioane, societatea nu-şi prea plăteşte impozitele la stat fiind în pragul falimentului.

Direcţia Finanţelor Publice Gorj a pus deja sechestru pe o parte din bunurile hotelului ca urmare a unui dosar de executare silită, nr.216/764, şi urmează să le scoată la vânzare pe 2 septembrie.

Băiat deştept în minerit şi fotbal

Presa a scos la iveală în dese rânduri interesele financiare ale lui Condescu în minerit şi energie.

Condescu este practic personajul care decide numele directorului SNLO, prin influenţa pe care o are în Ministerul Economiei şi Finanţelor reuşind de fiecare dată să menţină sau să înlăture conducerea SNLO, în funcţie de interesele sale. Afacerile unor firme în minerit depind practic de cuvântul liderului de sindicat. Spre exemplu SC Elmerom Construct, firma la care prin apropiaţii săi Condescu deţine controlul a câştigat prin încredinţare directă, numai de la începutul acestui an, peste 2,5 miliarde de lei vechi.

Foarte mulţi bani din minerit se scurg, prin firmele sindicatelor, în toate echipele de fotbal minereşti şi în cele de copii şi juniori însă, manegerul Condescu şi antrenorii aduşi de acesta n-au promovat niciodată vreun junior preferând să aducă jucători de mâna a doua de prin alte ţări, bineînţeles contra comision. Firma care s-a ocupat de astfel de transferuri este Riviera Grup din Portugalia care, prin acelaşi Condescu, trage sfori să pătrundă în mineritul şi energia gorjeană.

Cu toate astea Condescu uită ca banii pe care-i şmenuieşte sunt ai minerilor şi afirmă că echipa de fotbal e susţinută din alte fonduri.

Îi reamintim liderului că în urmă cu câţiva ani, printr-un protocol încheiat între USMO şi conducerea SNLO, sindicatele au fost de acord ca directorii companiei miniere să încaseze salarii de merit, iar aceştia în compensaţie s-au angajat să oprească pe ştatul de plată, fiecărui miner, 500.000 de lei vechi, pentru echipele minereşti.

Despre masoni

În ultima conferinţă de presă a sindicatelor, Condescu “s-a trezit” vorbind că directorul SNLO este susţinut de masoni. Că tot veni vorba despre masoni, ar fi bine ca liderul sindical să-şi amintească despre o întâlnire, cu un personaj foarte important, pe care a avut-o în urmă cu patru ani la “Casa Românească” din Vâlcea, la care printre discuţii politic ar fi fost vorba şi despre masonerie.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  25.08.2008. 10:37

Comentarii

andrea
16.08.2011. 12:35

mineru ,tu ar trebui :bordel: sa respecti munca ziaristilor gorjeni,dar tu ii critici.cine esti tu merde????de ii critici

mineru
31.08.2008. 22:26

Hai ma mai taiati din ele ca n-ar cum sa fie asa.Cum sa fie in faliment si Madalina e in Brazilia cu Condescu cu tot.Ii doare la doi metri in spate de voi ca ei se prajesc la soare in Brazilia si voi tot niste parliti de ziaristi ramaneti.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: