Căruntu şi "-nemernicul-" Gorun - Editorial - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Editorial · Căruntu şi "-nemernicul-" Gorun

Căruntu şi "-nemernicul-" Gorun

Căruntu şi „nemernicul” Gorun

Claudiu Matei
claudiu.matei@scandaldegorj.ro


A fost o vreme când Constantin Căruntu ţinea disertaţii în faţa procurorilor pe baza codului penal, în calitate de inculpat, mai multe decât a ţinut vreodată în viaţa sa ca şi cadru universitar. A fost un scandal imens în care era vorba despre 600 de studenţi înmatriculaţi ilegal de către Căruntu la Facultatea de Ştiinţe Economice la care era şi pe atunci decan. Omul se simţea hăituit şi îi cam păliseră ifosele de very important person, mai ales că fusese suspendat din funcţie şi toată lumea îl arăta cu degetul ca fiind oaia neagră a universităţii. Ca orice animal hăituit a învăţat să şi urască şi pe se cine putea urî mai tare decât pe cel căruia îi face acum temenele – Adrian Gorun. Pe atunci, într-o discuţie avută cu Constantin Căruntu, îmi spunea că Gorun este un nemernic şi un nenorocit, motiv pentru care ar merita să scriu despre el şi eu şi toată presa. Pentru doritori avea pregătit chiar un dosar cu date despre actualul său şef, date despre întreaga sa carieră şi despre toate măgăriile făcute vreodată de rectorul UCB. Spunea atunci Căruntu că Gorun trebuie să plătească pentru toate relele făcute lui şi altora şi că nu este potrivit să ocupe scaunul de rector al UCB. Între timp ca orice individ cu ceva cheag care a comis o ilegalitate în România, Constantin Căruntu a scăpat de belele penale şi a fost repus pe funcţie. Brusc i-a dispărut şi dorinţa de a-l demola pe Gorun şi cu siguranţă i s-au schimbat şi părerile pe care până nu demult le avusese despre Adrian Gorun. Ca şi când nu atinsese niciodată treapta de jos, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice s-a reîntors triumfător şi docil în faţa şefului care-i permite acum să facă ce doreşte sufleţelul lui în universitate. Nu ştiu dacă rectorul cunoaşte opiniile avute de Căruntu despre el, poate le cunoaşte dar tace pentru că în schimbul osului de ros dat, decanul se simte acum dator faţă de superiorul său cel binevoitor şi îl ascultă cu şi mai mare supunere.

Oricum niciunul dintre ei nu-i tulbură apele celuilalt, Gorun îşi vede de măgăriile pe care le face de când a venit în fruntea UCB, iar Căruntu, spălat de trecutul lui penal, nu numai că are curajul să iese în faţa studenţilor, dar şi trage sfori pentru a le fi bine fiicelor sale şi pentru a dărâma ba pe unul, ba pe altul, să se creeze posturi pentru persoane pe care le agreează.

Până la urmă Căruntu şi Gorun se merită, sunt de aceeaşi teapă. Întrebarea însă este: UCB merită astfel de oameni? Cu siguranţă, nu.


Recomandă acest articol:

facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  22.12.2007. 09:42

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: