Arhivă - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Arhivă

Arhivă / 2019

Decembrie, 2019
· Misiune imposibilă: Cum să numești INCOMPETENȚI în funcții importante. Iată politrucii PNL din CA al Minprest! (Dezvaluiri)
· Prima dezertare a unui șef de direcție din PSD, în barca PNL! Nici nu a zgâriat ușa (Dezvaluiri)
· Joaca de-a mușamalizarea la CEO! Șeful Direcției Suport și înlocuitorul său folosesc abuziv Comisia de Disciplină pentru un lider de sindicat (Dezvaluiri)
· Trei dintre subalternii primarului Bârcă, trimiși în judecată după 4 ani! Unchiul milionarului Truică, inculpat pentru abuz în serviciu (Dezvaluiri)
· CITIȚI ȘI VĂ CRUCIȚI! Liberalii promovează în Consiliul de Supraveghere al CEO, un adept al MISA, ”groparul” RAAN și sinecuriști ai partidului (Dezvaluiri)
· Fals în certificatele de naștere și carnetele de note, comis de un profesor de sport de la Liceul Tehnologic Roșia Jiu! Dascălul amendat, primarul complice (Dezvaluiri)
· Fiica unui primar PSD, angajată operator la RAR Gorj! (Dezvaluiri)
· Un procuror de la DIICOT Dolj a audiat la IPJ Gorj primele persoane din dosarul CSM (Dezvaluiri)
· Directorul APIA Gorj ocupă funcția ABUZIV, deși a fost demonstrat, definitiv, INCOMPATIBIL! Ministrul Agriculturii, inexistent! (Dezvaluiri)
· Clanul Buduran, aflat sub aripa ocrotitoare a prim-vicepreședintelui liberal Leuștean, a acaparat Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj (Dezvaluiri)
· Bebe Tauru recidivează! Liberalul și-a tras selfie în oglindă, semi-nud, ca să-și arate mușchii adversarilor politici. (Dezvaluiri)
· Finul primarului de Albeni, lovit cu piatra în cap de un coleg, în curtea școlii! Părintele copilului nu a fost anunțat, elevul a fost dus la primărie (Dezvaluiri)
· Inculpatul Benegui, promovat director de liceu chiar înainte ca instanța să-l amendeze pentru că a agresat un elev! IȘJ Gorj închide ochii (Dezvaluiri)
Noiembrie, 2019
· Primarul Bârcă și-a promovat nevasta! Din suplinitoare a făcut-o patroană a Liceului Tehnologic Turburea! (Dezvaluiri)
· Masoneria a penetrat, la vârf, sindicatele! ”Ucenicul” Căldărușe, președintele filialei Gorj a BNS! (Dezvaluiri)
· DOCUMENT! Criterii ȘOC la concursurile de ocupare a unor posturi de asistenți medicali într-un spital municipal. Blugii, un decolteu ori unghiile colorate, criterii de departajare la interviu (Dezvaluiri)
· Generos cu banii târgujienilor, Romanescu a spart 6 miliarde pe concerte! (Dezvaluiri)
· Accident de muncă, mușamalizat cras de șefii Primăriei Târgu-Cărbunești, pe mâna cu un doctor! Victimei, salariat al instituției, i s-a tăiat piciorul (Dezvaluiri)
· O profesoară de la Școala Gimnazială Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu s-a declarat șantajată de Dincă cu filmulețe compromițătoare! (Dezvaluiri)
· Marian Negrescu, DUBLU INCULPAT pentru abuz în serviciu și concurență neloială! Contabila și-a angajat fiul în teatru, managerul Brehuță promovează filmul nașului (Dezvaluiri)
· Pădurarii care au fost sancționați de șefi, după ce au sesizat organele judiciare în cazul jafului din pădurile de la Peștișani acuză: ”Justiția din Gorj, cumpărată de Obștea Peștișani și hoții de lemne!” (Dezvaluiri)
· Un șef de Birou din DGASPC Gorj a făcut un AVC și a paralizat! După o ceartă cu directorul adjunct al instituției (Dezvaluiri)
· Consiliera personală a lui Boza, acuzată că a furat banii de la morți, pensionari și disponibilizați! (Dezvaluiri)
· Fostul consilier al secretarului de stat Vișan, trimis în carieră! Predoiu a picat în dizgrație chiar dacă e finul directorului Direcției Suport (Dezvaluiri)
Octombrie, 2019
· Puscăria VIP-urilor! Milionari în euro și infractori celebri au venit să se libereze din Penitenciarul Tg-Jiu! (Dezvaluiri)
· Vărul primarului Romanescu s-a băgat și la contractul de 1 milion de dolari pentru întreținerea iluminatului public în Tg-Jiu (Dezvaluiri)
· Firma unui userist, abonată la lucrările cu bani publici ale unei primării liberale! Politicianul nu spune nu nici de la banii oferiți de pesediști (Dezvaluiri)
· Post de inspector ,“traficat” de două ori în zece luni, la Primăria Târgu-Jiu! Ultimul câștigătorul, puțin în medical (Dezvaluiri)
· Inspector de taxe și impozite de la Primăria Turceni, trimis în judecată pentru delapidare (Dezvaluiri)
· Bankwatch, asociația finanțată cu sute de mii de euro din străinătate, contestă acordurile de mediu pentru toate carierele CEO! Miliardarii americani Soros și Rockefeller, sume consistente în conturile ONG-ului! (Dezvaluiri)
· Fina deputatului Vâlceanu, promovată în funcție la Primăria Fărcășești pe votul soțului, consilier local! (Dezvaluiri)
· PSD Lupeni nu-l mai susține pe Doru Vișan ca director al Termocentralei Paroșeni! Secretarul de stat, văzut drept ,,omul PNL-ului” (Dezvaluiri)
· WC-ul de 100.000 de euro miroase a pușcărie! Primarul Ianăși i-a servit unui afacerist, împreună cu care este deja trimis în judecată pentru fapte de corupție, mai multe contracte din bani publici. Lucrările au fost abandonate, iar firma lui Mielușanu și-a mutat sediul în București (Dezvaluiri)
· De la un ONG, direct în Primăria lui Romanescu! Nevasta adjunctului inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, promovată psiholog la Stat (Dezvaluiri)
· Acuzații: Profesor suplinitor din Colegiul Tehnic Motru, promovat ilegal pe o funcție de informatician! Un inspector școlar a închis ochii în comisia de concurs (Dezvaluiri)
· Un inspector asistent de la Serviciul Urbanism al Primăriei Târgu-Cărbunești, inculpat într-un dosar de furt! Primarul Birău nu l-a suspendat din funcție (Dezvaluiri)
· Povestea halucinantă a hoților de lemne din zona Tismana. Legătura dintre pădurarul Oprițescu, reținut de poliție, și bărbatul spânzurat în grădina casei (Dezvaluiri)
· Procuror gorjean, ”paradit” de ”Portocală”: 4 ani cu executare! Cine l-a denunțat pentru mita de 260 de mii de euro (Dezvaluiri)
· Fiica unui consilier PNL, angajată pentru doar cinci zile în Primăria Arcani! (Dezvaluiri)
· Primar PSD, prins băut la volan! Poliția l-a lăsat fără carnet, el a contestat și conduce (Dezvaluiri)
· FUNCȚIE profitabilă! Un primar liberal și-a tapetat vila din Târgu-Jiu cu granit și marmură (Dezvaluiri)
· Orașul lui Romanescu pute! Primarul nu are soluții nici pentru mirosul de hoit de la groapa de gunoi și nici pentru putoarea de găinaț de cioară din Parcul Central! (Dezvaluiri)
· Stat în stat, la Direcția Publică de Patrimoniu! Concursuri, la secret, pe moșia lui Tătaru! (Dezvaluiri)
· Medicul condamnat pentru mită, reangajat la DGASPC Gorj! Radu Coiculescu, medic-șef la Centrul de îngrijire şi asistenţă Suseni (Dezvaluiri)
· Un sfert din Guvern, șefi de agenții, secretari de stat și funcționari ministeriali, la nunta fiului liderului PSD Gorj (Dezvaluiri)
Septembrie, 2019
· Casta lui Romanescu! Șefa de la Juridic a scos-o basma curată pe șefa de la Resurse Umane, dintr-o cercetare administrativă. Apoi au schimbat rolurile: Camelia Grecu a examinat-o pe Alina Pițu, din postura de președinte al comisiei de concurs (Dezvaluiri)
· PSD și PNL, aceeiași familie! Precaut, un director social-democrat din minerit și-a plasat nevasta în tabăra liberală (Dezvaluiri)
· Dosarul de malpraxis împotriva unui doctor din Târgu-Jiu, câștigat după 5 ani! Victoria din instanță este amară, medicul urmărit penal e mort, dar SJU va plăti daune (Dezvaluiri)
· CNI pus să recepționeze, la foc automat, stadionul municipal din Târgu-Jiu! Investiția are serioase vicii de construcție (Dezvaluiri)
· Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice au descins la Transloc și au ridicat bilețelele penale! Acționarii societății au anulat procesul de selecție al directorilor! Marius Ionescu a demisionat din Consiliul de Administrație! (Dezvaluiri)
· Patronul unei spălătorii auto, noul consilier al primarului Romanescu! După ce a eșuat la trei concursuri, cu note de 1,3 și 4, liberalul Horhoianu a prins o sinecură în cabinetul colegului de partid! (Dezvaluiri)
· Aflat cu un picior în PNL și unul în PSD, edilul liberal de la Bălești, angajează în primărie pentru ambele partide! (Dezvaluiri)
· Răzbunare!!! Primarul de Săcelu l-a reclamat pentru furt pe fostul viceprimar pentru niște puțuri realizate de ales în Crasna! Consilierul UNPR, luat la ochi că nu votează ilegal (Dezvaluiri)
· Prejudiciu de peste 120.000 de lei la o instituție de cultură din Gorj, după controlul Camerei de Conturi! Drepturi salariale și spor de stabilitate, acordate eronat (Dezvaluiri)
· Primăria Tg-Jiu, condusă prin DISPOZIȚII ILEGALE ale primarului Romanescu! Comisie de concurs schimbată pentru liniștea șefei de la juridic. Bilețelul care poate trimite polițiștii și procurorii la selecția directorilor Transloc! (Dezvaluiri)
· Legea junglei! Comercianții blochează o stradă din Tg-Jiu cu cutii din carton, scaune sau…olițe pentru copii. Șmecherii și-au amenajat locuri de parcare cu lanț și lacăt. Poliția locală și Direcția de Patrimoniu, inexistente! (Dezvaluiri)
· ACUZAȚII! Fosta contabilă-șefă al Primăriei Târgu-Cărbunești a pus mâna prin fals pe terenul de sub Căminul Cultural Cărbunești-Sat! Acte lipsesc, Prefectura Gorj cu mâinile legate, primăria dă din umeri (Dezvaluiri)
· Familia directorului David, pusă în pericol de un vecin cu probleme psihice! Socrul directorului Artego, lovit cu pumnii în propria curte (Dezvaluiri)
· Un CFL-ist de la Cariera Jilț Nord, amenințat de director, a fost luat cu salvarea de la locul de muncă (Dezvaluiri)
· PERMUTĂRI, prin dispoziție!!!Romanescu și-a mutat consiliera personală, angajată de curând la Urbanism, la Control Intern în Primăria Târgu-Jiu (Dezvaluiri)
· DOVADA! Indicatorii de performanță ai managerului Spitalului de Urgență Tg-Jiu arată dimensiunea DEZASTRULUI! Președintele Consiliului Județean Gorj trebuie să facă publică evaluarea lui Capotă! (Dezvaluiri)
· SCANDAL!Consilierii locali vor ședință extraordinară în care să lămurească situația concursului cu candidați ”la secret” pentru șefia Transloc! Văru’Sichitiu, jurista șefă, Pițu, șefa de cadre Grecu, plus alți doi membri din CA, fac cărțile în comisia de selecție (Dezvaluiri)
· Inspectorii DSV Gorj suprinși cu plasele pline și mâncând la un agent economic ,,controlat” din Târgul Auto, în Comisia de Disciplină! (Dezvaluiri)
· A trimis în șomaj 24 de asistenți personali, dar angajează, în schimb, un consilier liberal în Primărie! Rubedeniile aleșilor incompatibili, promovate în funcții (Dezvaluiri)
· CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, amendat pentru a TREIA oară de ITM Gorj pentru neplata salariilor (Dezvaluiri)
August, 2019
· Vărul primarului Romanescu, înfipt administrator la Transloc SA, e pasibil de o acuzație de fals în declarații! Nu și-a declarat contractele cu Primăria Tg-Jiu! (Dezvaluiri)
· Primarul Romanescu își asigură și al doilea consilier personal! Paraschiv aspiră la funcția de director general (Dezvaluiri)
· Fosta soacră a afaceristului Sarcină, dezvoltator imobiliar în Tg-Jiu! Firma are sediul în dormitorul unui apartament și e pe pierderi! (Dezvaluiri)
· Lecție de control, predată de doi inspectori în Târgu-Jiu: Nicio verificare nu se face cu burta goală ori fără ,,probe’’la purtător (Dezvaluiri)
· Post de șef în Primăria Fărcășești pentru fiul informatorului ,,Romeo”, ziarist plătit cu 4000 de lei lunar, din bani publici! (Dezvaluiri)
· Reorganizarea după Boza(II) Foștii pedeliști, pe cai mari! Liberalul Dobrițoiu, promovat inginer mecanic la Cariera Roșiuța (Dezvaluiri)
· Capotă, GO HOME! Săptămână decisivă pentru managerul Spitalului Județean Tg-Jiu! Raportul ”secret” al ministrului Sănătății și evaluarea activității, punctele terminus ale mandatului! (Dezvaluiri)
· Reorganizare după Boza: Gheorghe numit în locul lui Ion! Șef nou la Cariera Lupoaia, un vicepreședinte sindical promovat la EMC Motru, alt inginer retrogradat la Jilț Sud (Dezvaluiri)
· Lucrări de mântuială la noul stadion! Primarul Romanescu mai aruncă o petardă: ”naționala” lui Mirel Rădoi va disputa meciurile pentru EURO 2021 la Tg-Jiu! (Dezvaluiri)
· Țeapă dată cursanților POSDRU de la Liceul Țicleni miroase a DNA doar până la Craiova! (Dezvaluiri)
· Baraca cu gogoșele a consilierei primarului Romanescu A DISPĂRUT din Piața Centrală! (Dezvaluiri)
· Cartelul Energetic Oltenia, ultimul an și jumătate: 1500 de achiziții din care 700 cu încredințare directă, în valoare de 100.000.000 euro (Dezvaluiri)
· POVESTEA PORCULUI! Vier crescut pe domeniul public într-un coteț improvizat! În incinta stației de epurare a APAREGIO (Dezvaluiri)
· Ciurel și-a deconspirat sursele din CEO! Consilier local PSD și șefi din companie, printre informatori! (Dezvaluiri)
· Eșecul cu nr.2! Postul de secretar al Primăriei Stănești rămâne vacant, jurista tot sub linie (Dezvaluiri)
· Omul lui Manțog! Daniel Burlan, exponentul unor grupuri de interese economice, noua variantă pentru postul de director al CEO. Dosarele ”Masa caldă” și ”Edenred - SNLO”, petele de milioane din CV-ul său (Dezvaluiri)
· De la Bălăeț, fără număr! Achiziția de echipament sportiv, de 70.000 de lei, miroase a ȘMEN! CSM nu cumpără decât pantaloni cu fermoar alb și tricouri ”cu săgeți pe umeri și inserții textile de altă culoare în interiorul mânecii” 😊 (Dezvaluiri)
· Ministerul Energiei raportează că lucrările YDAIL cu CEO se apropie de 90 de milioane de lei! Corupția pe acest palier este însă inexistentă (Dezvaluiri)
· Două Dustere înghit o tonă de combustibil lunar! Se întâmplă la Primăria Padeș, locul unde autoturismele sunt forjate în interes personal (Dezvaluiri)
· LITIGIU! CE Oltenia se delimitează de interlopul din spatele SAFETY SECURITY, dar obscura firma de pază încă se ține de cârca companiei! (Dezvaluiri)
Iulie, 2019
· EXCLUSIV! DOVADA neputinței lui Weber! Cupă și-a pus amicul președinte al Consiliului de Supraveghere al CEO! Știrbu are misiunea de a schimba Directoratul! (Dezvaluiri)
· Consiliera primarului Romanescu și-a tras chioșc de gogoșele în buricul Pieței Centrale (Dezvaluiri)
· VIDEO: Punte de lux în Gorj, doar un picior costă 200.000 de lei! Constructorul ia banii iar munca o fac salariații de la ajutor social (Dezvaluiri)
· În închisoarea sponsorizărilor penale, Directorul adjunct al Penitenciarului Târgu-Jiu se laudă cu o donație fără donator, de 300.000 de lei! (Dezvaluiri)
· Sumă colosală: CEO se pregătește să lanseze în contul unei firme 3 milioane de lei pentru expertizarea a 37 de excavatoare! Utilajele expirate sunt încă funcționale (Dezvaluiri)
· Fostul șef de la ”Doi ș’un sfert”, la șuetă cu șefii locali ai Pro România! Deputatul Văcaru, pe punctul de a-l transfera, de la liberali, pe ofițerul de informații Trotea! (Dezvaluiri)
· Romanescu își pune doi apropiați ,,la scuteală”! Concursuri în Primăria Târgu-Jiu, cu final cunoscut pentru Pițu și Băluță (Dezvaluiri)
· Primăria Târgu-Cărbunești dă cu stângu’ în dreptu’ pentru două titluri de proprietate oferite unui jurist Transgaz! Culmea, pe cele 10 hectare ale lui Rogojeanu trece conducta BRUA (Dezvaluiri)
· Fiica inculpatului Negrescu, angajată în Teatrul Dramatic fără concurs! Managerul Brehuță întregește familii în instituția de cultură (Dezvaluiri)
· Salariile barosane ale șefilor CEO! Divizia de neveste angajate în compania energetică! (Dezvaluiri)
· Fostul administrator al insolventei Termo Craiova, angajat la CEO! Ineficientul Magla vinde energie termică pentru companie (Dezvaluiri)
· Cartea de vizită a Penitenciarului Târgu-Jiu: Gândaci pe pereții blocului alimentar, igrasie și tavan scorojit, dar și ploșnițe în celule (Dezvaluiri)
· Penalul Frunză e, din nou, la încasare! Și o arde ”bagabonțește” pe Facebook! (Dezvaluiri)
· Canalizarea din Ceauru, finalizată după un deceniu, a căzut la proba scrisă! Dirigintele de șantier i-a dat totuși notă de trecere (Dezvaluiri)
· EXCLUSIV! Schimbări majore în Consiliul de Supraveghere al CEO! Iată ce a negociat Weber cu Dăncilă și cum a ”blindat” Directoratul! (Dezvaluiri)
· Corpul de Control al ministrului MAI, în verificări la IPJ Gorj, pe problema transferurilor de jandarmi în instituție! (Dezvaluiri)
· OFICIAL! Garantat de Breaz! Iată pentru ce primește salariu pesedistul Chepeneag, directorul inexistentului Muzeu Național ”Constantin Brâncuși”! (Dezvaluiri)
· O firmă cu ZERO angajați reabilitează o porțiune de 500 de metri de drum cu 350.000 de lei! Lucrarea din Albeni, încredințată direct firmei din Bîrsești (Dezvaluiri)
· Tremură scaunele la CEO dar s-au făcut angajări de URGENȚĂ! Nora unui primar PSD și cumnata unui edil PNL, băgate pe ușa din dos în companie! (Dezvaluiri)
· EXCLUSIV! Iată CV-urile supraveghetorilor CEO! Schimbările din companie generează dispute la nivel înalt! Weber, discuții cu premierul Dăncilă și liderul ALDE, Tăriceanu, după ce Iordache și-a impus oamenii, cu sprijinul ministrului Anton! (Dezvaluiri)
· TOP 3 – averea aleșilor locali de la Tg-Jiu! Iată cine este cel mai bogat consilier! Aleșii urbei au acumulat sute de mii de lei în conturi! (Dezvaluiri)
· PERLA CERNEI, casă de vacanță cu fonduri europene pentru familia unor sus-puși din Mehedinți! Ministerul Turismului, sesizat să verifice ,,pensiunea” din Gorj (Dezvaluiri)
· Primăria Târgu-Jiu, parte vătămată într-un proces cu incupatul Negrescu! UAT-ul îl acuză pe fostul director de abuz de serviciu și îi cere banii înapoi (Dezvaluiri)
· Jurista Primăriei Țicleni de notele 3 și 4 pentru Baroul București, înlocuită cu un avocat! Noul serviciu juridic, achitat de locuitori cu 15.000 de lei lunar (Dezvaluiri)
Iunie, 2019
· Fiul colonelului Țambrea, mutat de la Jandarmerie la Serviciul de Acțiuni Speciale al Poliției, în urma unei proceduri cel puțin dubioase. Șefii IPJ invocă legea privind Statutul cadrelor militare ale Ministerului Apărării Naționale (?!) (Dezvaluiri)
· MESAJE ROMANTICE!!! Primarul comunei Cîlnic, cercetat pentru hărțuire sexuală și abuz în serviciu! Dosarele, instrumentate de un procuror al PJ Târgu-Jiu, în cercetare la IPJ Gorj! (Dezvaluiri)
· ZERO performanță, 29.300 de lei salariu lunar! Murea s-a întors manager la Spitalul Rovinari după 84 de zile de concediu medical! (Dezvaluiri)
· Condamnat cu suspendare pentru acte falsificate, angajat registrator medical la Spitalului Târgu-Cărbunești! (Dezvaluiri)
· Oamenii lui Iordache! Secretar de stat în Ministerul Energiei, cu experiență în vânzarea de butelii și termopane! Rotaryanul Mănescu, pe turnantă, pentru un post de supraveghetor la CEO! (Dezvaluiri)
· Secretarul Primăriei Târgu-Cărbunești, o lună cu ordin de protecție față de soție! (Dezvaluiri)
· Fotografii apocaliptice! Un șef din Penitenciarul Târgu-Jiu, urmărit penal pentru furt și distrugere! (Dezvaluiri)
· Apa consumată GRATIS din puțurile CEO, cu cinci ani în urmă, se cere plătită! 1400 de gospodării din Fărcășești, afectate (Dezvaluiri)
· Un DECENIU de judecată! Terenul unui septuagenar din Cîlnic, luat ,,cu japca” de primarul bun de plată (Dezvaluiri)
· Sfidare totală la adresa alegătorilor! Aleșii locali și judeteni nu și-au depus rapoartele de activitate, deși legea îi obligă! (Dezvaluiri)
· Fost inspector șef adjunct, uns purtător de cuvânt la Aparegio SA! (Dezvaluiri)
· Milionarul Iordache și-a băgat firmele în Rabla! Ajutor de minimis, numai pentru Ydail Construct și Romstrade SA (Dezvaluiri)
· Afaceristul Rîsu de la Tehnoinstal SRL, trimis în judecată pentru ucidere din culpă! Riscă închisoarea de la 1-5 ani (Dezvaluiri)
· Gardul unui local, făcut cu mineri ai CEO! Subalternii unui adjunct șef de sector de la Cariera Roșiuța, surprinși la muncă la cârciuma inginerului (Dezvaluiri)
· Lotul Păsărin, trimis pentru a doua oară în judecată și pentru fals intelectual! Unul dintre inculpați, șef la Minprest (Dezvaluiri)
· Mahalagiul Mărtescu! Deputatul Weber, ISJ Gorj și primarul Nioață, impasibili la comportamentul și limbajul vulgar al unui ”profesor”! (Dezvaluiri)
· Apartamentul din Târgu-Jiu al consilierului ministrului Comunicațiilor, scos la licitație publică! 21 de persoane se înghesuie să cumpere locuința lui Dian Popescu (Dezvaluiri)
· Reabilitare scumpă a la Bălțoi, cu materiale ieftine! Școala din Șomănești, trainică numai financiar (Dezvaluiri)
· Iată lista completă a aleșilor locali și funcționarilor din Primăria Tg-Jiu care s-au plimbat prin Roma, pe bani europeni! (Dezvaluiri)
· Jurista Primăriei Stănești a luat nota 1 la concursul pentru postul de secretar! Contractul ei de consultantă cu instituția publică nu s-a întrerupt (Dezvaluiri)
· Lovitură PENALĂ pentru primarul Jurebie! Dipensarul și casa de cultură din Săcelu, vândute de edil la preț de cotețe, revin primăriei (Dezvaluiri)
Mai, 2019
· Primarul Romanescu a irosit trei sute de milioane pentru o aplicație copy-paste de pe care turiștii pot afla unde sunt WC-urile publice din oraș. Structurile de promovare turistică, aflate sub autoritatea primăriei, dețin un site similar (Dezvaluiri)
· Dreptatea umblă cu capul spart, la CEO! Locotenentul directorului Iacob, salvat de Corpul de Control (Dezvaluiri)
· Medic gorjean, dovedit, colaborator al Securității! (Dezvaluiri)
· Furt și sustragere! Avocatul și președintele Obștei Moșnenilor Colibășeni, cu cu plângere penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova! (Dezvaluiri)
· Liberalul Romanescu a pierdut 5000 de voturi din municipiu! Aproape 8700 de târgujieni au votat pentru PSD (Dezvaluiri)
· Consilierii locali au înghițit gălușca milionarului Zidărescu! Susținătorul primarului Romanescu a primit superficie pe trotuarul de la ”Mondial” și va cotiza la bugetul municipalității fabuloasa sumă de 1.000 de lei, anual (Dezvaluiri)
· La Ydail se dau ,,primele” de Paște, cu câteva zile înainte de alegeri! PSD a desfăcut și el portofelul la SE Rovinari (Dezvaluiri)
· Liceeni, în campanie cu domn’Director! Pe ultima sută de metri de campanie partidele din Gorj au scos din ranițe muniția electorală: MINORII și ROMII (Dezvaluiri)
· Ma chi sono? Cine sunt excursioniștii privilegiați din Primăria Municipiului care merg la Roma ca să fie mai aproape de Cosmos și mai departe de târgujieni (Dezvaluiri)
· BOMBĂ!!! Dian s-a tratat de șomaj cu o adeziune la PSD! A fost angajat de partid consilier al ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale (Dezvaluiri)
· ,,O să vă aranjez pe toți”! Șeful Secției 5, cercetat prealabil de superiori! Și-a tradus subalternii folosindu-se de lipsa comandantului Drăghia (Dezvaluiri)
· Angajări controversate la Primăria Tg-Jiu! Zidul unei școli din centrul orașului stă să pice! Romanescu e impasibil, a cumpărat calculatoare! (Dezvaluiri)
· Iordache a făcut paranghelie în Muzeul Județean, după excluderea lui Muja și Lădaru (Dezvaluiri)
· Subcomisar de la Poliția Rovinari, cu dosar penal pentru violență în familie! Polițistul, acuzat că și-a agresat soția pe holul unei școli (Dezvaluiri)
· Alianța PSD-ALDE, ușa prin care a intrat în Consiliul Județean nevasta lui Dian Popescu! Candidata a luat scrisul cu nota 5,8 (Dezvaluiri)
· Un lider de sindicat din CEO a tulit-o franțuzește! Nevasta îl așteaptă la proces, el, la miting, în Strassbourg (Dezvaluiri)
· Primarul Romanescu a bătut palma cu miliardarii orașului: amanetează parcările din Tg-Jiu pentru 3.000 de voturi. Iată detaliile afacerii! (Dezvaluiri)
· Directorul Direcției Silvice Gorj și-a plasat nevasta în subordinea șefului deconcentratelor! Nicoleta Cîrstoc, consilierul pe fond funciar al prefectului Florescu (Dezvaluiri)
· VIDEO: Aroganță sub geamul Direcției Regionale Antifraudă. Un samsar de mașini micționează pe toate autoritățile din Tg-Jiu! (Dezvaluiri)
· Firma de casă a primarului de Ionești a abandonat două investiții cu bani guvernamentali! Dispensarul uman lăsat în ruină, medicul lucrează fără acoperiș (Dezvaluiri)
· A reînceput urmărirea penală în dosarul ,,Pluta”! Rămân în picioare acuzațiile de delapidare și abuz în serviciu din Primăria Țicleni (Dezvaluiri)
Aprilie, 2019
· Scandal între interlopi pe șpaga de la CEO! Unui șef din poliție i se cere demiterea! (Dezvaluiri)
· Dosar penal, pentru mita electorală mascată de la Cîlnic! Acte doveditoare, pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu (Dezvaluiri)
· Un cartuș l-a scăpat pe un primar de acuzația de BRACONAJ! Edilul a rămas cu pușca și două foișoare de vânătoare în patrimoniu! Acuzatul zice și acum că,... și cu căprioara (Dezvaluiri)
· Mai mare rușinea! Consilierii locali de la Bumbești-Pițic, nici un leu pentru premierea celor trei sportive de performanță din comună: ”Banii se duc la Mall!” (Dezvaluiri)
· Primar, urmărit penal! Ocupanții a 6 posturi din Primăria Bîlteni, în aer! Totul după o sentință definitivă a Curții de Apel Craiova (Dezvaluiri)
· Reprezentantul statului în AGA a CEO a fost judecat pentru fapte de corupție, în dosarul ”Loteria II”! Cine e omul delegat de Ministerul Energiei în conducerea mai multor companii (Dezvaluiri)
· Edil, BUN DE PLATĂ! Amendă de 50.000 de lei pentru vila a doi juriști! Primarul Bobaru a cocoloșit contravenienții și le-a pus sancțiunea la sertar (Dezvaluiri)
· Băh, ej nebun? Gorjeanca asta excentrică ȘI-A DAT CHILOȚII JOS și a intrat în politică! (Dezvaluiri)
· 10 milioane de parai de la CE Oltenia, pentru opt firme de pază cu șefi bine înfipți în politică, Poliție, SPP și SRI! (Dezvaluiri)
· EXCLUSIV! Cum a fost prins tâlharul de la casa de schimb valutar din Bumbești-Jiu! Polițiștii dețin PROBA care-l înfundă! (Dezvaluiri)
· Nu e panică, man! Poliția Locală Târgu-Jiu i-a acceptat un transfer urgent și principal sexy polițistei Loga! Serviciul Public de Poliție Locală Peștișani regretă pierderea (Dezvaluiri)
· Bătaie de joc la Serviciul Rutier! Zeci de gorjeni se înghesuie, zilnic, la un singur ghișeu! Șefii poliției nu văd dincolo de cozorocul cu șnur brodat (Ancheta)
· Spor de 135%, primit lunar de un fost primar PSD! În baza salariului umflat artificial, fostul edil a încasat paternitate de lux, 8000 de lei lunar (Dezvaluiri)
· Biroului unui lider de sindicat de CE Oltenia a luat foc! Pompierii au intervenit URGENT în spațiul sindicatului din FNME (Dezvaluiri)
· Adepții lui Bunoica și mai mulți sindicaliști, scandal cu strigături despre angajări la CEO și amante! ”I-ai supt și tu lui Boza ca să o angajezi pe nevastă-ta!”. ”Folosești banii din cotizațiile membrilor să întreții iubirea” (Dezvaluiri)
· Un hectar din comuna Berlești, pus pe tavă gratuit, pentru un parc de distracții și pentru amplasarea unui cort de evenimente! Terenul vizat, cu puțuri de gazolină (Dezvaluiri)
· Marian Rotaru a fost FURAT la fostul serviciu! La mărțișoare, documente și la banii de CAR (Dezvaluiri)
· Transportul minerilor de la Cariera Roșia a CEO, o mare bătaie de joc! Boza, depășit de situație, amenință cu o nouă demisie Consiliul de Supraveghere (Dezvaluiri)
Martie, 2019
· Un liberal, judecat pentru neglijență în serviciu, numit de Boza șef al Corpului de Control la CEO! Dorin Ioana a demisionat! (Dezvaluiri)
· Soțiile ”șefilor banilor” din sănătatea gorjeană, cele mai bine plătite asistente medicale din Spitalul Tg-Jiu (Dezvaluiri)
· Directorul AJOFM Gorj, acuzat de discriminare de propria cumnată! Subalterna cere dreptate unei instanțe a Curții de Apel Craiova (Dezvaluiri)
· Jurebie, bun de plată! Trebuie să restituie 1.300.000 de lei, bani obținuți ilegal de la Primăria Săcelu pentru terenul de sub sala de sport (Dezvaluiri)
· Pe fiul lui Nelu Roșca l-a mâncat în fund: Și-a dat demisia de la ELCFU Motru și a plecat la ștrand! (Dezvaluiri)
· UPDATE: Incompetența conducerii SJU, denaturează adevărul! (Dezvaluiri)
· Peste 60 de vile din cartierul de lux aflat în zona riverană a Jiului, construite ilegal, în zona de protecție a barajului de acumulare. Hidroelectrica vrea demolarea acestora! (Dezvaluiri)
· O nouă mostră de management ”performant” la SJU! Capotă a cadonat clinica privată a doctorului Niculescu, cu un contract pentru servicii RMN, pentru o sumă mai mare decât primește spitalul de la Casa de Asigurări de Sănătate (Dezvaluiri)
· ANFP a tras concluzia: Nereguli crase și funcționari nepregătiți la Primăria Fărcășești, instituția publică unde legea se face cu pumnul (Dezvaluiri)
· Acuzații și mesaje privind avansuri SEXUALE! Director de liceu, urmărit penal, pentru hărțuirea unei eleve! Dosarul clasat brusc, după doi ani de așa-zise cercetări (Ancheta)
· Tomberonul, unitate de măsurat nivelul de salubrizare a Parcului Central Târgu-Jiu! Uneori este folosit și pe post de camionetă (Dezvaluiri)
· Tânăr bătut cu bestialitate, într-un club de manele din centrul orașului. Scandalul, trecut sub tăcere! Localul aparține soției unui ofițer de poliție (Ancheta)
· Dacă-i conflict de interese, să știm și noi și ANI și Parchetul! Firma soțului juristei șefe din Primăria Tg-Jiu, băgată la încasare: 130.000 de lei pentru mobilier la unitățile școlare (Ancheta)
· Jur să plătesc din banii companiei ode închinate mie! Așa să-mi ajute Dumnezeu! (Dezvaluiri)
· Se joacă ,,Bolnavul închipuit” la Spitalul Rovinari! În rolul principal, managerul Murea, grav afectat de ciulangită cronică (Dezvaluiri)
· Elena a lu’ Bîrcă s-a făcut profesoară de mecanică la liceul din Turburea! Nevasta primarului, singură pe post (Dezvaluiri)
· DOVEZI! Conducerea Spitalului Tg-Jiu ascunde infecțiile nosocomiale! Inspectorii de sănătate publică au constatat că instalația de sterilizare și mărunțire a deșeurilor spitalicești e nefuncțională (Dezvaluiri)
· Contract de 21 de milioane de euro, de la Consiliul Județean Gorj, pentru firma controlată de Ion Iordache (Dezvaluiri)
· Aparegio Gorj, o mare familie, un mare conflict de interese! (Dezvaluiri)
· La țipetele șefului de carieră, trei ingineri de la CE Oltenia au făcut preinfarct! (Dezvaluiri)
· Destituiri în lanț! Directoarea unui liceu din Gorj, înlocuită cu un profesor de sport! Consiliul de Administrație, schimbat in corpore (Dezvaluiri)
Februarie, 2019
· Anchetă a DIICOT la Protecția Copilului: Copiii și bătrânii cu afecțiuni psihice, DROGAȚI cu medicamente psihotrope, pentru a se calma! (Dezvaluiri)
· Colecționarul de sinecuri de la Gorj a aterizat la Primăria Capitalei! Taman în poziția de Director General (Dezvaluiri)
· TOP 10 SALARII ÎN SPITAL! Vezi cine este medicul care încasează 5.000 de euro, lunar! (Dezvaluiri)
· Procurorul Volintiru promovează șef la Secția I a DNA! (Dezvaluiri)
· Demisie explicabilă: Dian Popescu este ȘOMER! A rămas fără susținere politică și fără funcția de la sucursala Electrica SA (Dezvaluiri)
· S-a terminat cu șmecheria! Partenera de afaceri a unui mason controversat și fiica Mariei Loga, polițistele locale care vor stârpi hoții și pungașii din Peștișani (Dezvaluiri)
· Vântul bate vorbele și promisiunile primite de Boza că va rămâne pe funcție! CE Oltenia contestă, abia acum, raportul de control al ministrului Energiei (Dezvaluiri)
· ALDE Gorj scoate la bătaie profesioniștii! Șeful șoferilor, femeilor de serviciu și paznicilor din CEO, ”specialistul” partidului în minerit și energie (Dezvaluiri)
· Vine primăvara, înfloresc penalii la Primăria Țicleni! Angajați ai UAT-ului, cercetați penal pentru purtare abuzivă, abuz în serviciu și instigare la mărturie mincinoasă! (Ancheta)
· DOCUMENT! Politica pumnului în gură, la EMC Motru! Electricianul care s-a pozat în noroi până la genunchi, băgat în Comisia de Disciplină (Dezvaluiri)
· REVOLTĂTOR! Doi ASISTENȚI medicali au transformat SALA DE MESE a bolnavilor din Psihiatrie în FRIZERIE (Dezvaluiri)
· Cruce pe dosarele ,,Iovan”?! Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești au SECRETIZAT anchetele pentru elevul agresat de directorul Liceului Tehnologic Turburea! (Ancheta)
· Cum arată subalterna ideală pentru directorul unei uzine din Gorj: Este muncită, trage la căruț ca un animal de povară, cară cu mâinile greutăți mari și nu cere bani! (Ancheta)
· Patru firme de casă ale administrației PNL din Padeș împart peste 400.000 euro din reabilitarea a două școli! (Dezvaluiri)
· Primar, cu cauciucurile tăiate la mașină! Poliția Rovinari a deschis dosar penal, edilul a indicat potențiali vinovați (Dezvaluiri)
· Mii de lei din bani publici, în firma verișorului primarului Romanescu. Rotaru, tolerat în funcția de director la Patrimoniu, ca să tacă: Eu nu am nici un amestec în chestiunile astea! (Ancheta)
· Fiul lui Călinoiu, la plantat de panseluțe pentru Primăria Târgu-Jiu! (Ancheta)
· Consilierul lui Boza și o subalternă de-a managerului nu au voie să se întâlnească pe holurile companiei! Pităroiu, la 50 de metri de fosta amantă (Dezvaluiri)
· Scandal mocnit, în casa unui ofițer ISU Gorj! Pompierul nu stinge focul pus de părinți ci își evacuează abuziv nevasta și fiul din locuință (Dezvaluiri)
· Drept la replică - Merfu Adriana (Dezvaluiri)
Ianuarie, 2019
· Marcel Romanescu și-a băgat verișorul în afaceri cu Primăria Tg-Jiu. Valentin Sichitiu, impus și în Consiliul de Administrație al Transloc SA (Ancheta)
· AUDIO de senzație: Un adjunct de șef de post din IPJ Gorj s-a suspendat trei luni de la serviciu și a plecat în Anglia! Agentul, cercetat disciplinar pentru că s-a împrumutat din pensia unei septuagenare (Ancheta)
· Puteee, dă-te, bă, că puteee! Soția managerului de la Ambulanță are mari emoții: dă, singură, concurs pe postul de asistent principal! Doamna Mitroi are aspirații la șefie! (Dezvaluiri)
· Funcționarii unei primării din Gorj, la BULBUCI și la DUȘURI EMOȚIONALE, pe fonduri europene! SPA, salină și piscină GRATIS pentru zece angajați, cursați la Căciulata (Dezvaluiri)
· Un primar urmărit penal ucide psihic! Cadastristul Primăriei Albeni la un pas de infarct! Subalternul lui Stan, operat de urgență la un spital din București (Dezvaluiri)
· Bombă în Primăria Tg-Jiu: angajați, audiați la poliție! Surse: Organele judiciare cercetează sustragerile de documente din instituție și trucarea unor licitații (Dezvaluiri)
· Ofițer de poliție, prins... în vârtejul afacerilor de familie. Șefă din Primăria Rovinari, sfătuitoarea din restaurant a comisarului (Dezvaluiri)
· Managerul Spitalului Rovinari are un salariu lunar de 17.000 de lei dar întreținerea neachitată la fosta locuință de serviciu! Banii, smulși prin judecată de la chiriașul casei de protocol (Dezvaluiri)
· Un medic de la Spitalul Motru a OMORÂT un pacient! Acuzația gravă, sub lupa procurorilor, Colegiului Medicilor, Ministerului Sănătății și al DSP Gorj (Ancheta)
· Primarul de Drăguțești, acuzat că face ordine cu PUMNUL în comună! Un localnic, făcut knockout pentru un morman de zăpadă (Dezvaluiri)
· 72 de elevi ai Liceului Sportiv joacă, moca, pentru Sarcină. Directorul Răscol și alți profesori de la LPS freacă banca la ”Energeticianul”. Un fotbalist străin a povestit și el cum a fost păcălit de miliardarul de carton al Gorjului (Ancheta)
· În timp ce subaltenii din producție muncesc în condiții mizere, șeful Carierei Roșia face profit din afaceri cu CE Oltenia! Mogoș, în gașca ce transportă filer de calcar la SE Rovinari (Ancheta)
· Cei din ALDE plâng de mila minerilor, demagogic. Directorii din CEO susținuți de partid, salarii de peste 10.000 de lei, lunar (Dezvaluiri)
· Primăria Țicleni a RENUNȚAT la finanțarea de 1,19 milioane de lei pe PNDL pentru reabilitarea Liceului Tehnologic! Cine plătește proiectul tehnic, aruncat la gunoi, și inducerea în eroare a Ministerului Dezvoltării? (Dezvaluiri)
· Afaceristul care a făcut un profit de 2500% din mănuși și-a pierdut vila cu 14 camere din Târgu-Jiu! Banca cere 265.000 euro pe casă, proprietarul tace de după gratii (Dezvaluiri)
· Lucrările la drumul Ploștina – Miculești, sub ancheta polițiștilor și procurorilor. Vizată, firma Ydail, controlată de șeful ALDE, Ion Iordache. Organele judiciare au cerut toate documentele de la CEO (Ancheta)
· Romanescu îl protejează pe directorul ”Pedichiură” și interpretează legea în favoarea acestuia! Rotaru, menținut, ilegal, în funcție, deși primarul era OBLIGAT să-l mute pe alt post (Dezvaluiri)
· VIDEO: La Cîlnic, Moș Crăciun e lider de partid și împarte cadouri la toate casele! Pe hârtie, plasele se dau numai la săraci, în fapt, edilul le dă PLASĂ la toți (Dezvaluiri)
· Al treilea calificativ BINE îi pune capac mandatului lui Ișfan! Inspectorului școlar general i se cere, direct la ministrul Educației, revocarea din funcție (Ancheta)
· ANFP pune piedică unui concurs de la Primăria Târgu-Jiu, plin cu acuzații și suspiciuni! Între candidații pentru un post de inspector, o pilă și o rudă (Dezvaluiri)