Mischie distruge PNG-ul - Actualitate - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Actualitate · Mischie distruge PNG-ul

Mischie distruge PNG-ul

După ce întreaga organizaţie locală a PNG Runcu şi-a dat demisia din partid la aflarea veştii că Nicolae Mischie, preşedintele PNG Gorj, a pus pe locurile fruntaşe la alegeri, rudele sale din zonă, acelaşi Mischie, care a pierdut şi alegerile judeţene, a exclus din partid pe preşedintele organizaţiei municipale, Marian Durbăcea, tot : „pentru a-şi pune el oamenii lui de care nu a auzit nimeni”.

Omul a tăcut şi a înghiţit în sec până când a aflat că a fost exclus din partid de către şeful său, Mischie, fără consultarea Biroului Permanet Judeţean, şi se pare că s-a ajuns la această măsură deoarece Durbăcea a încercat să încurce treburile bossului şi nu a fost de acord cu noile numiri şi hotărâri luate de către fostul baron de Gorj. Marian Durbăcea susţine că eşecul în alegeri se datorează numai lui Nicolae Mischie, căruia i-a cerut public demisia în numele partidului.

„Domnul preşedinte şi-a adus oameni pe care nu i-am cunoscut şi nici nu au muncit în acest partid, i-am lăsat să facă ei ce cred ei că pot face şi după alegeri s-a văzut ce au reuşit. Partidul Noua Generaţie este un partid de 8-10 procente nu de sub 5. Noi nu putem merge la parlamentare în acest mod, domnu’ profesor Mischie atât a făcut şi îi mulţumim pentru ce a făcut dar dorim să ne lase în pace, să-şi dea demisia în mod decent”, a declarat Marian Durbăcea. În replică, Nicolae Mischie, l-a acuzat pe Durbăcea că nu a muncit în partid şi după ce a dat mâna cu el, de ochii presei prezente la conferinţa în care a avut loc confruntarea celor doi, l-a invitat afară.

„Cine eşti dumneata, individule? Dumneata nu ai fost în stare să strângi doi oameni, nu ţi-e ruşine? Se poate să vorbeşti în numele partidului? Dumneata ai fost exclus. Acum eşti un intrus aici. Deocamdată eu sunt preşedinte aici, când nu o să mai fi eu şi vei fi tu se schimbă povestea. Dacă vreţi să ţineţi conferinţă de presă să o faceţi la dumneavoastră acasă, deci vă rog să poftiţi afară”. Scăpat de personajul incomod, Mischie s-a întors la ale lui atacând de data asta alegerile de la consiliu judeţean. În opinia sa există multe procese verbale completate greşit, motiv pentru care cere renumărarea voturilor:

„Apar la unele procese verbale, la rubrica «voturi nule», 6550 de voturi ceea ce este imposibil pentru o secţie de votare. La urna specială apar 3041 de persoane ceea ce este incredibil. De ce să nu se accepte ideea de renumărare a voturilor la consilierii judeţeni? Ne-am încadrat în timp am făcut contestaţie la BEJ, la tribunal, la judecătorie şi la Biroul Electoral Central, avem confirmările că ne-am încadrat în timpul legal, cu toate acestea nu am primit niciun răspuns” a spus Mischie.

Silviu PasoiuRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  15.06.2008. 08:56

Comentarii

iulia tabacu
12.10.2012. 21:26

daca i vorba de voturile de la referendum din comuna runcu ma tem *******i in urma unor informatii credibile *******i au votat si mortii inclusiv paritii si rudele mele decedate e posibil ca la un calcul simplu s i anume adunind toate persoanele din viata indiferent de virsta cu mortii care au votat la runcu sa nu iasa la socoteala si de aci ii buba ca stau prost la aritmetica cei care au fost in comisiile de la referendum comisie care avea sarcina prioritara sa scoale si pe morti ca sa voteze cea ce dovedeste inca o data in plus ca cei care ne conduc nu i intereseaza decit votul si indestularea doar a celor care ne au condus de 23 de ani iar votantii inclusiv mortii care n au un colac de pomana *******i ne au pus biruri mari si ne au vidut bogatiile subterane ne au distrus fabrici si uzine falimentindu le in prima faza si apoi dindu le pe nimic strainilor ajungand in final la fier veghi luind spagi babane asa se explica cum clasa politica progresa iar votantii saracira de aceea acum in decembrie trebuie sa scapam de acesti hoti ordinari

Bekacali
15.06.2008. 09:18

Acest Mischie este ca un mar stricat... ca un dinte cariat.. ca un vis urat.. sau ca un cancer politic. Acolo unde apare distruge tot...

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: