Pădurarul Vladu, picat la examen, repus în scaun de către Novac - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · Pădurarul Vladu, picat la examen, repus în scaun de către Novac

Pădurarul Vladu, picat la examen, repus în scaun de către Novac

Dumitru Vladu, fostul şef al Ocolului Silvic Hurezani a fost repus în funcţie, săptămâna trecută, după ce, în luna iulie a.c., şi-a pierdut postul din cauza faptului că n-a promovat examenul pentru ocuparea funcţiei.
În cele câteva luni scurse de atunci, Vladu n-a pus burta pe carte cu atâta sârg încât să-şi recapete funcţia, ci contextul politic şi o veche amiciţie cu actualul director al Direcţiei Silvice Gorj, a fost suficient ca el să reocupe funcţia pierdută în luna iulie.

Dumitru Vladu n-a renunţat la prerogativele sale de şef de ocol silvic nici măcar după ce a fost schimat din funcţie la data de 31 iulie a.c.. Pentru că interesele familiei sale o cereau, el a semnat, pe data de 3 august, o autorizaţie de exploatare pentru firma SC Palustris SRL, aprobându-i societăţii respective exploatarea a 370 mc, adică 170 de ardori cu diametrul de 50 cm şi înălţimea de 25 m.

Fostul şef al Ocolului Silvic Hurezani a riscat o acuzaţie penală pentru gestul său de dragul fiului şi al viitoarei nore, Teodora Nicolescu, administratorul SC Palustris SRL. De fapt, firma aparţinuse până nu demult fiului lui Dumitru Vladu, dar pentru că şeful de ocol fusese reclamat pentru concurenţă neloială, societatea a fost trecută pe numele Teodorei.
După ce Palustris a obţinut autorizaţia de exploatare, inspectorul adjunct al ITRSV, Gheorghe Dincă, ar fi trebuit să delege un subaltern să verifice situaţia având în vedere că arborii care urmau a fi tăiaţi fuseseră aleşi pe sprânceană, însă nu se ştie dacă această delegare a fost făcută pentru că Vasile Tomescu, reprezentatul ITRSV în zonă n-a ajuns în teritoriu. Cel mai probabil acesta nici n-a fost delegat având în vedere că Vladu a fost coleg de facultate cu Gheorghe Dincă.

Legăturile stabilite în facultate i-au fost de folos lui Dumitru Vladu şi în ceea ce priveşte revenirea sa pe funcţie. După ce un alt coleg de facultate al său, Gheorghe Novac, s-a reîntors la conducerea Direcţiei Silvice Gorj, Vladu a putut şi el spera la o reinvestire, lucru care s-a şi întâmplat săptămâna trecută cu toate că şeful Ocolului Silvic Hurezani n-a fost suficient de pregătit încât să promoveze examenul organizat în luna iulie pentru ocuparea acestei funcţii. Deşi la examenul respectiv a întrunit mai puţin de 70 de puncte, lucru care i-a hotărât atunci schimbarea, a fost suficient să fie prieten cu cine trebuie şi a revenit pe funcţia mult râvnită, lucru care va fi de altfel şi în beneficiul SC Palustris SRL.

Daniel Dumitriu
daniel.dumitriu@scandaldegorj.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  10.11.2009. 10:01

Comentarii

nic
10.11.2009. 13:08

Vladu nu a luat examenul ca nu a fost PSd-ist. Cel care l-a inlocuit ce a facut 4 luni ? nimic. Cei care dau astfel de informatii inseamna ca isi scot banii de trai pe alte cai oculte. Novac este cel mai competent director .Nu suporta lichelele si scursurile , asa cum este cel ce a vorbit.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: