Arhivă Scandal de Gorj - Numarul 59 - 20 - 25 mai 2005 - Arhivă - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Arhivă · Arhivă Scandal de Gorj - Numarul 59 - 20 - 25 mai 2005

Arhivă Scandal de Gorj - Numarul 59 - 20 - 25 mai 2005

Secretarul de stat Mantog minte!

Structurile guvernamentale ale Romaniei au avut mereu cel putin un gorjean, bine infipt pe pozitie. si acum se gasesc destui, printre care se numara secretarul de stat Ionel Mantog, fostul ministru al Justitiei, Rodica Stanoiu, secretarul general adjunct Gheorghe Tomoiala si secretarul general Adrian Gorun. Dintre toti, in topul averilor acumulate conduce detasat doamna de la Bolbosi, cu o avere de miliarde de lei.

Mantog se ascunde dupa deget

Ionel Mantog, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, celebru pentru apartenenta sa la categoria stramutatilor de lux din Tg-Jiu, nu detine nici un mijloc de transport. Cel putin acestea sunt omise in declaratia de avere. Insa, omisiunea poate fi considerata o practica pentru secretarul de stat, daca se tine seama ca el “uita” sa spuna adevarul si in ceea ce priveste vila sa din cartierul Primaverii. Conform, declaratiei de avere, imobilul se afla in constructie, dar o simpla vizita la fata locului demonstreaza ca Mantog e un mincinos – casa e de mult terminata.

La fel de terminate, dar dintr-un alt punct de vedere, sunt si societatile de pe care Ionel Mantog a supt zeci de milioane de lei. De exemplu, Compania Nationala a Metalelor Pretioase si Neferoase “Remin” Baia Mare, unde demnitarul este membru in consiliu de administratie. Cu pierderi de 508 miliarde de lei si profit zero, Remin contribuie totusi la bunastarea familie Mantog cu o leafa lunara. La U.R. Motru, acesta presteaza tot ca si membru in consiliul de administratie si tot pentru o societate cu profit nul. De pe ici, de pe colo, a reusit, intr-un an de zile sa stranga aproape 900 de milioane de lei, punand la socoteala si salariu pe care l-a luat de la SNLO, pentru functia pe care a detinut-o la Directia de Resurse Umane si Legislatie.

Detinator de materie cenusie, Mantog a incasat si 38 de milioane de lei, de la SE Turceni, pentru drepturi de proprietate intelectuala.

Ca si avere, familia secretarului de stat detine acea vila in privinta careia a preferat sa declare ca este in constructie, decat sa faca public de buna voie cate miliarde valoreaza casa pe care i-a construit-o SNLO de-a moca. Mai detine si un apartament a carei valoare de impozitare este de 364 de milioane de lei, ceva mai mult decat valoreaza bijuteriile familiei, adica 5000 de euro.

Stanoiu – putred de bogata

Rodica Stanoiu, fostul ministru al Justitiei, actual senator, este de departe cea mai bogata personalitate gorjeana care presteaza la “centru”. In comuna natala, Bolbosi, detine 3 terenuri: agricol, forestier si intravilan. Un alt teren agricol la Filiasi si unul intravilan la Constanta. In privinta caselor, Stanoiu nu are mania colectionarii acestora, asa ca nu detine decat un apartament si o casa. Masinile ii plac doar cele straine, detinand un autoturism Saab si un Audi.

Fostul ministru are o slabiciune pentru bijuterii in valoare de 10.000 de euro, adica vreo 400 de milioane de lei si obiecte de arta in valoare de 15.000 euro. Impresionante sunt si conturile sale din banca: 84.000 de euro; 195.000 USD si 535 de milioane de lei.

Tomoiala – fan Oltcit

Gheorghe Tomoiala, secretar general adjunct in Ministerul Constructiilor si Turismului, este originar din Sacelu. Sub rezerva surprizelor pe care le pot oferi datele care vor aparea in noua declaratie de avere, care nu se gaseste inca pe site-ul ministerului, se poate trage concluzia ca Tomoiala nu e din fire prea strangator. Conform vechii declaratii de avere detine un teren intravilan, un apartament in indiviziune cu copii, o casa si doua autoturisme: un Oltcit special si un Oltcit Club. Are un cont de 10.000 de euro, dar datoriile depasesc net agoniseala sa, respectiv 28.000 de euro.

Gorun, mosier la Runcu

Adrian Gorun, secretar general in Ministerul Educatiei, se poate lauda cu un teren intravilan in comuna Runcu, o casa de vacanta in constructie, un apartament si un Opel Astra. Are si un depozit bancar in valoare de 270 de milioane de lei, un venit de 273 de milioane de lei de la Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca si 28 de milioane de lei pentru functia de pe care o detine ca si consilier in cadrul Consiliului Judetean Gorj.

Daca primarul comunei Runcu, Nicolae Caramete, va pune, in sfarsit, osul la treaba si va transforma comuna intr-o zona turistica profitabila, gorun are toate sansele sa mai adauge ceva la bugetul propriu de pe urma terenul pe care si la cumparat in zona.

• Dara Pumneanu

Femeile baronului Mischie

Cel putin una dintre femeile PSD-iste, in afara de Sanda Mischie, a trecut prin patul fostului baron de Gorj, Nicolae Mischie. Chiar si pentru a face o poza, sau a aseza o perna, restul fiind invaluit de misterele noptii.

Daniela Giurcau, o fosta membra de partid a ajuns in patul lui Mischie intr-o noapte din toamna lui 2000, cand, pe atunci PDSR-istii gorjeni, au participat la o intrunire la Brasov. Daniela tocmai fusese aleasa consilier local la Bumbesti-Jiu si, implicit, intr-o structura de conducere la nivel local. Astfel de momente se celebreaza in companii selecte si nici consiliera n-a facut exceptie de la regula.

In drum spre intrunirea de la Brasov delegatia gorjeana s-a oprit la Hotelul “Palace Dumbrava” din Sibiu. Din prea multa grija ca doctrina partidului sa nu se altereze odata cu sanatatea presedintelui, Daniela i-a facut sefului ei o vizita inainte de culcare. Cat de lunga a fost aceasta vizita a depins doar de dl. Mischie….si de bunavointa doamnei. Exista, insa, o certitudine! Dupa plecarea lui Nicolae Mischie din PSD, nici Daniela n-a mai fost aleasa in structurile de conducere ale partidului si nici n-a mai fost trecuta pe liste la alegerile de anul trecut. Acum nici nu mai face parte din partid, din cauza unei situatii similare cu cea a fostului sau coleg de poza si de pat din hotelul sibian – probleme cu legea, din motive de ordin economic.

Ionela Prodan, cantareata de muzica populara, o alta doamna ce a gustat din mierea buzelor lui Mischie, poate doar sa spere ca microbul ghinionul sa nu se poata transmite dupa un moment de slabiciune temporara.

Mischie si Prodan au fost colegii aceluiasi partid, pe vremea cand aceasta era director al Directiei Educatie Permanenta si Civilizatie Traditionala din Ministerul Culturii. Nu stim daca functia ei prevedea si educarea barbatilor in arta atingerilor intime…

• Scandal de Gorj

Bejat dispus sa “emigreze” la Paris

Prefectul stefan Popescu Bejat se lauda in urma cu putin timp, in cadrul unei vizite de lucru, ca va schimba scaunul din Prefectura cu unul de ambasador la Paris. Postura de diplomat i-a fost oferita ca varianta de catre presedintele Traian Basescu imediat dupa ce Alianta PNL-PD a castigat alegerile, insa Bejat a ales sa fie prefect al judetului Gorj. Ultimele izbucniri ale tinerilor PD-isti, in frunte cu deputatul Romanescu, l-au determinat pe prefect sa reflecteze mai bine la cat de bine l-ar prinde titulatura de reprezentant diplomatic. Prefectul este constient de faptul ca nu va mai prinde sefia PD-ului si, mai mult decat atat, nu doreste sa intre intr-un scandal mediatic.

Surse demne de incredere din anturajul lui stefan Popescu Bejat afirma ca a discutat deja cu Basescu in acest sens si ca presedintele i-a promis ca va fi numit legat inaintea alegerilor care vor avea loc in organizatia judeteana a PD.

Contactat telefonic pentru a intari cele auzite de urechile anturajului sau, Bejat a negat vehement ca ar fi afirmat asa ceva.

• Adrian Iovan

“Vioristul” si “Paracetamol” stapanii arestului IJP Gorj

Faptul ca in Romania nu sunt respectate drepturile omului, iar despre cele ale arestatilor sau detinutilor nici nu poate fi vorba, este arhicunoscut.

In Gorj doi militieni sadea se joaca cu vietile celor care ajung in subsolul Inspectoratului Judetean de Politie. Mizerie, boli de piele si chiar paduchi, asa poate fi descris locul in care nimeni nu-si doreste sa ajunga.

Arestul IJP Gorj este locul unde nu s-a auzit despre conventiile la care a aderat statul roman in ceea ce priveste drepturile omului.

Ograda pastorita de comisarul Ioan Cilibiu este cu siguranta cel mai jegos loc dintr-o institutie publica. Raia si paduchii sunt ceva obisnuit in celulele arestului. Cel putin 8 persoane locuiesc temporar intr-o incapere de opt metri patrati, cu o galeata de urina sub nas. Despre dreptul unei fiinte umane la igiena personala, comisarul Cilibiu n-a prea auzit. In timpul alocat pentru mersul la toaleta, aproximativ 15 minute de trei ori pe zi, arestatii abia au vreme pentru nevoile fiziologice.

Poreclit “vioristul” din cauza comportamentului sau ciudat, care consta in simularea unei interpretari la vioara, ori de cate ori un arestat ii cere ceva – Cilibiu a fost aruncat in subsolul politiei in urma cu cativa ani buni, tot din cauza ciudateniei sale. De atunci bantuie beciurile politiei ca si cocosatul de la Notre Dame clopotnita catedralei.

In nepasarea fata de arestati este secondat si de “Paracetamol” adica doctorul arestului, sarapatin, poreclit asa pentru ca la orice boala, medicul administreaza acest medicament, nu din incompetenta, ci pentru ca putin ii pasa de asistenta medicala pe care trebuie sa o asigure cu responsabilitatea impusa de profesie. De cate ori cei arestati cer sa fie prezentati la controlul medical, sau la medicul legist, primesc acelasi raspuns negativ.

Comportamentul sadic al celor doi stapani ai beciurilor este cunoscut cu siguranta la etajele superioare ale IJP Gorj, dar nimeni nu intrerupe joaca acestora cu vietile si drepturile celor care ajung in arest.

• Mihai Popescu

Odrasla securistului Stamatoiu terorizeaza un liceu din Targu Jiu

Sub aripa protectoare a tatalui, copilul colonelului Stamatoi din SRI face legea la un Colegiul National din Targu Jiu. Pustanul, elev in clasa a XI-a, “executa” pe oricine indrazneste sa-I para antipatic. Daca la capitolul invatatura se pare ca nu exceleaza, Cosmin Stamatoiu este totusi printre primii din clasa la absente si comportament anti-social. Probabil ca pe viitor va deveni un candidat ideal la un rol in serialul “Baieti buni”. Zilele trecute, suparat fiind pe fata unui coleg de clasa, Cosmin Stamatoiu a pus vreo zece prieteni sa-i aminteasca acestuia cine-i seful clasei. Folosindu-se de metode de predare specific securiste cei zece l-au cotonogit zdravan pe colegul lui Stamatoiu care, dupa spusele medicilor legisti, necesita 7 zile de ingrijiri medicale. Aceasta nu este prima abatere a lui Stamatoiu junior, el fiind implicat in trecut intr-o mica poveste penala despre furtul unor bijuterii in care el se pare ca a jucat rolul intermediatorului dintre cel care le-a “procurat” si o casa de amanet. De fiecare data insa pustiul a scapat basma curata.

• Radu Ciocoiu

La Barbatesti s-a furat un... pod!

Bine pazita de doi politisti comunitari stabili, secondati deseori de un ofiter de politie ce raspunde de zona, comuna Barbatesti a inregistrat un record in materie de furturi ce va fi greu de egalat.

Intr-o noapte de dupa Paste s-a furat pur si simplu un pod forestier amplasat peste un ogas in punctul “La Ghebani”.

Podul a fost construit prin anii 1980 de catre Intreprinderea Forestiera de Exploatare si Transport Gorj, din tevi solide de 6-8 m lungime si traverse de cale ferata scoase din uz.

Drumul pe care a fost amplasat podul a servit exploatarii de padure din zona si a ramas in domeniul privat al comunei Barbatesti fiind singura cale de acces din zona spre padurile restituite proprietarilor si spre pasunea comunala.

Scopul imediat al furtului a fost acela al valorificarii tevilor printr-o societate de colectare a fierului vechi din Tg-Carbunesti, iar operatiunea de “evaporare”, derulata pe timp de noapte, a fost foarte greoaie, la realizarea ei aducandu-si contributia trei barbati vanjosi, un cal, o caruta, o autoutilitara Dacia si o instalatie de taiere cu butelie de aragaz si tub de oxigen.

Cetatenii cunosc hotii, dar nu au curajul sa depuna vreo plangere. Primarul Constantin Patrascu stie si el de “disparitia” podului, dar considera ca acesta nu se gaseste in patrimoniul privat al comunei Barbatesti si, ca atare, comuna nu se poate constitui…parte vatamata, chiar daca un drum satesc de servitute a ramas intrerupt.

Politistii comunei, Marcel Draghici si Marian Tudorin, cunosc si ei hotii, stiu si unde s-au dus, spre valorificare, tevile, dar nu se pot autosesiza!

Ei reactioneaza doar cand sunt sunati de ziaristi pentru a li se adresa cateva intrebari. Reactia lor e una plina de nesimtire. Imediat ce afla cine ii cauta trantesc receptorul in furca. In ceea ce priveste publicatia noastra, politistii sunt deja “recidivisti”, prima data trantindu-ne telefonul in nas cand i-am intrebat despre un furt de tevi din patrimoniu Ciprom Craiova, petrecut acum cativa ani, si in care primarul comunei a avut un rol deloc de neglijat.

Potrivit Legii 215/2001, domeniu privat al unei comune este administrat de Consiliul Local si se compune din totalitatea bunurilor mobile si imobile existente pe teritoriu administrativ al comunei si care nu sunt proprietatea unei persoane fizice sau juridice.

Asupra disparitiei podului ar trebui sa se “autosesizeze” macar secretarul Primariei Barbatesti si sa incunostinteze in scris, in prima sedinta, Consiliul Local.

• Adrian Iovan

Pensie, dulce pensie... de politist

Patru comisari sefi s-au cerut la pensie inainte de varsta legala pentru ca Ministerul Administratiei si Internelor sa le achite si ceva plati compensatorii in baza Legii 138/1999.

Pe langa pensia de cateva zeci de milioane de lei, fostii politisti vor incasa alte cateva sute de milioane in functie de grad si vechime, drept plati compensatorii.

Comisarii sefi, Victor Baroianu, fost adjunct al comandantului IJP, Liviu Balanescu, fost comandant al Politiei Tg-Jiu, Mircea Culcea de la Cercetari Penale si Alexie Rinculescu de la Serviciul Cabinet au solicitat sa fie scosi la pensie inainte de termen pentru a beneficia de platile compensatorii acordate de MAI.

Acestia vor primi, pe langa pensiile de aproximativ 20 de milioane de lei lunar, o suma cuprinsa intre 200 si 300 de milioane neimpozabila, pentru simplu fapt ca au renuntat la gradele de politist.

Comisarul Baroianu a fost sanctionat anul trecut de catre Corpul de Control al MAI pentru superficialitate in executarea activitatii. In realitate sanctiunea a fost cauzata de tergiversarea unor dosare penale printre care si cel al lui Coco Paun, protejatul sau si al comisarului Victor Rosca. Suspiciunile planeaza si asupra pensionarii fostului sef al Politiei Tg-Jiu, comisarul sef Liviu Balanescu, despre care “Scandal de Gorj” a scris in urma cu cateva saptamani, cum ca ar fi primit materiale de constructii de la Relu stefanoiu, pentru a-si construi casa din comuna Balesti.

Ofiter SIPA pensionat pentru un sfert de miliard

Col. Constantin Calugarita, seful Directiei Generale de Protectie si Anticoruptie Gorj, fostul SIPA, a beneficiat si el de platile compensatorii acordate de Ministerul Justitiei. Astfel, colonelul va primi pe langa pensia de aproximativ 20 de milioane de lei, plati compensatorii de peste 250 de milioane de lei.

• Daniel Dumitriu

Turnatorul de serviciu

• Se aude prin targ ca o mare parte din limuzinele celor din cartierul Meteor ar fi fost “ciordite” (pe intelesul actualilor proprietari) de prin strainataturi.

Despre intreaga tesatura, destul de complicata, de la intelegerile cu fostii proprietari straini si pana la inmatricularea masinilor in Romania vom povesti pe larg in numerele noastre viitoare. Surpriza va fi mare pentru capii Politiei Romane, pentru ca in “combinatie” apar si nume de gabori gorjeni.

• Cristi Fluieratoru, mare lider sindical pe la Motru, cica s-ar fi relansat in afaceri de curand cu banii minerilor sindicalisti.

Fluieratoru a pierdut ceva bani in campania electorala iar acum, ca sa-si recupereze paguba, a infiintat o societate cu nume aproape identic cu cel al firmei sindicatelor miniere, prin care consoartele unor lideri invart afaceri in domeniul serviciilor.

• Un om de afaceri gorjean stabilit prin capitala, cu ceva actiuni pe la una din societatile intrate recent in reorganizare judiciara este tot mai des vazut in compania boss-ului SNLO, Tiberiu Trotea, precum si a grangurului Patromin, Toni Grebla.

Personajul cu pricina dicteaza chiar lichidatorului doljean traseul pe care trebuie sa mearga societatea pentru a putea intra mai usor in posesia acesteia.

Toate drumurile duc la Caracal (tableta)

Meciul vedeta dintre Pandurii si Inter Sibiu este intr-adevar unul hotarator pentru promovarea in primul esalon a uneia dintre cele doua echipe. Surprize mai pot aparea pana la picarea cortinei insa, meciul care va stabili in mod cert liderul si implicit divizionara A se va juca la Caracal intre Fotbal Club din localitate si CS Otopeni.

Echipa de la marginea capitalei a stat in coasta Sibiului si “pandurilor” o buna parte din acest campionat, iar saptamana trecuta a devenit lider dupa surpriza de la Ploiesti. Chiar inainte de disputarea acelei partide au aparut ceva zvonuri despre implicarea lui Gigi Netoiu la Otopeni. Scenariul era acum cateva zile ca Otopeniul cu ajutorul “Comandantului” va promova si va ceda locul Universitatii Craiova in conditiile in care negocierea Netoiu-Dinel parea ca se va concretiza intr-un contract. Regia de dupa victoria in fata Petrolului este evidenta si aduce in scena figurile (a se citi besinile) da capitala. Primarul periferiei Bucurestiului spune ca in cazul promovarii nu va ceda locul, iar Gigel afirma la toate emisiunile ca nu s-a inteles cu Dinel.

Culisele promovarii la noi in Oltenia sunt mai intunecate. Baietilor de la Bucuresti, cat se cred ei de smecheri, le poti mirosi urmatoarea miscare, pe cant oltenilor mai greu.

La finalul partidei dintre Pandurii si Inter toate drumurile duc spre Caracal. Doamne fereste sa nu se intample ceva rau la Tg-Jiu.

“Caracalenii” Viorel Ilinca si Paul Valuta au acum soarta promovarii in mainile lor.

Condescu a facut primul pas si l-a demis pe vicele Temelescu, cel care-i injurase pe concitadinii lui Tuca la Tg-Jiu, miercurea trecuta. Sigur nu-i de ajuns pentru regele margarinei si probabil in etapa viitoare ii vom intalni pe liderii minerilor cu sacul cu bani in spate pe la stadionul din Caracal pentru ca Piturca jr. si compania sa curme zborul celor din Otopeni.

Nu e exclus ca presedintele Condescu sa promita si o eventuala cedare a locului in A Universitatii. Asta ramane de vazut si depinde de interesele pe care le pot avea in viitor Ilinca si Valuta la Craiova.

Itele promovarii sunt la aceasta ora extrem de incurcate si asa vor ramane si dupa etapa de sambata, pana la meciul de la Caracal. E clar ca Netoiu nu sta cu mainile in san. Nume grele se invart acum in jurul echipelor cu sanse de promovare si nici unul dintre cei implicati nu se va vinde lesne. Chiar si soarta Universitatii se joaca in aceste ultime etape ale seriei a-II-a.

Lasand la o parte toate acestea, baietii nostri trebuie sa constientizeze ca au sansa istorica de a promova in primul esalon si nu trebuie ratata. Cel putin cei care sunt cu sufletul langa echipa stiu asta.

Despre “carciumarii” de la Pandurii va vom povesti dupa derby. Dar pana atunci haideti la “Municipal” sa strigam cu totii “HAI PANDURII!”

• Claudiu MateiRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  20.05.2005. 12:45

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: