Doi avocaţi, trimişi în judecată pentru traffic de influenţă - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Doi avocaţi, trimişi în judecată pentru traffic de influenţă

Doi avocaţi, trimişi în judecată pentru traffic de influenţă

Cosmin Nănescu şi Florin Marius Nebunu, ambii avocaţi în cadrul Baroului Gorj au fost trimişi în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Biroul Teritorial Tg-Jiu, pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, respectiv complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă. Procurorii anticorupţie au stabilit că în cursul lunii aprilie a acestui an, Cosmin Nănescu a pretins de la o persoană suma de 1.000 de euro sub pretextul că are influenţă asupra magistraţilor judecători din cadrul Tribunalului Gorj pentru a-i determina pe aceştia să dispună o soluţie favorabilă acestuia într-un dosar civil având ca obiect anularea unui titlu de proprietate. În demersul său Nănescu a fost ajutat de Nebunu Florin Marius. Dosarul a fost înaintat spre judecare la Curtea de Apel Craiova.

Mihai Popescu
mihai.popescu@scandaldegorj.ro


Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  11.06.2009. 23:28

Comentarii

ION
09.11.2012. 18:45

COJAN TEOFILA, CEA MAI CORUPTA AVOCATA ,am avut de curand proces la C.A.Craiova,dna avocat fiind prietena cu judecatoarea nu nea luat in calcul nimic din toate actele ce le am depus ,e clar ca face trafic de influenta,scapa criminali de puscarie ,si baga oameni cinstiti la puscarie

Dumitru Veronica
17.06.2009. 01:32

MOŢA GHEORGHE EMIL, ÎMPREUNĂ CU A LUI NEVASTĂ MOŢA TINELA, TIMP CE AU FOST ŞEFI AI PARCHETELOR, AU FOST CEI MAI CORUPŢI PROCURORI. AU REPREZENTAT, REPREZINTĂ, CA ŞI ALŢII, CANCERUL JUSTIŢIEI PENALE DIN GORJ.
Mi-au ascuns plângeri, mi-a distrus dosar, au emis REZOLUŢII/ORDIONANŢE, FALSE. Mi-au creat acţiuni false în INSTANŢE, dirijate din umbră, către MAGISTRAŢII CORUPŢI, aliaţi lor. S-au preocupat înde-aproape de faptele penale săvârşite de: BĂTĂIOSU ALIN COSTINEL, CONSTANTIN şi TEOFILA, tatăl şi mama acestuia; de AVOCAT COJAN TEOFILA; de JURISTUL BOBINĂ CONSTANTIN ADRIAN; de CARABULEA IONEL; de TUDOR GEORGE FLORIN; de BĂLEANU VASILE, PROTEJÂNDU-I DE SANCŢIUNEA PENALĂ.
********************************************************
“MOŢŢO”:
Tare mult te-ai mai MOŢAT,
Când, mare şef te-au promovat,
După ce, pe ROIBU l-ai săpat.
Dar, la nici 3 ani de zile,
Decăzu a ta MĂRIRE,
Şi, în propria-ţi groapă a-i scăpat,
Mirosind mai rău ca un ”...at”.
Şi prin urmaşi, de mine, vei fi, blestemat.
*********************************************
Pentru tine, MOŢA EMIL, în 03.05.2007, la detronare.
Eu, una, din multele victime, ale “MOŢĂRII” tale.)
***************************************************
văduvă: Veronica Dumitru

