Banţa şi-a tras firmă şi-l şantajează pe Călinoiu - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Banţa şi-a tras firmă şi-l şantajează pe Călinoiu

Banţa şi-a tras firmă şi-l şantajează pe Călinoiu

Fostul Prefect de Gorj, Victor Banţa- alias Urinel- şi-a deschis firmă de întreţinere şi reabilitare a drumurilor. Ca să nu bată la ochi, inspectorul guvernamental Urinel din MISA a trecut SC” Activ Comp B&Company” pe numele soţiei, Liliana Banţa, angajată la AJOFM Gorj, dar şi pe cel al cumnatei Maria Letiţia Cârnu, medic specialist în Radiologia la Spitalul Judeţean.

Surse din cadrul Direcţiei Naţionale de Drumuri şi Poduri Gorj susţin că nici nu şi-a deschis bine societatea că yoghinul Banţa a şi început să cerşească lucrări pe la primăriile PNL, partid din care a făcut şi el parte. Mai mult, aceleaşi surse spun că inspectorul guvernamental l-ar fi şantajat pe Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean, că dacă nu-i dă lucrări de întreţinere pe anumite drumuri îi va informa pe cei de la Bucureşti despre calitatea lucrărilor efectuate de firmele care au modernizat DJ 661Ţânţăreni—Târgu-Cărbuneşti-Săcelu-Crasna, pe anumite tronsoane. Bineînţeles, Călinoiu nu l-a luat în seamă pe Banţa.

Latifundiarul Urinel, acţionar la şapte societăţi

Deşi la prima vedere IQ-ul lui Victor Banţa nu-l depăşeşte pe cel al unui copil de 10 ani, acesta a reuşit să deţină acţiuni la şapte societăţi comerciale, atât din Gorj, cât şi din afara judeţului. Potrivit declaraţiei sale de avere, pe 2008, că pe 2009 nu a depus-o deşi avea termen 15 iunie, Victor Banţa figurează cu câte 35% acţiuni la SC UPET SA Târgovişte, la SC SEVERNAV SA Turnu-Severvin, SC UZINELE SODICE GOVORA  S.A Râmnicu-Vâlcea, SC ARTROM S.A Slatina, SC AVICOLA Târgu-Jiu, SC MINDBANK S.A şi 39% la VINIFICAŢIE şi BĂUTURI S.A Târgu-Jiu.
În 2008, Banţa a profitat de Partidul Naţional Liberal aflat la guvernare şi a ajuns şi-n Consiliile de Administraţie şi Adunarea Generală a Acţionarilor la SC. MINPREST S.A Rovinari, respectiv Complexul Energetic Turceni. De asemenea, Banţa este dator la bănci până în 2017 25.000 de euro şi 50.000 de lei, locuieşte într-o casă în cartierul Meteor, deţine un apartament în centrul Târgu-Jiului, şi se plimbă cu un Citroen XSARA. Şi asta nu e tot. Inspectorul guvernamental a moştenit patru terenuri intravilan în Târgu-Jiu, unul agricol, dar şi o pădure în comuna Scoarţa.

Ilinca ToaderRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  17.06.2010. 10:24

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: