Ţineţi-l că rupe lanţul! - Editorial - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Editorial · Ţineţi-l că rupe lanţul!

Ţineţi-l că rupe lanţul!

claudiu_m

Claudiu Matei
claudiu.matei @ scandaldegorj.ro

De o vreme încoace gura nu-i mai tace...lui Marin Condescu chitit pe fostul şef al SRI Gorj, Ion Făget, care, în opinia sa, încearcă să-l constrângă pentru a-şi păstra afacerile pe care le are cu statul prin intermediul firmelor pe care le deţine. Condescu spune că Făget se foloseşte de cele două publicaţii pe care le patronează şi în care apar diverse materiale care-l incriminează pentru a-l face să devină mai receptiv la dorinţele sale. Aşa o fi, nu zic ba, numai că mie, la numărătoare, mi-a ieşit o singură publicaţie la care fostul sereist are infuenţă. Cum doar noi, în afară de cotidianul la care mă refer, am fost singurii care au scris de Marin Condescu tind să cred că individul la „Scandal” făcea referire când vorbea de cea de-a doua publicaţie controlată de Făget. Dacă este aşa, şi cu siguranţă aşa este, Condescu se află într-o gravă eroare neintenţionată, poate, pentru că este prost informat, sau intenţionată doar în ideea de a lovi concomitent singurele organe mass media care mai scriu de el.

Publicaţia noastră n-are nicio legătură cu Ion Făget care cred că şi acum îmi plăteşte acatiste după ce a fost dat afară din SRI în urma unui articol apărut în „Scandal de Gorj” care dezvăluia că a făcut poliţie politică şi după 1989. Relaţia noastră este iremediabil stricată şi n-ar putea fi îndreptată nici dacă am face amândoi consiliere pishologică, aşa că îi recomand lui Condescu să-şi direcţioneze veninul în altă parte. Nu ştiu motivele din care cotidianul la care face referire Marin Condescu scrie despre el, dar le ştiu pe ale mele. Îl consider un flagel de care judeţul nu mai scapă. Un individ care a uitat care-i menirea ca reprezentant al ortacilor, mult prea avid, perfid şi dornic de putere ca să mai poată fi impresionat de drama pe care o trăiesc din ce în ce mai mulţi oameni care au crezut orbeşte la un moment dat în el şi în intenţiile sale „curate”.

Din Condescu pe care mi-l aduc aminte la începuturile carierei lui n-a mai rămas decât acel „noroc bun” pe care-l spune mecanic ori de câte ori dă vreo declaraţie patetică în mass-media aservită. E de altfel şi singurul lucru clar pe care-l exprimă, în rest debitând laolaltă, mai ales când e surescitat, planuri măreţe menite să salveze economia Gorjului, ameninţări la adresa celor care nu-i recunosc suveranitatea şi spun adevărul despre el, sau alte inepţii lipsite de substanţă declamate cu scopul de a-şi păstra imaginea de salvator. Poate pentru unii care mai cred încă în declaraţiile sale în speranţa că vor mai avea şi mâine o bucată de pâine la masă încă mai este salvator, însă pentru cei care ştiu cine este Marin Condescu mitul s-a spulberat de mult. E doar un alt hoţ care strigă hoţii. În momentul de faţă cel mai puternic şi periculos dintre ei...Recomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  02.02.2009. 18:36

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: