Adjunctul Voinescu, scaunul portocaliu şi „Gruparea Motru” - Editorial - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Editorial · Adjunctul Voinescu, scaunul portocaliu şi „Gruparea Motru”

Adjunctul Voinescu, scaunul portocaliu şi „Gruparea Motru”

Claudiu Matei

Claudiu Matei

Comisarul şef IonVoinescu s-a proţăpit pe funcţia de adjunct al IJP Gorj în urmă cu vreo opt ani de zile şi indiferent cine a venit la cârma inspectoratului l-a primit drept moştenire din motive care n-au nicio legătură cu competenţa individului ci cu abilitatea lui de a rămâne pe un post care-i aduce satisfacţii personale şi-l ajută să-şi rezolve vendettele.
Voinescu şi-a început cariera într-un mod modest la Poliţia Municipiului Motru ca ofiţer cu profil economic, funcţie pe care a îndeplinit-o vreo patru ani de zile, după care, vreme de un an, în 2000, a fost numit adjunct al poliţiei din oraş, post ce l-a ajutat să avanseze la IJP ca şef al serviciului economico-financiar, iar de aici a fost doar o chestiune de timp până când a ajuns, în 2002, adjunct al inspectoratului. Deci, ascensiunea sa rapidă pe o funcţie atât de importantă nu are în spate o carieră strălucită dar e un lucru obişnuit în ceea ce-l priveşte pe comisarul şef adjunct Voinescu pentru că nici cei opt ani care s-au scurs de când este cel de-al doilea om ca importanţă din poliţia gorjeană nu l-au evidenţiat cu nimic. Şiret şi ascuns, comisarului nu i-a stat capul la performanţele profesionale, ci la cum să profite mai bine de pe urma funcţiei, aşa că, în oraşul său natal, Motru, a pus pe picioare o afacere ferită de ochii lumii şi aducătoare de mari satisfacţii financiare. Prin intermediul unui interpus, Mustaţă, om de afaceri în Motru, a închiriat în minerit mai multe maşini care-i aduceau venituri sigure în fiecare lună, numai că, după o perioadă de timp, afacerea sa a ajuns sub privirile opiniei publice, după apariţia „Armagedonului IJP Gorj”, şi implicit ale şefilor săi. Voinescu a fost nevoit să se retragă din afaceri şi să se mulţumească doar cu salariu de bugetar, aşa că a scăpat scurt de maşinile aducătoare de marafeţi . În loc să-şi facă mea culpa şi să-şi ia în serios atribuţiunile, adjunctul şi-a găsit o nouă preocupare în a se răzbuna, ori de câte ori are ocazia, chiar şi cu eludarea legii, pe cei care i-au deconspirat şmenurile. Cu toate că este fost luptător de performanţă nu are însă curajul să-şi asume faptele sale aşa că se foloseşte, aşa cum este deja obişnuit, de interpuşi şi cine poate fi mai docil decât un agarici începător, cică ofiţer, sluga sa umilă. Ştiu de ceva timp despre aşa zisa „Grupare Motru” care şmenuieşte pe aci prin târg, de la politică, finanţe şi până la IJP. Gruparea e portocalie în totalitate, începând din politică, cu mai marele guru al PDL, continuând prin birourile de la etajul 2 ale Finanţelor Publice Tg-Jiu, cu capii supuşi ai manţogului, de ambele sexe, cu legături în biroul financiar-contabilitate al SNLO, şi terminându-se în biroul „cu scaun portocaliu” al lui Voinescu de la IJP, . Detalii despre „Gruparea Motru” şi finanţatorul său, dar şi despre cei din rândul 2, care fac jocurile acesteia, cu alt prilej.  Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  21.10.2010. 10:10

Comentarii

ion
28.10.2010. 12:41

gigelule, da , i si angajeaza neamurile care oricum tremurau prin casa de foame si frig . In strada chiar daca ar tremura , tremura pe bani din salariu si spagi. Apropo, in Motru nu se tremura de frig decat ,,,iarna. Vara ,nu. Asta ca sa stii.

gigel
28.10.2010. 07:39

mai fraiere, daca isi angaja neamurile ,crezi ca le angaja sa tremure in strada.

pulimea
26.10.2010. 07:30

anainte de 2000 v.numara acadele an piata si da amenzi la aia care le vindeau,el nu face bisnita acu?cate amenzi ar trebui sa ia?

vasile
23.10.2010. 16:44

Bine zis Claudiu!Felicitari!!!
"Gruparea Motru"..........exista si functioneaza si dnul Voinescu nu este strain de ce sa intamplat si se intampla la politia economic din Motru.

gogu
22.10.2010. 08:16

voinescu un hot,afaceri cu mineritul ,dube de transport inchiriate la cariere prin interpusi ,maninca banii carierei lupoaia inca din vremea comunista cind era platit de aceasta ca sa musamalizeze hotiile lui zbirnaure et compani...ar trebui belit ...mai apoi isi angajeaza neamurile la politia locala motru prin santaj asupra lui hanu si dobrica ...etc investigati asta

tiganu
21.10.2010. 22:55

sunteti fraieri , mantogiiii sunt multi

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: