Rectorul Gorun şi-a falsificat trecutul
Trecutul la control, domnule (fost) controlor de bilete!
• Falsuri în înscrisuri, săvârşite de Adrian Gorun şi apropiaţi ai săi din Universitatea “Constantin Brâncuşi”, pentru ascunderea trecutului zbuciumat al rectorului.
• Gorun îşi „pudrează” evoluţia profesională, din care scoate perioada în care a activat ca supraveghetor de noapte, controlor de bilete şi muncitor necalificat.
Disperat să-şi ascundă trecutul, Adrian Gorun, rectorul Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, şi-a pierdut minţile şi a săvârşit mai multe falsuri în înscrisuri, fapte catalogate în Codul Penal ca infracţiuni şi pedepsite cu ani buni de ... “facultate”. Mai mult, acelaşi Adrian Gorun, tot pentru muşamalizarea unor fapte mai mult decât reprobabile din tinereţea sa, a cerut unor apropiaţi din Universitatea “Constantin Brâncuşi” să comită, la rândul lor, falsuri în înscrisuri.
Aşa se face că, prin falsuri în înscrisuri pe care le dovedim în continuare, Adrian Gorun a încercat să-şi ascundă trecutul profesional de dinainte de 1978, când a activat ca supraveghetor de noapte, pedagog, controlor de bilete pe autobuze, muncitor necalificat şi profesor suplinitor.
Cel mai mult îl “urmăreşte” pe Adrian Gorun perioada în care a lucrat ca pedagog la Şcoala Profesională de Construcţii Târgu Jiu, între 1972 şi 1974, din motive dezvăluite de Dan Ilie Morega în urmă cu câţiva ani şi disponibile la o simplă căutare pe google. Desigur, mare caracter, între timp, Morega şi-a înghiţit dezvăluirile şi acum îi face pantofii şi-l perie de scame pe rectorul infractor. Ca şi Vasile Popeangă, alt pucist cu rază scurtă de acţiune şi foarte puţine vertebre în coloană.
Titanul Gorun minte că a debutat în câmpul muncii direct ca profesor, la 26 de ani
Dacă e să ne luăm după cv-ul declarat de Adrian Gorun, a debutat în câmpul muncii la 26 de ani, în 1978, direct ca profesor.
Minciuna nu ţine nici la copiii de vârstă preşcolară, pentru că pe timpul regimului comunist, nu aveai cum să stai şomer până la 26 de ani. Te adunau organele de pe străzi şi te angajau.
Nu numai în propriul CV, Adrian Gorun minte cu neruşinare, ci şi în documente oficiale, depuse, de pildă, de împricinat, pe persoană fizică, pentru obţinerea, la bătrâneţe, a titlului de profesor universitar. Astfel, în “Fişa candidatului la postul de profesor sau conferenţiar universitar”, datată 25.04.2005 şi semnată de Adrian Gorun, declară o vechime totală în muncă de 27 de ani. Adică, rectorul minte consecvent, susţinând sus şi tare că a avut primul job în 1978.
Cristinel Rujan a falsificat trecutul rectorului. Dacă e pentru tata lu’ finu’, nu se pune?
În acelaşi dosar, pentru obţinerea titlului de profesor, găsim un alt fals ordinar: Rujan Ion Cristinel, naşul lui Horaţiu Gorun, în calitate de secretar general adjunct al Universităţii “Constantin Brâncuşi”, emite o “Adeverinţă”, adresată Ministerului Educaţiei şi Cercetării, în cuprinsul căreia nu se regăseşte activitatea profesională de dinainte de 1978 a rectorului. Carevasăzică, acest titan al sociologiei româneşti, necunoscut dincolo de Iaşi-Gorj şi Iezureni, a debutat direct ca profesor, la 26 de ani. Acelaşi document e semnat şi de o anume Carmen Dinu, din partea Serviciului Personal.
Evoluţia profesională: de la supraveghetor de noapte şi controlor de bilete, la profesor suplinitor
Carnetul de muncă al lui Adrian Gorun, spre ştiinţa domnilor procurori, gata oricând să se autosesizeze din presă, redă o cu totul şi cu totul altă perspectivă asupra începuturilor profesionale ale rectorului. Astfel, în 1972 debutează ca supraveghetor de noapte la Liceul “Tudor Vladimirescu”.
După opt luni, aterizează la Şcoala Profesională de Construcţii Târgu Jiu, ca pedagog, de unde pleacă forţat în septembrie 1974, după ce se descoperă că îşi depăşise clar atribuţiile din fişa postului, în raport cu cel puţin una dintre elevele pe care le păstorea, ca pedagog iubitor ce se afla. Ca să-şi spele ruşinea şi să-şi păstreze virgin cazierul, Gorun se însoară, devine tată şi ia o pauză de câteva luni, să se mai liniştească, să-l mai uite lumea, după care îl găsim controlor de bilete pe autobuze. Parcă-l vedem aşa, uşor încruntat, cu o mină de om important şi copleşit de solemnitatea misiunii sale. O parte din această universitate de pomina lumii încă se mai plimbă şi azi cu actualul Transloc, pentru atragerea de plătitori de taxe de şcolarizare.
Apoi, o scurtă perioadă, Adrian Gorun lucrează în învăţământ, ca suplinitor la o şcoală din Mătăsari, după care revine la o muncă pe măsura sa, la o întreprindere din Rovinari, ca muncitor necalificat. Ajungem în 1978, de unde începe biografia oficială a rectorului Adrian Gorun. Deci, titanii e oameni şi ei.
Aşteptăm cu interes reacţia domnilor procurori.
Violeta Popescu
Recomandă acest articol:
26.01.2012. 14:46
Comentarii
In CV ai dreptul sa mentionezi doar experienta RELEVANTA! CV nu este un cazier! Fisaa postului este absolut in ordine, la fel si adeverinta, care serveste, asa cum scrie clar sub tabel, pentru ocuparea functiei de profesor. Si daca in loc de controlor de bilete ar fi fost actor la teatrul de revista, tot nu ar fi aparut in adeverinta pentru ca nu e RELEVANT! In tari civilizate schimbarea profesiei se cheama reconversie profesionala. Autoarea articolului poate trebuie sa afle mai multe despre acest concept... ar salva poporul de pseudo-jurnalism. De altfel se pare ca autoarea are chemare spre o profesie, mult mai prestigioasa prin lunga sa traditie in istoria umanitatii...
deci supraveghetor de noapte, pedagog vi*****r, controlor de bilete, muncitor necalificat....................
ACESTA ESTE ACADEMICIANUL DE ROȘIA ȘI DE PORTOCALA MECANICĂ?
Extraordinar si fara cuvinte!
Felicitari dle redactor, ne ati pe tava un adevat IMPOSTOR si CIOCOI...................
A. Gorun e o basina/Deraiata de pe sina... La puscarie cu el!!!!!!!!!
Vad ca nu se stie ca pentru a promova in invatamantul superior, conditiile erau cele impuse de legea 128/1997. Pentru ocuparea functiei de profesor universitar, se cereau indeplinite conditiile legale precum si o vechime minima la catedra de 9 ani in invatamantul superior sau in cercetarea stiintifica de profil. Prin urmare, aceasta vechime in alte domenii nu s-a trecut in fisa candidatului Gorun nu ptr. a falsifica datele, ci pentru ca nu avea relevanta!
Exceptie a fost cazul doamnei Toader Carina casatorita Stegaroiu, care a obtinut postul de lector desi nu indeplinea conditia de a avea vechimea de minima de 8 ani in specialitate, dar a obtinut postul cu ajutorul lui Ulmet Stelian, care a scos din context cerinta de vechime in specialitate, doamna ajungand din receptionera si apoi secretara, direct lector universitar! Era si normal, avand in vedere performantele penale de exceptie confirmate ulterior si incununate de bratarile tip catuse!
Lasă un comentariu
Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.
* = câmp obligatoriu