Dumitru Veronica
16.06.2009. 09:00

NU VĂ ÎNTREBAŢI, DE CE, toate elementele corupte, date afară din MAGISTRATURĂ, apar AVOCAŢI în acest BAROU şi că, se bucură de MULTĂ INFLUENŢĂ, în rândul foştilor COLEGI????
În căutarea adevărului, lupta mea s-a dovedit ZADARNICĂ, datorită TRAFICULUI de INFLUENŢĂ, manifestat de AVOCAŢII CORUPŢI, implicaţi în cauze. Nu este cazul să organizeze un flagrant, să-i prindă cu MIZILICUL în mână. Faptele şi reuşitele acestora, cu influenţă asupra MAGISTRAŢILOR, se văd din hotărârile false, emise în favoarea inculpaţilor, făptuitori.
În dosarul accidentului, inculpatul BĂTĂIOSU ALIN COSTINEL a beneficiat de influenţa mătuşii corupte, AVOCAT COJAN TEOFILA, fostă PREŞEDINTĂ la JUDECĂTORIEI TG-CĂRBUNEŞTI, dată afară pentru corupţie, beneficiind de graţierea dată de ILIESCU. A ajuns avocat, timp ce era juristă la PRIMĂRIA TG-JIU, cu ajutorul MINISTRULUI VALERIU STOICA, aceasta, ajutându-l să obţină ce n-avea: teren în mijlocul oraşului TG-JIU.
Noi, familia VICTIMEI, am avut angajat pe AV. ANDREI PETRU, care, a lucrat "de comun acord" cu partea adversă
şi cu juristul BOBINĂ C-TIN ADRIAN, de la ASIROM GORJ, văzând că noi, părţile victime, nu cunoşteam despre despăgubirea RCA de care, trebuia să beneficiez EU, soţia văduvă şi FIICA MINORĂ, despăgubiri FURATE, cu ajutorul juristului BOBINĂ C-TIN ADRIAN, de FAMILIA UCIGAŞĂ. Ulterior, pentru bună credinţă, AV. ANDREI PETRU, a fost răsplătit de ASIROM GORJ, cu un MATIZ, iar BOBINĂ C-TIN A., a devenit AVOCAT, tot în acest BAROU GORJ.
PRIVIND PREJUDICIUL creat de CARABULEA IONEL, nu putem să-l obţinem, datorită traficului manifestat de AVOCATUL CORUPT MANTA ION, fostul PRIM PROCUROR corupt, dat afară.
Ce părere aveţi despre AV. CIOBANU GHEORGHE, a cărui soţie, CIOBANU CRISTINA, PROCUROR la PARCHETUL GORJ, prezidează şedinţele în INSTANŢA de la TRIBUNALUL GORJ???????? Credeţi că se vor putea emite decizii corecte, altfel de cum le doreşte D-L AVOCAT GHEORGHE CIOBANU???????????
Din cele prezentate mai jos, detaliind durerea şi suferinţa familiei mele, sunt convinsă că, veţi fi de acord cu mine: JUSTIŢIA PUTE mai rău ca un CĂCAT.
Semnez: Eu, DUMITRU VERONICA, victimă a unui SISTEM CORUPT, ÎMPUŢIT. Vă rog, publicaţi-mi comentariul, însoţit de: "CRIMĂ PROTEJATĂ - ZBUCIUMUL VĂDUVEI"
*********************************************************
CRIMĂ PROTEJATĂ - DUMITRU AURELIAN -
fost DIRECTOR BANCA AGRICOLĂ – SUCURSALA GORJ,
******************************************************** {Anticipat, la cerere, s-a pensionat
Când, politic, pe Carabulea, “CHEIA” l-a promovat,
Căci, cu Sergiu Medar, este cumnat.
După ce, faptele lui Carabulea, a sesizat, s-au verificat,
Răspuns, la cercetare, fără să i se fi comunicat,
În nici 2 săptămâni, pe marcaj pietonal e accidentat.
Din stradă-i luat, în familie nu-i anunţat.
Ucigaşul, în câteva luni, cu B-12-NMJ, premiat.}

*********************************************************
ZBUCIUMUL VĂDUVEI
(ÎN MEMORIA SOŢULUI, la 10 ANI DE LA DECES: 17.12.2008; accidentat în 29.11.1998)

**********************************************************
Singură m-am implicat,
Cercetări am efectuat
Şi, nelegiuiri am constatat.
FIINŢA DRAGĂ fiindu-mi omorâtă,
Demnitatea şi onoarea-i murdărită
De persoane autorizate,
Prin abuz, falsuri fiind consemnate.
**********************************************************
Cerere legal - am formulat,
În dosarul nr. 1328/P/1999 instrumentat,
Actul de U.P. l-am contestat,
Sentinţa de revizuit am consemnat.
În termen legal, Şefului ROIBU m-am adresat.
Primirea CERERII, s-a confirmat
În 25.04.2003, cu dosarul ataşat,
Cu probe, în 110 file documentat.
Încercarea de a-l ascunde, am constatat.
În 09.06.2003, în poarta lor am protestat.
În audienţă specială m-au chemat.
Să renunţ la protestare
Că se va face rezolvare,
A fost a lor rugare.
MOŢA, cu rezolvarea s-a-mputernicit.
Dar, de atunci, el m-a tot minţit.
Dosarul respectiv de ei a fost pitit.
La orice cerere din audienţă,
Îmi comunică, prin corespondenţă
Minciuni şi falsuri consemnate,
Fără a-mi răspunde la cele solicitate.
Deşi, săptămânal 2-3 zile am efectuat
Audienţe la ROIBU, MOŢA şi alţii, unde am solicitat
Prin cereri scrise, ce sute s-au adunat:
Nr. de înregistrare şi cererea cum s-a soluţionat?
**********************************************************
Cu plângere la IPJ, în 19 martie 2003, m-am adresat,
Despăgubirea la ASIROM de verificat.
Abuzuri, falsuri, înşelăciune, au constatat.
Întocmire RECHIZITORIU şi trimitere în judecată au înaintat,
Dosarul la Parchet, cu nr.1268/P/01.10.2003 fiind înregistrat.
Dar aici, dosarul a fost falsificat,
Probele s-au sustras şi modificat.
ORDONANŢA nr. 1268/18 Nov.2003 MOŢA a dat
Pe cei de la ASIROM de U.P i-a salvat.
Dar mie, în aceeaşi zi, mi-a comunicat:
„Cercetările se continuă”, apoi am constatat,
Marele FALS prin abuz de MOŢA dirijat.
Prin material disjuns (?!) dat spre cercetare,
La nr. 1505/P/2003 având înregistrare,
Procurorului CONSTANTINESCU-n rezolvare.
Din 18 NOV 2003, abia după decembrie 10, zise.
Gândirea lor fiind: „fapta se prescrie”.
Lui CONSTANTINESCU fără a-i înmâna,
Vre-o cerere depusă-n termen, de a mea.
Acestuia, sarcină i s-a ordonat.
În 19 decembrie 2003 el m-a audiat.
Declaraţie, în scris, eu am dat,
Suferinţa pe hârtie am consemnat.
Nouă (9) luni MOŢA a aşteptat
Şi, în 27.09.2004 el „a fătat”
REZOLUŢIE nr.1505/P/2003, ca fiind prescrise
Faptele de MANOLE şi BĂTĂIOŞI comise.
Contestaţie eu am formulat.
În REZOLUŢIE nr. 4815, PCA Craiova, prescripţia a păstrat.
Declaraţia din 19.12.2003, aici fiind relatată,
Ca plângere a mea, întârziată.
După ce, 5 ani trecuseră
Şi faptele se prescriseră.
Aşa am fost eu înşelată
De prim proc. MOŢA, în REZOLUŢIA dată.
Ce sigur, în a lui PROMOVARE
S-a angajat cu această REZOLVARE.
În dosarul nr. 1505/P/2003, prin cercetare,
MOŢA, trebuia să dispună: ANULARE,
Art. 85 al.(1)C.P. şi 335 C.P.P., având aplicare.
În Rezoluţie nr.1505/P/27.09.2004, a fi prescrise-s nejustificate,
Faptele penale, în perioada de-ncercare, depistate.
BĂTĂIOSU, fiind complice la fals şi uz de fals.
**********************************************************
După suspendare, de despăgubire-a beneficiat,
Iar Instanţa, prin s. p. 2256/09.05.2005, s-a pronunţat.
MOŢA, a dat 264/P/2005, ca număr de înregistrare,
Cu tăierea nr. 5321/2005 dat dosarului în judecare,
De Instanţă, prin s. p. 2256/09.05.2005, trimis în rezolvare.
Cu „art. 447 c. p. p.” pe s. p. nr. 2256, menţionat,
La care, art. 83 C. P., se impune aplicat şi coroborat.
Pentru art. 215, 246 şi 289 C. P., ca fapte penale,
Săvârşite de BĂTĂIOSU, în perioada de-ncercare.
Cu rezoluţie, nr. 264/P/26.07.2005, de conexare,
Prin concluzii, FALSE, de MOŢA, consemnate:
Agent MANOLE şi BĂTĂIOSU, au aceeaşi identitate (!!!).
Numărul 5321 în nr. 264/P/2005 a fost transformat.
Ulterior, la Curtea de Apel Craiova, s-a premeditat
Şi, tacit, a DISPĂRUT, dosaru-n nr. 264/P/2005, falsificat.
S. P. nr. 2256, ascunsă, nepusă-n aplicare,
Totodată şi CEREREA de REVOCARE.
**********************************************************
Ultima scrisoare, de SOŢ, redactată,
Prin cercetările dispuse, intenţionat „uitată”.
Totul în dosar nr. 1613/P/2002, dirijat şi aranjat,
De aceeaşi, SICHITIU şi FILIP, ce, de accident s-au ocupat.
De penal, Ionel CARABULEA - i protejat.
Lct. FILIP, nevasta, de acesta i s-a angajat,
Iar proc. SICHITIU, în achitare credite, favorizat.
Apoi, MOŢA cu-a lui soaţă, personal s-au preocupat.
Şi, prejudiciul constatat, a-l plăti, nu l-au obligat.
Prin 278/1 CPP instanţa s. p. 4800 a dat:
CARABULEA trebuie cercetat.
Sentinţă de care nu s-a dispus
Şi Ordonanţa nr. 265/II/2/2005, falsă, au emis,
Că a mea plângere, în s. p. 4800 s-a respins. (!!!???)
********************************************************
La accident, salvarea, pentru urgenţă, n-au chemat,
Ci, cu finul TRUFELEA, la spital, pe soţ au transportat.
În dosar nr. 3895/P/2003, cercetările le-au tot amânat,
La F.O.C., Colegiul Medicilor în 2003, tratament n-a constatat.
Ulterior, filă cu tratament, în fals, dr. BĂLEANU a fabricat,
Tratament, de nici-un medic, parafat.
Cu aceasta, la MINA MINOVICI, au aranjat,
Şi, RAPORT nr. A 5/2468/2004, în fals s-a eliberat.
Cercetarea după ele au efectuat.
Expertiza scrisurilor şi detectorul au refuzat,
Dr. BĂLEANU Vasile, de penal este salvat.
Cercetări, am solicitat,
Cu primirea în Craiova, coroborat.
Aici, soţul la 0:30 fiind înregistrat
Cu HALENĂ ALCOOLICĂ şi Alcool +, redactat,
Probe, în acest scop, fără să fi existat,
Nici pe BILET de TRIMITERE consemnat.
Oare, pe drum, în salvare, s - a - mbătat !?
În cercetări, anularea acestor falsuri, s-a refuzat,
De cei din Craiova, ce dosarul nr. 2062/P/2004, au instrumentat.
*********************************************************
Practica din vechime, de INSTANŢE-i aplicată,
În cazul OMAR HAYSSAM, nefiind prima dată.
Prin adrese false, sentinţele-s eliberate,
În dosarele nr. 5201/1999 şi nr.3659/2000, judecate,
De Instanţe, ce pentru inculpat, s-au lăsat manevrate.
Sesizând, de fals, abuz, trafic, sunt cercetate,
AV. COJAN şi consilieră BĂTĂIOSU, dar, protejate.
Dosarul de cercetare nr.106/P/2001, falsificat.
Probele din el s-au pitulat,
Filele s-au re-re-renumerotat.
Rezoluţie nr.1797/II/2/2004, fiindu-mi comunicată
De MOŢA, în fals, emiterea ei, nefiind adevărată.
*********************************************************
La 4 (patru) ani de la deces,
În 17.12.2002, la mormânt am mers.
Având ochii-nlăcrimaţi şi sufletul îndurerat,
Cu memoriile, ce autorităţile le-au pitulat.
În întregime, mormântu-am îmbrăcat,
Ca protest, PRESA l-a mediatizat.
În zadar, pe nimeni din LEGE, n-a deranjat.
*********************************************************
Ulterior, MOŢA m-a condamnat,
De 2781 CPP abuziv s-a ajutat.
La Judecătorie el a dirijat,
Plângeri peste 15 ce i-am adresat,
Fără a le fi înregistrat şi soluţionat.
Acţiune în instanţă formulată,
La uşă poştaşul: „iar sunteţi citată!”
Şi aşa sunt rezolvate,
Faptele penale de MOŢA-s protejate.
Zilele-n instanţă fiindu-mi scurtate.
***********************************************************
Toate cele prezentate, le-am întâmpinat,
După ce, accidentul, ei îl consideră ”soluţionat”.
În seara accidentului martor principal e audiat,
Care, în declaraţie scrisă, TRAGEDIA a detaliat.
Declaraţie de FILIP şi SICHITIU pitulată,
Dovedită că, cu 15 , a fost numerotată.
Martor care, în 2005 a reapărut,
După ce, al meu protest din 04.04.2005, MEDIATIZAT, a văzut.
În dosarul nr. 1328 /P/1999, familia-i neascultată,
În RECHIZITORIU, netrecută, a fi citată.
Nici nu se consideră că-i parte vătămată.
Judecarea, făr-aceasta s-a dorit.
Necitată, în Instanţ - am apărut
Şi, părţi civile ne-au constituit.
„CULPĂ COMUNĂ” să obţină, s-a-ncercat,
Când, A6/03.12.1998 în dosar 5201/1999, au ataşat.
Adresă, prin care plt. MANOLE a comunicat,
Accidentul în fals, la ASIROM, fiind înregistrat,
Precum că, SOŢUL, de accident e vinovat,
Căci, ”a traversa, prin loc nepermis, s-a angajat”
Şi, despăgubirea, de familia ucigaşe s-a ridicat.
Prima sentinţă nr. 3066/1999, de Tribunal-i anulată,
Pedeapsa penală, acordată-i nejustificată,
Prin adresa de solicitare, ce figurează ”nedatată”.
Şi, dosarul e restituit la o nouă judecată.
Dorinţa criminală e tot mai mare
De ”CULPĂ COMUNĂ”, în noua judecare.
Că ”art. 49 lit. h” din Rechizitoriu are coroborare
Cu adresa A6 /03.12.1998, de comunicare
Şi, a martorului TUDOR FLORIN, relatare,
Căruia, Instanţa în dosar 3659/2000, i-a dat ascultare,
Precum că SOŢUL alcool consumase, era beat
Şi: ”pe picioare nu se ţinea când, de jos, l-am ridicat”.
Pentru ucigaş, s. p. 3840/2000 în rejudecare s-a dat,
IDENTICĂ cu prima şi, iar de Tribunal s-a desfiinţat,
Cu o nouă adresă, falsă, care, ulterior s-a anulat.
În final, cu decizia 512/20.09.2001, e condamnat,
La 3 ani cu suspendare, pe durata de 5 ani, i-au acordat.
Art. 81 (4) C. P. şi art. 346, 348 C. P. P. n-au respectat,
Prejudiciul şi nici renta, fără să fi achitat.
Doar de prev. art. 83 C. P., pe inculpat, l-au atenţionat.
În evidenţe, reabilitarea au invocat,
Când, în 05.05.2006, cazierul i l-am cunoscut “curăţat”.
Căci, operaţiunea condamnării, n- au efectuat.
De obligaţiile civile, nimeni nu l-a-ntrebat,
Pe noi, părţi vătămate, nu ne-au ascultat.
Deşi, termenul de 5 ani nu s-a-mplinit.
Eu, văduvă, după nenorocire, pensionată,
Medical, cu o MINORĂ, de LEGI, neprotejată.
***********************************************************
Plângere penal-am formulat,
Declaraţia, a fi mincinoasă, s-a constatat.
Cu amendă administrativă-i sancţionat,
Martorul TUDOR FLORIN, de anchetatori-i protejat,
În dosarul nr. 3782/P/2000 instrumentat.
***********************************************************
La emisiunea OTV am apelat,
DDD-18 iulie 2004, când am prezentat,
Marile falsuri şi dosarul pitulat.
În direct, prin telefon, a intrat
D-na GABRIELA GHIŢĂ, care, a reprezentat
PARCHETUL GENERAL şi, în audienţă m-a chemat.
În 19.07.2004, în a’ mele dosare, s-a documentat.
LUCRARE specială, să i se depună, a solicitat,
D-lui AVOCAT, la care, a mă-nsoţi, am apelat.
În 20.07.2004 la nr. 21769, i- au înregistrat,
Lucrarea, ce d-na PRIM ADJUNCT, i-a solicitat.
Prin angajamentul dat: „totul va fi soluţionat”,
Că, dosarul respectiv va fi găsit,
Chiar în pământ, ROIBU de va fi scotocit.
Angajament, uitat, nesoluţionat,
Nici până azi, vreun răspuns comunicat.
**********************************************************
În 30.09.2004 la DDD am revenit,
Cu dosar de aprox. 500 file construit,
Cu probe, prin care am documentat,
Lucrarea nr. 21769, ce anterior, a solicitat,
Dosar ce, în emisiune am prezentat
Şi, la nr. 28437/01.10.2004, PARCHETUL GENERAL l-a înregistrat,
D-nei GABRIELA GHIŢĂ, fiindu-i adresat.
Dar, asemenea la GORJ şi ăsta-i pitulat.
Să nu cred că, ACCIDENTU-i dirijat şi protejat!?
**********************************************************
Prin s.p. nr. 3073/05.07.2006, cererea ni s-a admis
Cu revocarea suspendării şi, efectuarea detenţiei de 3 ani,
De Bătăiosu Alin, căci, nu s-a achitat de bani,
Înainte de-mplinirea termenului de 5 ani.
Dar, surpriza-i şi mai mare, culminantă,
Când, sentinţa, de procurori, în fals, e apelată,
Invocând că, pedeapsa-i graţiată şi reabilitată.
De TRIBUNAL, apelul PARCHETULUI, s-a aprobat,
Inscenând că, din sept. 2003, pedeapsa-i graţiată.!!!
Deşi, nu s-a pronunţat Instanţa de judecată. (!!!)
Din nou, CRIMA, de MAGISTRAŢI, e protejată.
Familia victimei, de JUSTIŢIE – ngenunchiată,
Cu noi cheltuieli de judecată, statului îndatorată.
**********************************************************
Fericiţi voi vă consideraţi,
Cei ce legea o instrumentaţi
Pe făptuitori să-i protejaţi.
Dar, de DUMNEZEU nu veţi fi iertaţi.
Şi moştenitorii vă vor fi blestemaţi,
De-al meu ZBUCIUM, fiind urmaţi.
Şi, de-ai ORFANEI ochi înlăcrimaţi.
Amintindu-şi cum, dintr-o dată,
De copilă, fericirea-i fu curmată.
Jalnic întrebându-se: UNDE EŞTI TATĂ???
********************************************************
********************************************************
Văduvă: VERONICA DUMITRU,
TG-JIU, JUD. GORJ

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: