Arhivă - Scandal de Gorj

Sumar articole:
Inconştienţă sau indolenţă? Amicul spaniol al unui primar din Gorj a băgat spaima într-o comună întreagă! Angajații primăriei îngrijoraţi de teama infectării cu COVID-19!

Paraschiv s-a prins în FLAGRANT: ”Sunt venite opt autobuze. Licitația va fi organizată săptămâna viitoare”(?!). Transloc va închiria autobuze, vechi de 20 de ani, de la partenerul de afaceri al directorului

La Muzeul Național Brâncuși din Târgu-Jiu nici frica nu mai păzește pepenii! Managerul, pasibil de un nou dosar penal pentru neglijență în serviciu !

Iată cine este candidatul propus de PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj! Deputatul Vîlceanu l-a descris la Tv Sud!

E GATA! Burlan se pregătește să salveze CEO: a înființat un post de director, cu dedicație, pentru amicul său pesedist Tatomir!

Alee penală! Șef din Direcția de Patrimoniu Târgu-Jiu și șefii Edilitara, cercetați pentru abuz în serviciu

Răspuns halucinant al directorului Corpului de Control din MEC, la un an de la verificarea făcută la IȘJ Gorj

Noul director al Minprest are, cel puțin, un schelet în dulap! Vișan, implicat în afacerea ”Molozul”, pe când conducea firma Polaris!

Fratele administratorului public al Primăriei Novaci a construit fără autorizație?! Un stâlp de curent, în mijlocul clădirii

Corpul de Control al ministrului Educației, o săptămână în Gorj! Raport și o nouă verificare de fond

Două familii din Albeni, în carantină la domiciliu, una în autoizolare! Primarul acoperă carantinații dar le-a aprobat 10.000 de lei pentru hrană

Omul lui Weber, înlocuit cu amicul lui Leuștean! Iată cine va conduce RAR Gorj, după demiterea lui Predescu!

Inculpat pentru fals intelectual, director adjunct la Minprest! Țintește locul lui Giorgi

PSD a pierdu un primar cu trei mandate! Edilul de la Licurici, noul veterinar-șef de la Hurezani

Și mătura e PSD! Nevastă de primar, angajată femeie de serviciu la SE Turceni

”Invenția” care a omorât un om! Afacerea de 3 milioane de euro despre care președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, își dorește să nu afle procurorii!

Camera de Conturi Gorj demarează control la Primăria Târgu-Jiu în urma executării judecătorești a primarului Romanescu

Vezi care sunt cei mai bine plătiți lideri de sindicat din CEO! Marciuc, miliardar din tranzacții imobiliare!

Trei pretendenți, pentru funcția de șef la Cariera Lupoaia! Un CFL-ist, promovat inginer-șef Energetic

Jaf în banii publici! Sporuri și salarii ilegale, la primăriile din Gorj! TREI primari au încasat, NELEGAL, spor de dificultate și condiții vătămătoare

Doi dintr-o lovitură! Romanescu a intrat în februarie fără doi consilieri personali

Încasări de sute de mii de lei din show-uri erotice. Soții Feroiu, inculpați în dosarul ”Videochat la saloanele de înfrumusețare”, primeau banii din SUA

ȘOC! Primar PSD, acuzat că i-a făcut propuneri indecente unui consilier local: ,,Eu te-am pus la masă și tu te-ai dat la mine!”

CEO vinde curent! În curtea Carierei Roșiuța se comercializează PORTOCALE

Cadou de la șefu’ Romanescu! ,,Primăreasa” Nodea, promovată șefă la Informații în Primăria Târgu-Jiu!

Burlan, ”specialistul” în fumigene al lui Vîlceanu, la conducerea CE Oltenia! Noul președinte al Directoratului, cercetat de procurori pentru o DELAPIDARE de peste 500.000 de euro, în dosarul ”Masa caldă”

Administratorul unui salon de înfrumusețare, antreprenorul de succes al PNL din Consiliul de Supraveghere al CEO. Firmele lui Popescu, contracte de milioane cu instituții publice

Noul inspector școlar adjunct, chiulangiu pe bani publici! Profu’ de mate, acoperit de șefa Cochină

”Primărița” Nodea, conectată, prin dispoziții succesive ale lui Marcel Romanescu, la toate proiectele din care se încasează vârtos!

Dosarul ,,Videochat”, finalizat de procurori! Doi soți celebrii în Târgu-Jiu, inculpați pentru evaziune fiscală

Surprize! Scaunul lui Capotă la SJU Târgu-Jiu, disputat între Tătaru și Vienescu

Monede de aur, oseminte și tunele, depistate în urma săpăturilor de la Mănăstirea Tismana! Constructorul, bine plătit dar în insolvență

Cuibul ”asistaților social”! Soția consilierului personal al primarului Romanescu și ex-consilierul Săvoiu, angajați la Transloc. Consilierul liberal Paraschiv, INCOMPATIBIL?!

Senatorul Cârciumaru, audiat la Parchetul Înaltei Curți în dosarul busturilor! A scăpat de acuze pentru că s-au prescris, alți funcționari publici urmăriți penal

Penitenciarul Târgu-Jiu se zgârcește la banii statului ca le cei de lumânări! Fostul preotul capelan, plătit eșalonat

Substituire de identitate pentru a-i face rău, indirect, directorului Dorin Tașcău și profesoarei Maria Cochină, de la CNTV! Reclamație dublă, la IPJ Gorj

Ciurel a activat morișca intereselor și vrea să-și propulseze omul în Consiliul de Supraveghere al CEO. Eftenoiu, liantul cercului de influență!


Arhiva
20132012
2011201020092008
2007200620052004
arhivă compactă
Prima pagină · Arhivă

Arhivă / 2019 / July

Iulie, 2019
· EXCLUSIV! DOVADA neputinței lui Weber! Cupă și-a pus amicul președinte al Consiliului de Supraveghere al CEO! Știrbu are misiunea de a schimba Directoratul! (Dezvaluiri)
· Consiliera primarului Romanescu și-a tras chioșc de gogoșele în buricul Pieței Centrale (Dezvaluiri)
· VIDEO: Punte de lux în Gorj, doar un picior costă 200.000 de lei! Constructorul ia banii iar munca o fac salariații de la ajutor social (Dezvaluiri)
· În închisoarea sponsorizărilor penale, Directorul adjunct al Penitenciarului Târgu-Jiu se laudă cu o donație fără donator, de 300.000 de lei! (Dezvaluiri)
· Sumă colosală: CEO se pregătește să lanseze în contul unei firme 3 milioane de lei pentru expertizarea a 37 de excavatoare! Utilajele expirate sunt încă funcționale (Dezvaluiri)
· Fostul șef de la ”Doi ș’un sfert”, la șuetă cu șefii locali ai Pro România! Deputatul Văcaru, pe punctul de a-l transfera, de la liberali, pe ofițerul de informații Trotea! (Dezvaluiri)
· Romanescu își pune doi apropiați ,,la scuteală”! Concursuri în Primăria Târgu-Jiu, cu final cunoscut pentru Pițu și Băluță (Dezvaluiri)
· Primăria Târgu-Cărbunești dă cu stângu’ în dreptu’ pentru două titluri de proprietate oferite unui jurist Transgaz! Culmea, pe cele 10 hectare ale lui Rogojeanu trece conducta BRUA (Dezvaluiri)
· Fiica inculpatului Negrescu, angajată în Teatrul Dramatic fără concurs! Managerul Brehuță întregește familii în instituția de cultură (Dezvaluiri)
· Salariile barosane ale șefilor CEO! Divizia de neveste angajate în compania energetică! (Dezvaluiri)
· Fostul administrator al insolventei Termo Craiova, angajat la CEO! Ineficientul Magla vinde energie termică pentru companie (Dezvaluiri)
· Cartea de vizită a Penitenciarului Târgu-Jiu: Gândaci pe pereții blocului alimentar, igrasie și tavan scorojit, dar și ploșnițe în celule (Dezvaluiri)
· Penalul Frunză e, din nou, la încasare! Și o arde ”bagabonțește” pe Facebook! (Dezvaluiri)
· Canalizarea din Ceauru, finalizată după un deceniu, a căzut la proba scrisă! Dirigintele de șantier i-a dat totuși notă de trecere (Dezvaluiri)
· EXCLUSIV! Schimbări majore în Consiliul de Supraveghere al CEO! Iată ce a negociat Weber cu Dăncilă și cum a ”blindat” Directoratul! (Dezvaluiri)
· Corpul de Control al ministrului MAI, în verificări la IPJ Gorj, pe problema transferurilor de jandarmi în instituție! (Dezvaluiri)
· OFICIAL! Garantat de Breaz! Iată pentru ce primește salariu pesedistul Chepeneag, directorul inexistentului Muzeu Național ”Constantin Brâncuși”! (Dezvaluiri)
· O firmă cu ZERO angajați reabilitează o porțiune de 500 de metri de drum cu 350.000 de lei! Lucrarea din Albeni, încredințată direct firmei din Bîrsești (Dezvaluiri)
· Tremură scaunele la CEO dar s-au făcut angajări de URGENȚĂ! Nora unui primar PSD și cumnata unui edil PNL, băgate pe ușa din dos în companie! (Dezvaluiri)
· EXCLUSIV! Iată CV-urile supraveghetorilor CEO! Schimbările din companie generează dispute la nivel înalt! Weber, discuții cu premierul Dăncilă și liderul ALDE, Tăriceanu, după ce Iordache și-a impus oamenii, cu sprijinul ministrului Anton! (Dezvaluiri)
· TOP 3 – averea aleșilor locali de la Tg-Jiu! Iată cine este cel mai bogat consilier! Aleșii urbei au acumulat sute de mii de lei în conturi! (Dezvaluiri)
· PERLA CERNEI, casă de vacanță cu fonduri europene pentru familia unor sus-puși din Mehedinți! Ministerul Turismului, sesizat să verifice ,,pensiunea” din Gorj (Dezvaluiri)
· Primăria Târgu-Jiu, parte vătămată într-un proces cu incupatul Negrescu! UAT-ul îl acuză pe fostul director de abuz de serviciu și îi cere banii înapoi (Dezvaluiri)
· Jurista Primăriei Țicleni de notele 3 și 4 pentru Baroul București, înlocuită cu un avocat! Noul serviciu juridic, achitat de locuitori cu 15.000 de lei lunar (Dezvaluiri)