"Trebuie să constituim un guvern orientat pe idei de centru dreapta" - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · "Trebuie să constituim un guvern orientat pe idei de centru dreapta"

"Trebuie să constituim un guvern orientat pe idei de centru dreapta"

Silviu Pasoiu
silviu.pasoiu@scandaldegorj.ro

Liderul PD Gorj Ionel Manog, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţiunea politică ce va rezulta din fuziunea nouă, însă având în componenţă aceiaşi oameni: “Miercuri a avut loc Colegiul Director Naţional în care s-a discutat oportunitatea fuziunii prin comasare şi condiţiile acestei fuziunii. Este vorba de contopirea a două partide într-un nou partid, care este un lucru esenţial, o să vorbim de un nou partid în România. De fapt este vorba despre un proiect politic din 2003-2004 care continuă”, a declarat Manţog.

Alianţa Dreptate şi Adevăr a avut un program de guvernare care poate fi pus şi acum în practică şi asta se doreşte cu Partidul Democrat Liberal, a mai spus şeful democraţilor gorjeni. Acesta a precizat că PDL va fi o formaţiune de centru dreapta care îşi propune să atragă fonduri europene pentru dezvoltarea ţării şi să nu împartă bani în mod populist. În opinia lui Ionel Manţog, România are nevoie de un guvern de centru dreapta care să ridice nivelul de trai al ţării.

“Alianţa DA a construit un program de guvernare care cuprindea cota unică, lupta împotriva corupţiei şi aşa mai departe.

După părerea mea acel program de guvernare în liniile lui directoare rămâne absolut valabil. PSD-ul deşi are posibilitatea să dicteze la buget orice vrea, pentru că fără el guvernul pică, nu va umbla la cota unică. Acum are posibilitatea să o facă, dar nu o va face pentru că economic metoda a avut succes.

Noi trebuie să constituim un guvern orientat pe idei de centru dreapta pentru dezvoltarea României, care să atragă fondurile externe, după ce o să terminăm cu cheltuirea acestor bani în mod eficient să ridicăm standardul României o să putem să lăsăm un guvern de stânga să-şi facă de cap cu redistribuirea. Nu este acum potrivit un guvern de stânga care să se apuce să împartă banii în mod populist”, a mai precizat Manţog.

Din primele statistici prezentate se pare că membri Partidului Liberal Democrat vor fi mai dezavantajaţi din punct de vedere al funcţiilor ocupate la nivelul organizaţiilor. Astfel, membrii PLD vor putea să ajungă la conducerea de organizaţii PDL numai acolo unde rezultatele la europarlamentare ale Partidului Democrat au fost slabe, organizaţii unde oricum membri conducerii ar fi fost înlocuiţi.

Recomandă acest articol:

facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  10.12.2007. 00:58

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: