Arhivă Scandal de Gorj - Numarul 49 - 3 - 9 martie 2005
Dihonie la Camera de Comert
Cristina Lupulescu reclamata de salariati la prefectul judetului
Un grup de angajati ai Oficiului Registrului Comertului (ORC) Gorj s-au declarat nemultumiti de conducerea institutiei si au adresat un memoriu in acest sens prefectului stefan Popescu Bejat. Semnatarii memoriului o acuza pe Cristina Lupulescu, directorul ORC, ca a numit in functii pe cei apropiati ei, fara ca acestia sa sustina concurs. Angajatii nemultumiti spun ca Lupulescu isi asuma laurii muncii lor, in timp ce ei sunt tot timpul blamati. “Daca lucrurile merg bine este meritul ei, daca merg prost este numai vina noastra. Doamna director stie sa vorbeasca frumos doar cu conducerea de la Bucuresti. Are un talent deosebit in a-si face subordonatii sa se simta simple mijloace de atingere a obiectivelor financiare. Are tendinta de a trata oamenii ca pe obiecte, cu atat mai valoroase, cu cat sunt mai repede substituibile”, declara printre altele semnatarii sesizarii ajunsa pe masa prefectului. Acestia sustin ca directorul Cristina Lupulescu a desfiintat “Biroul unic” in urma cu 2 ani, insa acesta trebuie sa functioneze din nou si solicita conducerii Prefecturii Gorj sa se implice pentru ca cei care vor face parte din acea structura sa sustina concurs, iar sef sa le fie tot o persoana aleasa in urma unui examen: “Nu dorim sa fie numita iarasi o persoana agreata de sefa, deci sa nu se mai faca avansari in functie pe criteriul favoritismelor si preferintelor ei, asa cum s-a procedat pana acum.” Cristina Lupulescu nu a dorit sa-si exprime un punct de vedere fata de acuzatiile care i se aduc, decat daca i se arata sesizarea, pentru a vedea semnaturile celor care au intocmit hartia. Cum dorinta nu i-a fost indeplinita, a preferat sa nu comenteze. • Mihai Popescu
Turnatorul de serviciu
• In urma cu patru luni, intr-un club de noapte din Tg-Jiu a avut loc un scandal de proportii. Peste 20 de tineri au fost implicati intr-un adevarat macel. Ba mai mult, unul dintre mascatii renumiti ai targului, aflat la un restaurant din apropierea clubului, a luat-o si el grav pe cocoasa. Acest lucru s-a intamplat in momentul in care scandalul s-a mutat in strada, iar politistul a vrut sa-si cheme colegii de la DIR. De ce n-a suflat politia o vorba despre acest scandal? Pentru ca, gura targului vorbeste ca, patronul colorat al clubului marcheaza din greu la unul din capii politiei, ca altfel maghernita ar fi fost de mult inchisa. • Actualul vicepremier, Adrian Videanu, regele neincoronat al marmurei din Romania, a livrat, prin societatea sa, toata marmura cu care au fost placati peretii sediului CEC Tg-Jiu. Astfel cateva miliarde bune au ajuns la Videanu si din targul nostru. Barfitorii spun ca nu este prima data. Afaceri de familie pe banii statului SC Tismana SA, societate de prestari servicii si gospodarire comunala, subordonata Consiliului Judetean Gorj, a fost ani de-a randul vaca de muls a fostului director Ion Popescu, actual consilier local al orasului Tismana, din partea partidului Forta Democrata. Ilegalitatile comise de Popescu, cu ajutorul sotiei sale erau cunoscute si la nivelul Consiliului Judetean, deoarece directorul Ana Albulescu facea parte din Consiliul de Administratie al SC Tismana, iar Ion Balan, actual consilier judetean PD, din comisia de cenzori. Presedinte al Consiliului Judetean era, la vremea instalarii lui Popescu in functie, prefectul de acum stefan Popescu Bejat. Cu toate ca magariile facute ar fi putut asigura cativa ani dupa gratii celor implicati, singura masura care s-a luat a fost schimbarea din functie a lui Ion Popescu.
Popescu distruge, Consiliu Judetean cumpara
Ion Popescu a inchiriat majoritatea activelor SC Tismana SA catre SC Tispocona SRL firma patronata de sotia sa, Dorina Popescu, dar si unor parteneri de afaceri si chiar si propriei persoane. Este cazul casei de protocol Tismanita, care, printr-un contract de inchiriere, i-a revenit lui Popescu, Aurel Craete si Gheorghe Bala. Chiar si inainte de inchiriere gestiunea cabanei s-a aflat mereu la dispozitia directorului, cheile poposind in permanenta in buzunarul acestuia. Astfel el a avut timp berechet sa-si ia tot ceea ce i-a trebuit din cabana. La un moment dat s-a incercat inventarierea bunurilor, dar Popescu s-a opus cu vehementa, ceea ce a dus la concluzia ca ele nu se mai gaseau acolo unde le era locul. Mai mult decat atat, in cursul anului 1999 s-a dispus casarea partiala a unor obiecte, dar in procesul verbal de casare nu au fost consemnate bunurile rezultate din casare, lucru care poate duce la o singura concluzie – procedeul a fost efectuat fictiv. Dupa ce Cabana Tismanita a fost la dispozitia rapacitatii lui Ion Popescu, ea a fost cumparata de catre Consiliul Judetean Gorj pentru a fi modernizata si pusa la dispozitia celor cu gusturi fine si functii inalte la nivelul judetului.
SC Tismana - proprietatea familiei Popescu
In anul 2000, Ion Popescu a angajat, printr-un contract de inchiriere, firma consoartei sale pentru transportarea de muncitori si materiale pe ruta Tismana-Godinesti-Stramba-Matasari. Transportul era facut cu o Dacia Papuc iar Tispocona a taxat in regim de taxi SC Tismana SA, adica la km, pretul fiind stabilit de catre Dorina Popescu prin a sa societate. Acesta nu este insa singurul contract dubios incheiat “in familie”. SC Tismana SA a executat lucrari pentru Tispocona, lucrari pentru care in devize au fost incluse preturile materialelor fara cota aferenta de cheltuieli de aprovizionare. Prejudiciul depasea, la nivelul anului 2000, 15.000.000 de lei. Ion Popescu a ajuns la concluzia ca, pe langa banii care intrau in bugetul familiei prin firma sotiei, i se cuvin si tevile din canalul termic ce leaga blocurile de locuit cu centrala termica . De fapt, din postura de director n-a trebuit decat sa comande. Asa ca a dat dispozitie sa fie scoasa din canalul termic 280 ml de teava, care a fost sectionata si transportata acasa la familia Popescu. Prejudiciul creat – peste 37 de milioane de lei. Directorul s-a aprovizionat din magazia societatii pe care o conducea si cu doua cazi de baie si a livrat catre Tispocona calorifere fara ca acestea sa fie evaluate. Ce nu a luat acasa a vandut la altii, cu toate ca materialele respective fusesera aduse pentru anumite lucrari, nu pentru comercializare. SC Tismana a vandut catre un anume stefan Voiculescu din Hobita bunuri in valoare de peste 15.000.000 de lei, fara sa adauge la factura si cheltuielile de comercializare. Gaura in bugetul SC Tismana – 27 de milioane de lei.
Afacerea “brutaria”
Directorul Ion Popescu i-a inchiriat firmei nevestei, in anul 2000, o brutarie cu toate dotarile, inclusiv spatiu de functionare, teren anex si salariati. Totul pentru o chirie de 3.000.000 de lei pe luna si 612.000 de lei amortizare mijloace fixe. In plus, i-a asigurat si toate autorizatiile de functionare a brutariei, Sanepid, Mediu, Pompieri, etc. In contractul incheiat intre SC Tismana si SC Tispocona se precizeaza ca aceasta afacere s-a facut din cauza problemelor financiare pe care le are societatea de stat, care are datorii de 78 de milioane de lei chiar catre firma sotiei directorului. Cu toate astea Tispocona este de acord cu plata chiriei catre SC Tismana. Motivul este lesne de inteles. Brutaria a adus un profit enorm familiei Popescu, pierderile SC Tismana fiind cam de 120.000.000 de lei la fiecare trei luni de zile, din cele 12 cat a tinut contractul. Inchirierea brutariei a fost facuta fara aprobarea Consiliului Judetean Gorj si nici Adunarii Generale a Actionarilor. Descoperita peste un timp de catre reprezentantii Consiliului Judetean, afacerea cu brutaria a umplut paharul, motiv pentru care “epoca” Ion Popescu a luat sfarsit, acesta fiind inlocuit din functie. S-a facut si o sesizare la Parchet, ilegalitatile comise fiind evidente, dar procurorii au gasit de cuviinta sa dea neinceperea urmaririi penale. • Adrian Iovan Clement Mocanu implicat intr-un accident mortal Florin Dragoi, tatal a doi copii minori, a decedat la varsta de 33 de ani, in urma unui accident rutier care ridica multe semne de intrebare in legatura cu vinovatia autorului, mai ales ca in incident a fost implicat omul de afaceri Clement Mocanu ca si pasager si varul sau, conducator auto al masinii care a intrat in coliziune cu cea condusa de Dragoi. Oficial, vinovat de accident a fost declarat mortul, insa continutul dosarului lasa loc de interpretari fata de modul in care s-a facut cercetarea si s-a stabilit vinovatul.
Contradictii in declaratii
Florin Dragoi se deplasa, in ziua de 29 septembrie 2002, la volanul unui Fiat Ducato, pe ruta Tg-Jiu – Rovinari. In localitatea Vart, autovehiculul sau a intrat in coliziune cu o masina de teren marca Toyota, in care se afla patronul ARC Tg-Carbunesti, Clement Mocanu, pe scaunul din dreapta, dupa cum reiese din declaratiile date imediat dupa producerea accidentului. Mocanu si varul sau, Adrian Mocanu, care era si sofer, s-au ales doar cu cateva zgarieturi, in schimb Dragoi a decedat. Singurul martor ocular al evenimentul a devenit Clement Mocanu care a declarat politiei rutiere ca: “In aproprierea unei curbe, din sens opus a venit cu viteza foarte mare o autoutilitara Fiat, care a trecut pe banda noastra de mers lovindu-ne frontal. In urma ciocnirii violente, autoturismul nostru s-a rasturnat in afara partii carosabile, avand avarii foarte mari.” Afirmatiile sale sunt sustinute si de catre varul sau. Un alt martor sustine teoria celor doi, spunand ca, in momentul producerii accidentului se afla in strada si: “Am observat ca autoutilitara s-a ciocnit frontal cu Toyota, in urma ciocnirii aceasta fiind proiectata in afara partii carosabile. Declar ca am vazut inclusiv momentul impactului dintre cele doua masini si am remarcat ca autoutilitara depasise putin axul drumului spre partea stanga a directiei de mers, impactul avand loc dincolo de axul drumului inspre autoturismul Toyota”. Acelasi martor, contactat de reporterii nostri, a declarat cu totul altceva, considerand ca adevarul nu mai poate face rau nimanui dupa 2 ani de la producerea accidentului: “Eram cu spatele, n-am vazut, am auzit doar bubuitura si cand m-am intors Toyota era rasturnata intr-o parte si Fiat-ul in alta. Mai mult nu stiu ce sa va spun, cei care stiu sunt cei cu Toyota ca ei au asistat pe viu la ce s-a intamplat”. Martorul a mai adaugat ca politistii au ajuns la el pentru a-i lua declaratia cu privire la modul in care s-a produs accidentul dupa aproape doua saptamani.
Dosar cu carente
O coincidenta bizara se intalneste in procesul verbal intocmit de politistii care s-au deplasat la locul accidentului. Unul dintre cei doi martori alesi de oamenii legii sa urmareasca desfasurarea cercetarilor era un angajat al ARC Tg-Carbunesti, lucru destul de neobisnuit, daca tinem cont de faptul ca Mocanu ii era patron. Tot in procesul verbal se vorbeste despre faptul ca: “nu exista urme de franare identificate pe carosabil, urmare a ploii abundente”. Lucru greu de crezut, atata timp cat urmele facute de cauciuc nu sunt similare cu cele trasate cu creta sa poata fi sterse de ploaie. Ciudat este si faptul ca politistii n-au intocmit expertiza dinamicii produceri accidentului, care este neaparat necesar in cazul unui accident rutier soldat cu victime. Dosarul intocmit in urma accidentului este destul de subtirel si la propriu si la figurat. Schita accidentului, este facuta la doua luni dupa producerea acestuia, chiar cu o zi dupa expirarea termenului legal prevazut de lege. Fotografiile judiciare nu prezinta in detaliu petele de ulei de pe carosabil si nici cioburile de sticla ce au sarit din parbrizele masinilor in momentul impactului. Pozitia acestora este extrem de importanta pentru stabilirea vinovatului. Rezolutia intocmita de procurorul Gheorghe Focsan contine doar cateva fraze si confirma rapid propunerea organelor de politie de a nu se incepe urmarirea penala.
“Noi trebuia sa fim morti acum”
Contactat telefonic pentru a-si exprima punctul de vedere, Mocanu a sarit ca ars cand a auzit despre ce era vorba. Intrebat despre modul in care s-a produs accidentul si despre modul superficial in care a fost instrumentat dosarul, romano-americanul a inceput sa devieze discutia pentru a scoate in evidenta ca el este de fapt o victima a sistemului si a mai marilor judetului, asa cum, de fapt, face ori de cate ori presa scrie cate ceva despre el. “Intr-adevar m-am implicat intr-un accident… am fost implicat intr-un accident la care, cred ca baiatul ori a facut stop cardiac, ori a adormit la volan, iar noi… Noi trebuia sa fim morti acum, din cauza unui… unui conducator auto… care din pacate a murit si care… pacat de el. Am inteles ca a adormit la volan. Au fost martori, deci au fost martori acolo, asa pentru dumneavoastra ca tot sunteti de la Scandal de Gorj. Deci au fost martori si din doua-trei masini in fata, in spate. Au vazut cum ne-a lovit. Nu puteam sa fim singuri pe sosea.”
“Conducerea actuala a judetului este mai corupta decat cea veche”
Intrebat daca poate confirma sau nu ceea ce surse autorizate declara - ca la momentul producerii accidentului, de fapt la volan se afla chiar el - Mocanu a reactionat sub influenta unui atac de isterie. Cu aceasta ocazie, romano-americanul s-a lansat intr-o serie de acuzatii la adresa politiei si a actualei conduceri a judetului, a carei victima se considera: “Mai putin ma intereseaza pe mine ce au afirmat surse din politie. Pot sa afirme tot ce vor ei. De ce n-au afirmat acum doi ani cand s-a intamplat accidentul si au afirmat acum? De ce? Pentru ca a inceput un scandal in politie acolo si ca sunt rafuieli... dar ca eu am dat in capii Gorjului si sunt foarte suparat ca inca cei de la Bucuresti n-au facut nimic si se vede ca, conducerea actuala a judetului este mai corupta decat conducerea veche a judetului. O sa rezolvam si problema asta!…nu stiu daca dumneavoastra va uitati la televizor, ca Romania va avea foarte mari probleme din cauza ca n-a facut nimic in lupta impotriva coruptiei. Deci ar trebui sa scrieti despre asta mai bine!
“Politistii si-au batut joc de mine”
Clement Mocanu afirma ca nu el este vinovat de modul in care s-a facut cercetarea pentru ca: ”Nu cunosc nici un politist si nu ma intereseaza nici un politist. Din contra politistii si-au batut joc de mine in legatura cum au rezolvat toate cazurile pe care eu am facut plangere impotriva unor oameni din Gorj. Cand s-a produs accidentul nu eram la volan, nu stiu cum s-a solutionat dosarul. Deci, te rog frumos foloseste-ti putin capusorul! Eu n-am avut decat de suferit din urma acelui accident. Daca n-am fost la volan ce trebuia sa ma duca la politie sa dau declaratii?”
“Cei vechi si cei noi au dat-o la pace”
Mocanu nu s-a retinut nici in a-i ataca pe toti gorjenii in momentul in care a fost intrebat daca a amenintat vreodata familia victimei: “Nu am amenintat-o niciodata. Gorjenii au o mare problema a lor, sunt niste mari diversionisti. N-am amenintat niciodata pe nimeni. M-am intalnit o singura data cu o ruda a baiatului care, bineinteles m-a injurat pe mine. E normal asta este caracterul si stilul gorjenilor. si atata tot. Dar va dati seama, nu pot sa-mi pun mintea cu orice idiot.” Mocanu considera ca tot ceea ce se intampla se datoreaza faptului ca: “ am avut curajul sa spun adevarul si v-am stricat treburile in Gorj. La toti, ma. Ma, la toti! Oamenii care v-au tinut pe voi in comuna primitiva si nu v-au lasat sa va dezvoltati ca oras si v-au tinut asa ca pe niste sclavi si si-au batut joc de voi pe ei inca ii aparati, ii stimulati in a fura in continuare. Ma deranjeaza ca astazi am primit un semnal ca cei vechi cu cei noi au dat-o la pace si se stinge totul. Oameni corupti vechi cu astia noi care au venit, care si ei au fost corupti au dat mana. si asta ma deranjeaza” Reamintim celor uimiti de aceasta avalansa de acuzatii ca totul a pornit de la cateva intrebari simple despre moartea unui om care a lasat in urma sa doi copii orfani. • Neli Matei Radu Ciocoiu
Calinoiu s-a dat la ziariste
Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean si idolul ziarizdelor ce presteaza prin presa locala, le-a oferit acestora cate un martisor si o garoafa (ne asteptam la trei trandafiri) de 1 Martie. Inca de la debutul conferintei de presa, Calinoiu si vicele Cornel Popescu au trecut la pupaturi. Nu intre ei, ci pe fiecare ziarista in parte. Asta a fost cel mai important lucru petrecut la conferinta de presa a consiliului judetean.
Caralicea si Iriza - ranitii revolutiei de la Targu Jiu
Zilele trecute era sa fac o criza de apoplexie cand prin fata ochilor mi-a trecut, precum o domnisoara de moravuri usoare, o lista pe cat de penibila pe atat de gretoasa. Pe hartoaga in cauza erau insirate numele a 24 de indivizi care, cica, ar fi reprezentat lista “Luptatoriilor-raniti” in decembrie 1989, in judetul Gorj. Nu pot a ma afirma asupra calitatii de revolutionar a tuturor celor care se inscriu pe acea lista, insa in ceea ce-i priveste pa unii dintre ei era cat pe ce sa dau coltu’ cand le-am vazut numele pe lista eroilor Revolutiei. Niste celebri anonimi la acea data, Iriza Scarlat si Gheorghe Caralicea Margulescu, care ulterior devenea prefect, sunt trecuti la loc de cinste printre cei care la acea vreme au iesit sa strige impotriva comunismului. Culmea nesimtirii o reprezinta faptul ca imediat dupa aceea, Mrs. Scarlat Iriza, ajuns si deputat, avea sa intre intr-un partid politic cu doctrina socialista, contrar crezurilor sale din 22 decembrie. Eeeeeee! Totusi, s-ar putea sa ma insel… ce-i adevarat i-am vazut pe cei doi revolutionari de marca schiopatand intr-o zi prin Palatul Administrativ, insa am crezut atunci ca e vorba de vreo batatura pricinuita de pantofii de 1000 de euroi si nicidecum de ranile Revolutiei. si pan’ la urma ce raniti vere?!!! Poate in amoru’ propriu, nicidecum in Revolutie, ca din cate isi aduce aminte neuronul meu, la acea data, in Targu Jiu nu s-a tras nici macar un glont. • Flex in plex
Facilitati acordate si ranitilor de la Gorj
a) prioritate in asigurarea unei locuinte din fondul disponibil de locuinte sociale, in localitatea de domiciliu, daca nu au detinut in proprietate o alta locuinta pana la data atribuirii; b) stabilirea chiriei la nivelul minim prevazut de lege pentru locuintele din fondul locativ de stat, daca dispun de un venit lunar mai mic sau egal cu salariul mediu brut pe economie; c) cumpararea sau inchirierea cu prioritate, fara licitatie, din fondul de stat, a unui spatiu comercial sau de prestari servicii corespunzator, cu o suprafata utila de pana la 100 mp, inclusiv in indiviziune, sau concesionarea ori inchirierea cu prioritate, fara licitatie, a unei suprafete de teren de pana la 100 mp din domeniul public pentru construirea unui spatiu comercial sau de prestari servicii, cu o clauza de neinstrainare timp de 10 ani de la data dobandirii; d) acordarea gratuita de proteze, orteze si scaune cu rotile pentru invalizii care si-au pierdut total sau partial capacitatea de munca, costul integral al acestora fiind suportat de la Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate si din bugetul Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989; e) acces gratuit al copiilor la cresele si gradinitele din subordinea administratiilor locale, precum si asigurarea gratuita a rechizitelor pentru scolari, daca venitul lunar este mai mic sau egal cu salariul mediu brut pe economie; f) acordarea unei subventii de stat egala cu 50% din dobanda aferenta unui credit bancar de pana la 20.000 euro, contractat pentru cumpararea sau construirea unei locuinte in localitatea de domiciliu, daca nu au detinut sau nu detin o proprietate locativa, precum si posibilitatea garantarii creditelor contractate cu indemnizatia calculata conform prevederilor prezentei legi; g) atribuirea, in limita posibilitatilor, in proprietate si cu clauza de neinstrainare timp de 10 ani de la data dobandirii, a 10.000 mp de teren in extravilan si 500 mp de teren in intravilan - acesta din urma pentru destinatia de locuinta, daca nu a avut sau nu are in proprietate un alt spatiu locativ; h) atribuirea in proprietate, fara plata, a locului de veci; i) acces gratuit al persoanelor prevazute la art. 3 alin. (1) lit. b) si art. 4 (1) – cu suportarea cheltuielilor de la bugetul ministerelor respective si de la Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate – la tratamente si medicamente in spitalele, policlinicile, bazele de tratament si statiunile balneoclimaterice ale Ministerului Sanatatii, Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Administratiei si Internelor; j) acces gratuit la medicamente, prin medicul de familie, costul integral al acestora fiind suportat din Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate; k) transport urban gratuit cu mijloacele de transport in comun si, anual, 12 calatorii gratuite pe calea ferata, la clasa I, dus-intors cu toate categoriile de trenuri de calatori; anual – 12 calatorii gratuite dus-intors pana in localitatea resedinta de judet, cu mijloace de transport in comun, pentru persoanele care domiciliaza in mediul rural. In limita celor 12 calatorii gratuite, pot calatori si membrii familiei titularului. De aceste gratuitati beneficiaza si insotitorul pensionarului de invaliditate de gradul I sau al marelui mutilat; l) scutirea de la plata taxelor si impozitelor pentru o locuinta din proprietate si terenul aferent acesteia, pentru autoturisme hycomat si mototriciclu, precum si scutirea de taxe la importul unui singur autoturism tip hycomat sau atribuirea gratuita, in proprietate, a unui mijloc de transport autonom corespunzator standardelor internationale pentru marii mutilati si persoanele prevazute la art.3 alin.(1) lit. b) pct.1 care au un grad de invaliditate locomotorie; m) acordarea unei indemnizatii lunare, adaugata la pensia pentru limita de varsta, echivalenta cu un coeficient de 0,6, calculat conform prevederilor art. 4 alin. (2); n) pensionarea cu 5 ani inainte de implinirea varstei standard, prevazute de lege; o) scutirea de la plata taxelor pentru serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune, pentru cei cu venituri lunare mai mici decat salariul mediu brut pe economie. (2) Drepturile acordate conform prezentei legi nu sunt considerate venituri, nu se impoziteaza si nu afecteaza acordarea altor drepturi.
Martisoare electrocasnice (tableta)
E vremea martisorului! Cand eram elev eram bucuros sa pot oferi colegelor si doamnelor profesoare cate un martisor. Acum aud ca pentru unele profesoare de prin scolile Harbu Jiului martisorul s-a transformat in obiect de uz casnic. Astfel, in loc de flori si snurulet, madamele primesc acum filtru de cafea, fier de calcat, cuptor cu microunde, servicii din portelan si… alte bijuterii. “Nu-i mai cumparam lantisor ca i-am cumparat anul trecut alaturi de cercei. Hai sa-i luam bratara si inel”, spun scolarii apucand drumul bijuteriilor din centru cu banii din cheta clasei.
Ziceam ca eram bucuros sa le pot oferi flori si martisoare profesoarelor si colegelor mele, pentru ca bunica mea nu avea asa multi bani si ma intreb, oare, acum ce fac cei mai saracuti dintre elevii care n-au banii de cheta?
Ma gandesc ce ar fi facut profesoarele mele daca ar fi fost in locul celor de acum.
Sigur ar fi luat obiectele, s-ar fi dus la magazin, ar fi luat banii si i-ar fi inapoiat la fiecare. Rusine celor care nu se bucura la o floare, numai!
Am asistat intamplator la o discutie intre un redactor al “Scandal” si romano-smecherul Clement Mocanu. Ba, fratilor, sa mor io, daca omu’ nu e baietas da cartier!
Sa moara mama daca nu si la vorbire acest Clamant nu e figurant! Sa-nebunasc daca nu se sparge numa-n basini.
O sa va prezentam intr-unul din numerele viitoare cum si-a folosit moldoveano-americanu’ “capusoru’” intr-ale smenurilor in “epoca primitiva” numita Gorj. Pa bune!
• Claudiu Matei
Recomandă acest articol:
09.03.2005. 12:23
Comentarii
tot respectul pentru reporterii de la SCANDAL DE GORJ.ar trebui sa fie trimisi in afganistan toti hotii acestia,sunteti de acord cu mine??
Lasă un comentariu
Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.
* = câmp obligatoriu