Marin Condescu: DNA mi-a ascultat telefonul timp de doi ani - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Marin Condescu: DNA mi-a ascultat telefonul timp de doi ani

Marin Condescu: DNA mi-a ascultat telefonul timp de doi ani

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat, sâmbătă, că telefonul său personal a fost ascultat în ultimii doi ani şi a precizat că a primit în acest sens o înştiinţare oficială din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Condescu a explicat că a primit recent un document din partea DNA Bucureşti, Secţia de combatere a corupţiei, prin care era anunţat oficial că mai mulţi preşedinţi şi finanţatori de cluburi de fotbal din Liga I au avut telefoanele ascultate şi au fost monitorizaţi timp de doi ani.

În cazul preşedinţilor la care se face referire în documentul primit de Marin Condescus-a dispus neînceperea urmăririi penale, procurorul şef Mariana Alexandru precizând că s-a dispus NUP cu privire la persoanele şi faptele de corupţie nominalizate, pentru că cercetările ulterioare efectuate în cauză nu au relevat date sau indicii temeinice privind săvârşirea de către făptuitori a infracţiunilor de corupţie.

Marin Condescu a făcut public documentul prin care s-a dispus neînceperea urmăririi uenale, din acesta reieşind că mai multe persoane din fotbal s-au aflat în ultimii doi ani sub supravegherea DNA.

Preşedintele clubului Pandurii mai arată că nu a fost pus sub acuzare în cazul faptelor de corupţie sesizate în urmă cu doi ani de Constantin Iacov. Ancheta a început la sesizarea din oficiu a Secţiei de combatere a corupţiei, pe parcurs fiind făcută o sesizare de către fostul finanţator al clubului FC Naţional.

Marin Condescu a precizat că a aflat de ascultarea telefoanelor din documentul remis pe adresa clubului Pandurii de procurorul şef Mariana Alexandrescu, care a examinat dosarul mai multor oameni de fotbal, printre care şi Adrian Porumboiu, Mircea Rednic, Constantin Iacov, Constantin Zotta, Cornel Dinu, Jean Pădureanu, Iuliu Mureşan, Gheorghe Bosânceanu, Marian Iancu, Sorin Boca, Cornel Penescu, Gheorghe Ştefan, Nicolae Bara, Adrian Mititelu şi Nicolae Badea.

Ancheta în acest dosar a început la data de 9 martie 2007, la baza acestuia stând sesizarea din oficiu cu privire la săvârşirea de către persoanele respective a unor infracţiuni de corupţie prevăzute de Codul Penal.

În document se mai specifică şi faptul că ascultarea telefoanelor persoanelor implicate în acest dosar s-a făcut în baza unor documente emise de Tribunalul Bucureşti, fiind audiaţi în acest dosar Cristian Borcea, Emil Roşianu, Nicolae Badea, Marius Stan, Constantin Zotta şi Marian Iancu, cu toţii negând că ar fi implicaţi în astfel de fapte şi precizând că nu au remis sume de bani cu titlul de mită către jucătorii de fotbal din prima ligă pentru a influenţa rezultatul unor meciuri.

Întrucât din ascultarea convorbirilor şi din documentele premergătoare studiate a rezultat că faptele precizate nu există, s-a dispus neînceperea urmăririi penale în acest dosar împotriva majorităţii celor numiţi, singurul găsit deocamdată vinovat fiind finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, potrivit lui Condescu.

Marin Condescu a mai precizat că este convins că în afara cazului Penescu vor mai fi şi alte reţineri în următoarea perioadă, în documentul remis de DNA fiind chiar specificat faptul că cercetările continuă.

MediafaxRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  28.04.2009. 20:41

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: