Arhivă - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Arhivă

Arhivă / 2019 / September

Septembrie, 2019
· Casta lui Romanescu! Șefa de la Juridic a scos-o basma curată pe șefa de la Resurse Umane, dintr-o cercetare administrativă. Apoi au schimbat rolurile: Camelia Grecu a examinat-o pe Alina Pițu, din postura de președinte al comisiei de concurs (Dezvaluiri)
· PSD și PNL, aceeiași familie! Precaut, un director social-democrat din minerit și-a plasat nevasta în tabăra liberală (Dezvaluiri)
· Dosarul de malpraxis împotriva unui doctor din Târgu-Jiu, câștigat după 5 ani! Victoria din instanță este amară, medicul urmărit penal e mort, dar SJU va plăti daune (Dezvaluiri)
· CNI pus să recepționeze, la foc automat, stadionul municipal din Târgu-Jiu! Investiția are serioase vicii de construcție (Dezvaluiri)
· Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice au descins la Transloc și au ridicat bilețelele penale! Acționarii societății au anulat procesul de selecție al directorilor! Marius Ionescu a demisionat din Consiliul de Administrație! (Dezvaluiri)
· Patronul unei spălătorii auto, noul consilier al primarului Romanescu! După ce a eșuat la trei concursuri, cu note de 1,3 și 4, liberalul Horhoianu a prins o sinecură în cabinetul colegului de partid! (Dezvaluiri)
· Aflat cu un picior în PNL și unul în PSD, edilul liberal de la Bălești, angajează în primărie pentru ambele partide! (Dezvaluiri)
· Răzbunare!!! Primarul de Săcelu l-a reclamat pentru furt pe fostul viceprimar pentru niște puțuri realizate de ales în Crasna! Consilierul UNPR, luat la ochi că nu votează ilegal (Dezvaluiri)
· Prejudiciu de peste 120.000 de lei la o instituție de cultură din Gorj, după controlul Camerei de Conturi! Drepturi salariale și spor de stabilitate, acordate eronat (Dezvaluiri)
· Primăria Tg-Jiu, condusă prin DISPOZIȚII ILEGALE ale primarului Romanescu! Comisie de concurs schimbată pentru liniștea șefei de la juridic. Bilețelul care poate trimite polițiștii și procurorii la selecția directorilor Transloc! (Dezvaluiri)
· Legea junglei! Comercianții blochează o stradă din Tg-Jiu cu cutii din carton, scaune sau…olițe pentru copii. Șmecherii și-au amenajat locuri de parcare cu lanț și lacăt. Poliția locală și Direcția de Patrimoniu, inexistente! (Dezvaluiri)
· ACUZAȚII! Fosta contabilă-șefă al Primăriei Târgu-Cărbunești a pus mâna prin fals pe terenul de sub Căminul Cultural Cărbunești-Sat! Acte lipsesc, Prefectura Gorj cu mâinile legate, primăria dă din umeri (Dezvaluiri)
· Familia directorului David, pusă în pericol de un vecin cu probleme psihice! Socrul directorului Artego, lovit cu pumnii în propria curte (Dezvaluiri)
· Un CFL-ist de la Cariera Jilț Nord, amenințat de director, a fost luat cu salvarea de la locul de muncă (Dezvaluiri)
· PERMUTĂRI, prin dispoziție!!!Romanescu și-a mutat consiliera personală, angajată de curând la Urbanism, la Control Intern în Primăria Târgu-Jiu (Dezvaluiri)
· DOVADA! Indicatorii de performanță ai managerului Spitalului de Urgență Tg-Jiu arată dimensiunea DEZASTRULUI! Președintele Consiliului Județean Gorj trebuie să facă publică evaluarea lui Capotă! (Dezvaluiri)
· SCANDAL!Consilierii locali vor ședință extraordinară în care să lămurească situația concursului cu candidați ”la secret” pentru șefia Transloc! Văru’Sichitiu, jurista șefă, Pițu, șefa de cadre Grecu, plus alți doi membri din CA, fac cărțile în comisia de selecție (Dezvaluiri)
· Inspectorii DSV Gorj suprinși cu plasele pline și mâncând la un agent economic ,,controlat” din Târgul Auto, în Comisia de Disciplină! (Dezvaluiri)
· A trimis în șomaj 24 de asistenți personali, dar angajează, în schimb, un consilier liberal în Primărie! Rubedeniile aleșilor incompatibili, promovate în funcții (Dezvaluiri)
· CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, amendat pentru a TREIA oară de ITM Gorj pentru neplata salariilor (Dezvaluiri)