Geoană: Ponta a folosit formulări “nepotrivite” privind datoria PSD, e lipsit de experienţă politică - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Geoană: Ponta a folosit formulări “nepotrivite” privind datoria PSD, e lipsit de experienţă politică

Geoană: Ponta a folosit formulări “nepotrivite” privind datoria PSD, e lipsit de experienţă politică

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, îl acuză, sâmbătă, într-o postare pe site-ul personal, pe actualul lider social-democrat, Victor Ponta, că, fiind lipsit de experienţă politică, a utilizat, în presă, formulări “nepotrivite” cu privire la datoria cu care a preluat partidul.
Geoană îi transmite, totodată, lui Ponta, că şi el a preluat PSD, în 2005, cu “foarte multe datorii”, dar că a procedat de o manieră elegantă pentru a căuta soluţii.
“Le amintesc colegilor mei că în 2005 am preluat partidul cu foarte multe datorii şi, chiar în aceste condiţii, am căutat soluţii elegante şi serioase, aşa cum este normal de la nivelul funcţiei cu cea mai înaltă responsabilitate în PSD. În trei ani de zile, în calitate de preşedinte al PSD, am coordonat 6 campanii electorale”, afirmă Geoană, pe blogul său personal.
Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, arată, totodată, că a coordonat şase campanii electorale şi că nu s-a ocupat de toate detaliile financiare, acestea fiind elemente pe care le cunosc şefii de campanie, cum ar fi Liviu Dragnea, Miron Mitrea sau Viorel Hrebenciuc.
“ Este complet nerealist, chiar şi pentru cineva cu mai puţină experienţă politică, să creadă că preşedintele partidului se ocupă de toate detaliile financiare. Pentru aceste elemente, pot fi consultaţi sefii de campanii şi stafurile aferente, iar Liviu Dragnea, Miron Mitrea şi Viorel Hrebenciuc deţin toate detaliile necesare “, precizează Geoană.
El îşi manifestă, totodată, speranţa ca Victor Pona să dobândească experinţă politică şi de conducere, pe care deocamdată nu le deţine.
“Sunt chestiuni care ţin de experienţa politică şi de conducere, pe care sper că şi noul preşedinte al PSD le va dobândi. Preşedinţia unui partid nu înseamnă doar apariţii la TV şi atenţia opiniei publice. Este o responsabilitate imensă şi trebuie asumată în totalitate”, subliniază Geoană pe blog.
El îl acuză, explicit, pe Ponta, că abordarea acestuia vizavi de datoriile PSD nu face cinste acestui partid, fiind “nepotrivită”.
“Altfel, abordarea şi formulările folosite de către preşedintele PSD sunt total nepotrivite şi nu fac cinste celui mai mare partid din România. O astfel de exprimare nu trebuie să reprezinte conducerea partidului. Până în prezent PSD a fost reprezentat cu decenţă şi seriozitate şi vreau să cred că acelaşi lucru se va întâmpla şi în continuare”, spune Geoană.
El precizează că este lipsit de eleganţă şi demnitate ca subiectul legat de datoriile PSD, care ţine de “bucătăria internă” a partidului, să fie tranşat în presă.
“Înţeleg nevoia de mediatizare şi preocuparea pentru acest aspect, dar nu pot accepta acuzaţii puerile, fie şi camuflate de scuza lipsei de experienţă”, conchide Geoană.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, pentru “Gândul”, referindu-se la datoriile PSD, că îi va “închide” pe fostul lider al partidului Mircea Geoană şi pe trezorierul formaţiunii, Aristide Roibu, să vadă exact ce au semnat şi cum să plătească.
“O să-l închid pe domnul Geoană cu domnul Roibu (Aristide Roibu, trezorierul PSD - n.r.) să se hotărască, să vadă exact ce au semnat şi cum să plătească!”, a sunat răspunsul lui Ponta la întrebarea reprezentantului ziarului “Gândul” dacă se va conforma indicaţiei lui Roibu de a se închide într-un birou împreună cu Mircea Geoană “să-şi încheie socotelile”.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Râmnicu Vâlcea, într-o conferinţă de presă, că a redus aproape toate cheltuielile partidului la nivel central, el precizând că acesta este primul lucru care se face atunci când există o problemă financiară.
Ponta a arătat, totodată, că datoriile PSD vor fi plătite “uşor-uşor”, printr-o mai bună chibzuinţă a cheltuielilor în perioada următoare. “O să rezolvăm uşor-uşor problema datoriilor. Orice finanţare la PSD va fi legală şi transparentă. Nu accept soluţii de avarii. În timp, din surse legale, găsim o soluţie”, a spus Ponta.Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  18.04.2010. 23:56

Comentarii

doljanu
19.04.2010. 08:16

cand te gandesti ca acesti caraghiosi,geoana si ponta au condus si conduc un partid mare,au condus romania,au devalizat economia tarii, se vaita ca doua babe pentru datoria de doua mil euro a partidului.aproape ca i regret pe mantog si morega,macar astia nu se vaita de lipsa banilor,,pentru partid,,.ps.oricum ponta are in conturi sapte miliarde lei,declarati in declatatia de avere,in afara de cei nedeclarati doar nu o sa i platim noi afisele electorale.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: