Urechistul Porumbel şi guristul Alecu confirmă faptul că omul se trage din maimuţă - Ancheta - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Ancheta · Urechistul Porumbel şi guristul Alecu confirmă faptul că omul se trage din maimuţă

Urechistul Porumbel şi guristul Alecu confirmă faptul că omul se trage din maimuţă

Urechistul Gheorghe Porumbel, cel care conduce de câţiva ani Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”, datorită unei conjuncturi nefericite, a ascuns, de curioşii din presă, contractele încheiate cu PSD, partidul al cărui membru este, pentru campania electorală din toamna anului trecut. De fapt, este vorba despre contractele încheiate cu candidatul social democrat, actualul deputat penal Mugurel Surupăceanu.

La 17 spectacole, au prestat, oficial, artiştii de la „Doina Gorjului” în campania electorală pentru alegerile parlamentare în localităţi din Colegiul 2, acolo unde a candidat Surupăceanu. Contractele pentru acestea au fost încheiate în 23 şi 31 octombrie, pentru fiecare spectacol ansamblul urmând să încaseze 5 milioane de lei vechi. În realitate, conform calendarului de campanie al lui Surupăceanu, au avut loc 22 de spectacole, diferenţa constituind, probabil bonus din partea lui Porumbel pentru colegul său de partid.

Pentru a afla aceste date a trebuit să apelăm la instanţa de judecată deoarece, cel care conduce „Doina Gorjului” după ureche, aşa interpretează şi legea privind informaţiile de interes public. Dacă iniţial, Porumbel, într-un răspun remis redacţiei noaste, afirma că deţine acele contracte, urmând a ne fi furnizate copii după acestea în termenul legal, până la expirarea acestuia s-a răzgândit şi ne-a comunicat sec faptul că acestea nu ne interesează pe noi şi, implicit, opinia publică. Am acţionat în instanţă Ansamblul „Doina Gorjului” însă, acolo am dat peste judecătorul Remus Ionescu, care n-a ştiut să facă diferenţa între Legea 544/2001 şi „plângerea prealabilă”, la fel cum Porumbel nu face diferenţa între bas şi ţambal. Concret, judecătorul ne-a respins plângerea pe motiv că nu ne-am prezentat la două termene consecutive deşi, legea, necunoscută pentru el, precizează că procesul se poate judeca şi în lipsă, lucru menţionat în plângere. Iar ca circul să fie complet, Ansamblul „Doina Gorjului” a fost reprezentat în instanţă de juristul(!?) Alecu Drăgoi. Guristul lui Mischie, încadrat la „Doina Gorjului” pe post de secretar literar, sau cântător în strună al lui Porumbel, a lăsat acum peria pentru scame şi îşi dă aere de jurist. Unul atât de bun încât a dus copii după acele contracte în instanţă de unde le-am putut lua şi noi fără niciun efort. De menţionat că Porumbel şi Drăgoi fac parte din categoria turiştilor de la Herculane, fiind colegi la celebra fabrică de jurişti mediocri.

Claudiu Matei

claudiu.matei@scandaldegorj.roRecomandă acest articol:
facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

  23.03.2009. 06:18

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Lasă un comentariu

Scandal de Gorj nu este responsabil juridic pentru continutul comentariilor. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

* = câmp obligatoriu

:

: