TOP 10 SALARII ÎN SPITAL! Vezi cine este medicul care încasează 5.000 de euro, lunar! - Dezvaluiri - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Dezvaluiri · TOP 10 SALARII ÎN SPITAL! Vezi cine este medicul care încasează 5.000 de euro, lunar!

TOP 10 SALARII ÎN SPITAL! Vezi cine este medicul care încasează 5.000 de euro, lunar!

Medicii au salarii mai mult decât decente, începând din luna martie a anului trecut, adică sunt plătiți ca în Occident. Unii doctori primesc un salariu net cu sporuri, fără gărzi, de peste 20.000 de lei, sumă care echivalează cu aproximativ 4.500 de euro, iar în aceste condiții, pacienții se așteaptă să dispară corupția din sistem și calitatea serviciilor medicale să crească. La Spitalul Județean de Urgență (SJU) Tg-Jiu însă, se vehiculează, în continuare, sume colosale care se dau drept șpagă la angajare și chiar există un mercurial al șpăgii la medici și asistente, iar calitatea serviciilor medicale lasă de dorit.

Recent, un medic de la Compartimentul de Pneumologie a refuzat să efectueze o manevră spitalicească și a motivat, chiar în foaia de observație a pacientului, ”lipsa salarizării corespunzătoare”. Un alt caz de-a dreptul revoltător, pe secția Medicală II, medicul șef de secție a ”umflat” indicatorii de performanță, în contextul în care șase persoane au decedat pe acea secție, de la începutul anului, iar Casa Județeană a Asigurărilor de Sănătate Gorj a retras din bugetul secției peste 100.000 de lei.

Potrivit listei cu salariile nete...

... din luna ianuarie 2019, publicată de Spitalul Județean de Urgență Tg-Jiu, am întocmit un Top 10 al celor mai mari salarii din cadrul unității medicale, fără a include sumele care se adaugă la acestea, reprezentând plata gărzilor, adică încă între 4.000 și 7.000 de lei, lunar.

Cel mai mare salariu din Spitalul Județean de Urgență Tg-Jiu este încasat de medicul șef secție de la Serviciul Anatomie Patologică, Camelia Firoiu, 22.584 de lei.

Pe locul al doilea se situează medicii de la Serviciul Medicină Legală: șeful secției, medicul Iulian Dascăl a încasat, luna trecută, 21.976 de lei, iar alți doi medici din secție au salarii de 20.918 lei.

Pe locul al treilea se clasează medicul șef de la Secția ATI II, Rodica Dhnovici, cu un salariu de 18.660 de lei, iar colegii săi au încasat și ei, în luna ianuarie între 16.816 lei și 17.765 de lei.

Un salariu la fel de consistent îl are și medicul primar Maddy Huzu, șeful UPU, care încasează 18.068 de lei, lunar. Un venit salarial identic are și medicul Ion Crețu, șeful secției ATI I.

Luna trecută, medicii din cadrul Dispensarului TBC al SJU au avut salarii cifrate în jurul a 16.900 de lei.

La o diferență foarte mică se situează medicul primar Ana Câmpeanu, șeful Secției Psihiatrie Acuți, cu 16.602 lei, salariu încasat pentru luna ianuarie a acestui an.

În Top 10 se situează și medicul Maria Zegrean, șefa Secției Neurologie, cu 16.667 de lei, medicul primar Creola Enoiu, șef Laborator BK, cu 16.162 de lei și medicul Luminița Olănescu, șeful Compartimentului Neonatologie, cu 16.040 lei, salarii pentru luna trecută.

Nu cu mult sub 16.000 de lei se situează și medicul Vasile Bălășoiu, șeful Secției Urologie, care a încasat un salariu de 15.654 de lei, în ianuarie.

Salarii de peste 3.000 de euro au avut și Bogdan Niculescu, medicul șef al Secției Ortopedie Traumatologie: 14.524 de lei, dar și medicul primar Oana Diana Tiștea Marcoci de la Centrul de Sănătate mintală, cu 13.801de lei, potrivit documentului citat.

Conducerea SJU, în Top

Cel puțin doi dintre șefii SJU Tg-Jiu, aflați în Comitetul Director al unității spitalicești, au salarii ce intră în Top 10. Managerul spitalului, Gigel Capotă, a încasat în ianuarie un salariu net de 14.203 lei, iar directorul medical Costinel Popescu, 12.933 de lei. Diferență destul de mare între aceștia și directorul financiar contabil Dumitru Vienescu care a fost retribuit cu 8.415 de lei. Directorul de îngrijiri Ion Borhină a fost remunerat în luna ianuarie a acestui an cu 6.526 de lei, la jumătate față de directorul medical și manager.

Codrin TeodoroviciRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  26.02.2019. 03:34

Comentarii

Tralala
01.03.2019. 12:06

Deci un prieten al PSD ridicat in ultimii ani cu publicitate vrea sa devină manager sa poate da înapoi ce i s-a oferit in ultimii ani și uita ca este medic înainte de toate ... prin definiție un intelectual ce ar trebui sa se dezică de mascarade de genul acesta ne arată adevărat personalitate de om mic ce-o are... un spectacol plăcut ochiului oamenilor ce gândesc , unul pasional votanților psdisti

Brebinaru M
26.02.2019. 19:20

Am postat un comentariu pro medici si nu l ati postat !

Brebinaru M
26.02.2019. 13:33

Cred ca majoritatea isi merita salariile ! Am trecut prin"mana" confratilor lor din Timisoara-Padurea Verde-Dr.Nechifor Dan,I.N. Neurologie Bucuresti, trimis de d.ra Dr.neurolog Stoichitoiu Tg. jiu,la Dr.Petrescu[2016],
Dr.Ciobanu Adrian-medic la Spitalul Foisor-Bucuresti [sotia]..., ca sa dau doar cazuri mai grele! Ma rog pentru sanatatea lor !Ca mai sunt si"care cer",e treaba lor.Nu sunt fideli Juramantului depus !

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: